Πώς να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook [Απλός οδηγός]

Το Facebook είναι μια δημοφιλής εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανεβάζουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την κατάστασή τους με τους φίλους τους. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες, να μοιράζονται ιστορίες μεταξύ των χρηστών και να κάνουν Poke κάποιον στο Facebook . Αυτές οι ιστορίες θα εμφανίζονται μόνο για 24 ώρες και θα εξαφανιστούν μετά το χρονικό όριο. Αλλά το Facebook έχει αγοράσει νέες δυνατότητες για τους χρήστες. Εάν οι χρήστες θέλουν να αποθηκεύσουν τις ιστορίες, μπορούν να τις αποθηκεύσουν στο αρχείο ιστορίας τους στο Facebook. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να προβάλλετε παλιές ιστορίες στο Facebook.

Πώς να δείτε παλιές ιστορίες στην εφαρμογή Facebook

Μπορείτε να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μεθόδους με το smartphone και τον υπολογιστή σας.

Βήματα για να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook χρησιμοποιώντας κινητό τηλέφωνο

Γρήγορος οδηγός: Στο Facebook, κάντε κλικ στο Μενού > Πατήστε Εικόνα προφίλ > κάντε κλικ στο εικονίδιο με τρεις κουκκίδες > Πατήστε Αρχείο > Πατήστε Αρχείο ιστορίας .

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο Android ή το iPhone σας.

Βήμα 2. Πατήστε την καρτέλα Μενού επάνω δεξιά.

Βήμα 3. Ανοίξτε τη σελίδα του προφίλ σας πατώντας στην εικόνα προφίλ .

Βήμα 4. Ακριβώς κάτω από το εικονίδιο του προφίλ σας, θα δείτε τις τρεις τελείες .

Βήμα 5. Κάντε κλικ στην επιλογή κουκκίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχειοθέτηση .

Βήμα 6. Πατήστε την επιλογή Αρχείο ιστορίας και, στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε όλες τις ιστορίες που δημοσιεύσατε.

Εναλλακτικός τρόπος

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook . Στην αρχική σελίδα, πατήστε παρατεταμένα την επιλογή Δημιουργία ιστορίας . Επιλέξτε την επιλογή Αρχείο ιστορίας . Μπορείτε να βρείτε όλες τις ιστορίες που δημοσιεύσατε.

Πώς να δείτε τις αρχειοθετημένες ιστορίες στο Facebook χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή

Βήμα 1. Ανοίξτε τον ιστότοπο του Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Βήμα 2. Στην αρχική οθόνη, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας .

Βήμα 3. Στη σελίδα προφίλ, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο ιστορίας .

Βήμα 4. Εδώ, θα δείτε όλες τις παλιές αρχειοθετημένες ιστορίες.

Τι είναι μια ιστορία αρχείου στο Facebook;

Παρόμοια με τη λειτουργία Instagram Archive , το Facebook αγόρασε μια νέα ενημέρωση για τους χρήστες ώστε να αποθηκεύουν τις ιστορίες τους ως αρχεία. Η λειτουργία αρχειοθέτησης αποθηκεύει αυτόματα όλες τις ιστορίες που δημοσιεύονται από τους χρήστες ακόμα και μετά την εξαφάνισή τους. Μπορείτε επίσης να τα δείτε μετά το χρονικό όριο, καθώς αποθηκεύεται αυτόματα ως αρχεία. Με την επιλογή αρχειοθέτησης, μπορείτε ακόμη και να μοιράζεστε ξανά τις ιστορίες με τους φίλους ή τους χρήστες σας και επίσης να κάνετε λήψη των φωτογραφιών και των βίντεο από την ιστορία του αρχείου στη συλλογή του κινητού σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας επιλέγοντας μία ή περισσότερες ιστορίες από το παρελθόν.

Πώς να ενεργοποιήσετε το αρχείο ιστορίας στο Facebook

Η λειτουργία αρχειοθέτησης ιστορίας θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή για όλους τους χρήστες. Κάθε φορά που δημοσιεύετε μια ιστορία στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο του Facebook, θα αποθηκευτεί αυτόματα στην ενότητα ιστορίας αρχειοθέτησης μετά από 24 ώρες. Εάν μπορεί να έχετε απενεργοποιήσει το κουμπί αρχειοθέτησης ιστορίας, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ακολουθώντας τα απλά βήματα.

Βήμα 1. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις στη σελίδα του αρχείου ιστορίας.

Βήμα 2. Ενεργοποιήστε την επιλογή Εναλλαγή για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Αποθήκευση σε αρχειοθέτηση .

Μπορείτε επίσης να το απενεργοποιήσετε ακολουθώντας την προαναφερθείσα μέθοδο και να το αλλάξετε για να απενεργοποιήσετε το αρχείο ιστορίας.

Αντί να αφήνετε τις ιστορίες σας να ξεθωριάζουν, αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας χρησιμοποιώντας την επιλογή Αρχειοθέτηση ιστορίας. Με αυτή τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να μοιράζεστε ξανά τις ιστορίες σας με φίλους. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά τις ιστορίες που δημιουργήσατε. Εάν βρίσκετε τις διαφημίσεις που τοποθετούνται στο Facebook πολύ ενοχλητικές, μπορείτε να περιορίσετε τις διαφημίσεις Facebook χρησιμοποιώντας τα δωρεάν εργαλεία.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να βρω μια παλιά ανάρτηση στο Facebook;

Ναι, μπορείτε εύκολα να δείτε προηγούμενες αρχειοθετημένες ιστορίες στο Facebook χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

Πού είναι το Archive στο τηλέφωνό μου;

Μπορείτε να βρείτε την επιλογή Story Archive κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου.

Πώς μπορώ να βρω και να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό στο Facebook;

#1 Μεταβείτε στο Προφίλ που θέλετε να ανακτήσετε.
#2 Κάντε κλικ στο Περισσότερα κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου.
#3 Επιλέξτε Εύρεση υποστήριξης ή Αναφορά προφίλ.
#4 Επιλέξτε Κάτι άλλο και πατήστε Υποβολή.
#5 Κάντε κλικ στο Ανάκτηση αυτού του λογαριασμού και ακολουθήστε τις οδηγίες.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5029

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d