Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Snapchat

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Snapchat

Αν έπρεπε να διαλέξουμε την καλύτερη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε φωτογραφίες, θα επιλέγαμε το Snapchat. Ναι, έχετε μια άλλη διάσημη επιλογή, το Instagram, αλλά το Snapchat είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το Snapchat έγινε δημοφιλές λόγω της μοναδικής ιδέας αποστολής snaps. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά φίλτρα φωτογραφιών ενώ τραβάτε ένα στιγμιότυπο στην εφαρμογή.

Ενώ η εφαρμογή ελέγχει όλα τα σημάδια όσον αφορά την προστασία του απορρήτου των χρηστών, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα στα χέρια σας που μπορείτε να τροποποιήσετε για να κάνετε την εφαρμογή πιο ασφαλή και ιδιωτική.

Διαγράψτε το ιστορικό αναζήτησης Snapchat

Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή αναζήτησης του Snapchat για να αναζητήσετε φίλους, μέρη ή οτιδήποτε άλλο, η εφαρμογή αποθηκεύει τον όρο αναζήτησής σας. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική, καθώς σας επιτρέπει να επιστρέψετε στα πράγματα που αναζητήσατε.

Ωστόσο, η ίδια λειτουργία μπορεί να είναι εφιάλτης για πολλούς, ειδικά όσους μοιράζονται συχνά το smartphone τους με φίλους. Επομένως, εάν συχνά δίνετε το τηλέφωνό σας σε άλλους και θέλετε να διατηρήσετε το απόρρητό σας, πρέπει να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Snapchat .

Πριν διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας στο Snapchat, πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα. Η εκκαθάριση του Ιστορικού αναζήτησής σας θα διαγράψει όλες τις προηγούμενες αναζητήσεις σας, αλλά δεν θα εμποδίσει την καταγραφή μελλοντικών.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκκαθαρίστε το ιστορικό αναζήτησης στο Snapchat

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαγράφετε το ιστορικό αναζήτησης Snapchat με μη αυτόματο τρόπο κάθε φορά. Δεν μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την εργασία και πρέπει να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε το Ιστορικό αναζήτησης όποτε θέλετε. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το Ιστορικό αναζήτησης Snapchat .

Σημαντικό: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. Πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και στο iPhone σας.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε την εφαρμογή Snapchat .

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Snapchat, πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

 

3. Στη σελίδα Προφίλ Snapchat, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

 

4. Αυτό θα ανοίξει τις Ρυθμίσεις Snapchat. Εδώ πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στις Ενέργειες λογαριασμού και να πατήσετε το κουμπί Εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης .

 

5. Τώρα, θα δείτε μια προτροπή επιβεβαίωσης Εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης. Πατήστε το κουμπί ” Ok ” για να διαγράψετε όλο το αποθηκευμένο ιστορικό αναζήτησης.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Snapchat σε Android και iOS.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Snapchat στην επιφάνεια εργασίας

ΔΕΝ υπάρχει επιλογή για διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης Snapchat στην επιφάνεια εργασίας . Το Snapchat αποθηκεύει το ιστορικό αναζήτησης στον διακομιστή του, αλλά σας εμφανίζεται μόνο στην εφαρμογή για κινητά.

Επομένως, εάν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης του Snapchat, πρέπει να παραμείνετε με την εφαρμογή για κινητά. Στην επιφάνεια εργασίας, μπορείτε μόνο να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat και δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης ή την προσωρινή μνήμη.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat [Android & iPhone](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις

Μέχρι τώρα, συζητούσαμε πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Snapchat. Αφού διαβάσετε τα βήματα, μπορεί να έρθουν στο μυαλό σας πολλές ερωτήσεις. Παρακάτω, απαντήσαμε στις περισσότερες ερωτήσεις.

Πώς να διαγράψετε οριστικά το ιστορικό του Snapchat;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα κοινά μας βήματα για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Snapchat. Πατώντας στο «Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης» θα αφαιρεθούν όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα. Ωστόσο, δεν θα εμποδίσει την καταγραφή των μελλοντικών. Επομένως, πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα.

Πώς να δείτε το διαγραμμένο ιστορικό αναζήτησης στο Snapchat;

Για να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό αναζήτησης Snapchat, πρέπει να ζητήσετε την υποστήριξη του Snapchat. Πρέπει να ανοίξετε τη σελίδα Διαχείριση του λογαριασμού μου στην επιφάνεια εργασίας και να ζητήσετε τα Δεδομένα σας.

Η ομάδα υποστήριξης του Snapchat θα σας στείλει email όταν τα δεδομένα σας είναι έτοιμα για λήψη. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο και να κάνετε λήψη του αρχείου ZIP. Το αρχείο ZIP θα έχει ένα αρχείο search_history.html με όλο το ιστορικό αναζήτησής σας.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαγράφεται το ιστορικό αναζήτησης του Snapchat;

Όχι, το ιστορικό αναζήτησης Snapchat δεν διαγράφεται από μόνο του. Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί για να διαγράψετε το Ιστορικό αναζήτησής σας όποτε θέλετε.

Ποιες άλλες δραστηριότητες μπορώ να διαγράψω στο Snapchat;

Λοιπόν, το Snapchat σάς παρέχει ευρύ φάσμα ενεργειών λογαριασμού. Στην ενότητα Ενέργειες λογαριασμού, θα βρείτε μια επιλογή για Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, Εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης και Εκκαθάριση συνομιλίας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να διαγράψετε τις αναζητήσεις αυτοκόλλητων και το ιστορικό αγορών. Πρέπει να βουτήξετε στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής Snapchat για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις δυνατότητες.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο εκκαθάρισης του ιστορικού αναζήτησης στην εφαρμογή Snapchat. Γνωρίζετε ότι το Snapchat έχει μια λειτουργία Ghost Mode που κρατά την τοποθεσία σας κρυφή καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή;

 

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *