Πώς να δείτε την παρακάτω λίστα κάποιου στο Threads το 2023

Η νέα εφαρμογή Threads της Meta δημιουργεί διαφημιστική εκστρατεία στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Είχε ήδη αποκτήσει εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία του. Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε κείμενο είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στο Twitter και ήδη δίνει μια σκληρή μάχη.

Αν και η εναλλακτική του Twitter είναι αρκετά καλή, χρειάζεται ακόμα πολύ βελτίωση. Εάν χρησιμοποιούσατε το Instagram, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η εφαρμογή εμφανίζει τον ακόλουθο αριθμό άλλων ατόμων στην οθόνη του προφίλ τους.

Στο Threads, η ακόλουθη λίστα άλλων ατόμων δεν είναι ορατή εκ των προτέρων. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα για να δείτε την παρακάτω λίστα κάποιου στην εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε Threads από το Instagram

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί κάποιου στα Threads

Επομένως, εάν θέλετε απελπισμένα να δείτε την παρακάτω λίστα κάποιου στα Threads αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να τη βρείτε, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να τα δείτε την παρακάτω λίστα κάποιου στα νήματα. Ας αρχίσουμε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads στο Android ή το iPhone σας.

2. Τώρα κατευθυνθείτε στο προφίλ χρήστη του οποίου η παρακάτω λίστα θέλετε να ελέγξετε. Μπορείτε να βρείτε προφίλ πατώντας στην εικόνα προφίλ > Ακόλουθοι. Διαφορετικά, μπορείτε να βρείτε το προφίλ Threads από την κύρια ροή σας.

Εικόνα προφίλ

3. Όταν ανοίξει το προφίλ, πατήστε στο οι ακόλουθοι μετρούν φαίνεται κάτω από το βιογραφικό του προφίλ τους.

οι ακόλουθοι μετρούν

4. Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στο ΕΠΟΜΕΝΟ λίστα.

ΕΠΟΜΕΝΟ

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε την παρακάτω λίστα κάποιου στην εφαρμογή Threads.

Γιατί η παρακάτω λίστα με άλλα άτομα διατηρείται κρυφή;

Οι περισσότεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Twitter και Instagram, δεν κρύβουν την ακόλουθη λίστα άλλων χρηστών. Απλά πρέπει να ανοίξετε το προφίλ του χρήστη και να ελέγξετε την παρακάτω λίστα.

Ωστόσο, στη νέα εφαρμογή Threads, η ακόλουθη μέτρηση δεν είναι ορατή εκ των προτέρων. Όταν ρωτήθηκε γιατί ήταν κρυμμένος ο παρακάτω αριθμός χρηστών, ο διευθύνων σύμβουλος του Instagram Adam Mosseri εξήγησε:

«Η ιδέα ήταν να γίνει λιγότερο εμφανής πόσα άτομα ακολουθήσατε για να μειώσετε την πίεση αυτού του αριθμού. Μερικές φορές οι άνθρωποι στο Instagram φοβούνται να ακολουθήσουν περισσότερους ανθρώπους επειδή θέλουν να έχουν αυτό το είδος της αναλογίας ακολούθων προς followers να είναι λίγο διαφορετικό. Και θέλαμε απλώς να δούμε πώς ήταν να ξεφεύγεις από αυτό, να μην το αγοράζεις εντελώς κάνοντας το πολύ λιγότερο σημαντικό, απλά μπορείς να ακολουθείς τους ανθρώπους χωρίς να ανησυχείς τόσο πολύ για αυτό».

Έτσι, ο λόγος για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση είναι να εκτονωθεί η πίεση των χρηστών, διατηρώντας παράλληλα την αναλογία follower-to-following.

Πώς να δείτε την παρακάτω λίστα κάποιου στα Threads – Συμπέρασμα

Είναι εύκολο να προβάλετε την παρακάτω λίστα κάποιου στην εφαρμογή Threads, αλλά πρέπει να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα. Ακολουθώντας τα ίδια βήματα, μπορείτε να δείτε τη δική σας παρακάτω λίστα στην εφαρμογή Threads. Εάν θέλετε να αποκρύψετε την ακόλουθη λίστα στα νήματα, πρέπει να μεταβείτε στον λογαριασμό Ιδιωτικών νημάτων.

Εάν αλλάξετε το προφίλ σας Threads σε Ιδιωτικό, οι ακόλουθοί σας στο Threads μπορούν να δουν τα προφίλ που ακολουθείτε και τα προφίλ που σας ακολουθούν. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την κατανόηση των ακολούθων και της λίστας που ακολουθεί στα νήματα, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Threads

Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό στα Threads

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *