Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Yahoo

Αποφασίσατε ότι ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στο Yahoo; Ίσως έχετε βρει έναν αντικαταστάτη για το Yahoo Mail ή έχετε απομακρυνθεί από το Yahoo Finance. Ενώ μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Yahoo σε μερικά βήματα, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις επιλογές για τα δεδομένα σας.

Θα σας δείξουμε πώς να ελέγξετε για ενεργές συνδρομές, να ελέγξετε και να κατεβάσετε τα δεδομένα σας και να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo. Εάν έχετε αλλάξει γνώμη, θα σας εξηγήσουμε επίσης πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας.

Σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας Yahoo

Εάν κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail, συμπεριλαμβανομένου του Business Mail από την Aabaco Small Business (πρώην Yahoo Small Business). Θα χάσετε επίσης τον λογαριασμό σας στο Flickr και τυχόν υπηρεσίες επί πληρωμή για τις οποίες έχετε εγγραφεί με τον λογαριασμό σας στο Yahoo.

Η Yahoo δηλώνει ότι «θα διαγράψει ή θα ανωνυμοποιήσει τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο δίκτυο Yahoo», το οποίο περιλαμβάνει το Yahoo Mail, το Business Mail, το Yahoo Messenger και τις Επαφές Yahoo.

Συνδρομές

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Yahoo εάν έχετε υπόλοιπο σε μια συνδρομή υπηρεσιών Yahoo και εάν έχουν περάσει λιγότερες από 90 ημέρες από τη λήξη της περιόδου πληρωμής για τυχόν ακυρωμένες συνδρομές επί πληρωμή.

Εάν έχετε χρήματα στο πορτοφόλι Yahoo Fantasy Sports, θα πρέπει να αποσύρετε το υπόλοιπό σας πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo. Εάν είστε χρήστης του Flickr Pro, μπορείτε να διαχειριστείτε τη χρέωσή σας στο δικό σας Πορτοφόλι λογαριασμού Flickr.

Για να δείτε τις συνδρομές σας, επισκεφτείτε το Σελίδα συνδρομών Yahoo.

Διαδικασία απενεργοποίησης

Μόλις κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo, η διαδικασία απενεργοποίησης μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες. Εάν καταχωρίσατε τον λογαριασμό σας στην Αυστραλία, την Ινδία ή τη Νέα Ζηλανδία, μπορεί να χρειαστούν έως και 90 ημέρες και στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ ή την Ταϊβάν έως και 180 ημέρες.

Η Yahoo μπορεί να επιτρέψει σε άλλο άτομο να εγγραφεί με το όνομα χρήστη σας Yahoo μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Ζητήστε λήψη των δεδομένων σας

Εάν θέλετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Πίνακα ελέγχου απορρήτου του Yahoo. Θα υποβάλετε ένα αίτημα για να λάβετε τα δεδομένα σας και θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν είναι έτοιμα.

 1. Επισκέψου το Πίνακας ελέγχου απορρήτου Yahooεπιλέξτε Yahoo!και συνδεθείτε εάν σας ζητηθεί.
 2. Επιλέγω Διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας ή μεταβείτε σε αυτήν την ενότητα στο κάτω μέρος της σελίδας.
 1. Παρακάτω Λήψη και προβολή των δεδομένων σας Yahoo, επιλέξτε Λήψη των δεδομένων μου.
 1. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας στο Yahoo.
 2. Επιλέξτε τα πλαίσια στα δεξιά για κάθε τύπο δεδομένων που θέλετε να λάβετε. Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα λογαριασμού, συνδρομής, πληρωμής, συσκευής και αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Επιλογή όλων επιλογή στο επάνω μέρος για λήψη όλων των δεδομένων.

Η μηχανή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης αλλάζει συνέχεια στο Yahoo; 4 τρόποι για να διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 1. Επιλέγω Επόμενο.
 2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για μια ειδοποίηση όταν η λήψη σας είναι έτοιμη. Επιλέγω Αίτημα λήψης.
 1. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε ότι το αίτημα λήψης είναι σε εξέλιξη. Επιλέγω Εγινε για έξοδο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε ξανά τον Πίνακα ελέγχου απορρήτου του Yahoo για να δείτε την κατάσταση του αιτήματός σας, αλλά φροντίστε να ελέγξετε και το email σας για την ειδοποίηση.

Γιατί το Yahoo συνεχίζει να ανοίγει στο Chrome: Διορθώσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Yahoo

Όταν είστε έτοιμοι να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo, μπορείτε να το κάνετε με μερικά απλά βήματα.

 1. Επιστρέψτε στον Πίνακα ελέγχου απορρήτου του λογαριασμού Yahoo και επιλέξτε Διάγραψε τον λογαριασμό μου στην ενότητα Διαχείριση των πληροφοριών σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο Σελίδα τερματισμού λογαριασμού Yahoo.
 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ελέγξτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας Yahoo. Επιλέγω Συνεχίστε τη διαγραφή του λογαριασμού μου.

Πώς να αφαιρέσετε την Αναζήτηση Yahoo από το Safari [Mac](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email Yahoo και επιλέξτε Ναι, διαγράψτε αυτόν τον λογαριασμό.
 1. Θα πρέπει στη συνέχεια να δείτε ένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός σας Yahoo έχει απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να ανοίξετε το Περίοδος Αναμονής σύνδεσμο στην επιβεβαίωση απενεργοποίησης για να δείτε πόσο χρόνο θα διαρκέσει η διαδικασία. Εάν το κάνετε, επιλέξτε Να συνεχίσει αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση του μηνύματος.

Πώς να αφαιρέσετε την Αναζήτηση Yahoo από το Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 1. Πίσω στην επιβεβαίωση απενεργοποίησης, επιλέξτε Το έπιασα για να συνεχίσετε και θα κατευθυνθείτε στην κύρια σελίδα της μηχανής αναζήτησης Yahoo.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Yahoo

Εάν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Yahoo, είναι η απλούστερη διαδικασία. Επισκεφτείτε το Yahoo και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Επαληθεύστε τα στοιχεία ανάκτησής σας, δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και επιλέξτε Να συνεχίσει. Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί ξανά αμέσως.

Λέτε Adios στο Yahoo;

Εάν η λήψη των δεδομένων σας και η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Yahoo είναι κάτι που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό, τώρα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε έναν νέο πάροχο email, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με δωρεάν λογαριασμούς email για έλεγχο.

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5427