Delete WhatsApp Channels

Πώς να διαγράψετε κανάλια στο WhatsApp

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να διαγράψετε το κανάλι σας στο WhatsApp από τις Πληροφορίες καναλιού οθόνη.
  • Διαγραφή καναλιού: Κάντε κλικ στο Όνομα καναλιού → Πατήστε το Διαγραφή καναλιού κουμπί → Επιβεβαιώστε το με το δικό σας Αριθμός WhatsApp.
  • Διαγραφή ενημέρωσης στο κανάλι WhatsApp: Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα → Επιλέξτε το Διαγράφω επιλογή → Επιλογή Διαγραφή για όλους κουμπί.

Δημιουργήσατε ένα νέο κανάλι WhatsApp για να δοκιμάσετε τη λειτουργία; Λοιπόν, παρόμοια με τη δημιουργία ενός καναλιού, το WhatsApp προσφέρει επίσης την επιλογή διαγραφής του καναλιού. Μπορείτε να διαγράψετε το κανάλι στο WhatsApp από την οθόνη πληροφοριών καναλιού.

Εκτός από τη διαγραφή του καναλιού, μπορείτε επίσης να διαγράψετε μια συγκεκριμένη ενημέρωση από το κανάλι. Καθώς ο διαχειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο του καναλιού, μόνο οι διαχειριστές μπορούν να διαγράψουν το κανάλι ή μια ενημέρωση από το κανάλι. Οι ακόλουθοι δεν θα έχουν κανένα στοιχείο ελέγχου διαγραφής στο κανάλι.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να διαγράψετε ένα κανάλι από το WhatsApp. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει έναν ξεχωριστό οδηγό για το πώς να διαγράψετε μια συγκεκριμένη ενημέρωση από το κανάλι WhatsApp.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια WhatsApp

Πώς να διαγράψετε κανάλια WhatsApp

Από τώρα, η διαγραφή των καναλιών και οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες μόνο για την εφαρμογή smartphone. Δεν μπορείτε να διαγράψετε ένα κανάλι ή ενημέρωση από τον υπολογιστή.

1. Ανοίξτε το Κανάλι WhatsApp στο smartphone σας.

2. Κάντε κλικ στο Όνομα καναλιού στην κορυφή.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Διαγραφή καναλιού κουμπί.

4. Στην οθόνη επιβεβαίωσης, πατήστε το Διαγράφω κουμπί.

5. Πρέπει να επιβεβαιώσετε με τον αριθμό WhatsApp για να διαγράψετε το κανάλι. Εισάγετε το Αριθμός WhatsApp και κάντε κλικ στο Διαγράφω κουμπί.

6. Εάν επαληθευτεί, θα λάβετε το μήνυμα επιτυχίας που δηλώνει ότι «Διαγράψατε το κανάλι σας” στο Ενημερώσεις Ενότητα.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν διαγράψετε ένα κανάλι

  • Όταν διαγράφετε ένα κανάλι, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες ενημερώσεις στο κανάλι.
  • Οι ακόλουθοι του καναλιού σας θα εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν τις παλιές ενημερώσεις για έως και 30 ημέρες.
  • Στην κορυφή του καναλιού σας, ο ακόλουθος σας θα δει ένα μήνυμα ότι το κανάλι διαγράφηκε.
  • Το κανάλι σας δεν θα είναι ορατό στη λίστα Καναλιών των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πώς να διαγράψετε μια ενημέρωση στα κανάλια WhatsApp

Πριν διαγράψετε την ενημέρωση, μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κειμένου εντός της περιόδου των 30 ημερών. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία πολυμέσων αφού κοινοποιηθούν στο κανάλι.

1. Πηγαίνετε στο δικό σας Ενημερώσεις καναλιών Ενότητα.

2. Πατήστε παρατεταμένα την ενημέρωση που θέλετε να διαγράψετε.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαγράφω επιλογή από το αναδυόμενο παράθυρο.

4. Στην οθόνη επιβεβαίωσης, πατήστε το Διαγραφή για όλους κουμπί.

5. Θα λάβετε ένα μήνυμα επιτυχίας που θα αναφέρει, “Διαγράψατε αυτήν την ενημέρωση.» Εάν αποτύχει, επαναλάβετε τα ίδια βήματα.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν διαγράψετε μια ενημέρωση

  • Όλες οι ενημερώσεις που κοινοποιούνται στο κανάλι θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 30 ημέρες.
  • Όλοι οι ακόλουθοί σας θα λάβουν το “Αυτή η ενημέρωση διαγράφηκε” μήνυμα.
  • Όταν διαγράφετε μια ενημέρωση που περιέχει αρχεία πολυμέσων, θα διαγραφεί μόνο από το κανάλι. Δεν θα διαγραφεί από τα τοπικά αρχεία του χρήστη.
  • Όταν διαγράφετε μια ενημέρωση που είχε προωθηθεί στο παρελθόν, θα διαγραφεί μόνο το αρχικό μήνυμα. Το αντίγραφο που προωθήθηκε δεν θα διαγραφεί.

FAQ

1. Είναι η δυνατότητα καναλιών WhatsApp διαθέσιμη για όλους;

Όχι, η λειτουργία Κανάλια βρίσκεται ακόμα στη φάση κυκλοφορίας. Δεν είναι διαθέσιμο σε όλους. Μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *