Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος αναπαραγωγής βίντεο 224003 στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Λαμβάνετε ένα σφάλμα αναπαραγωγής 224003 κατά την προσπάθεια αναπαραγωγής ενός βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας; Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορεί να έχει πρόβλημα ή η πηγή βίντεο μπορεί να μην είναι διαθέσιμη.

Κάποιοι άλλοι λόγοι δεν μπορείτε να παίξετε το βίντεό σας είναι ότι οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησής σας είναι ελαττωματικές, η επιτάχυνση υλικού δεν λειτουργεί σωστά, η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας είναι κατεστραμμένη, χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση και πολλά άλλα.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα.

καλύτερες εφαρμογές για δοκιμή υλικού στο Android

Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί

Όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα στοιχείο στο διαδίκτυο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί. Μια ανενεργή σύνδεση δεν σας επιτρέπει να εντοπίσετε στοιχεία στον ιστό.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της σύνδεσής σας εκκινώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ανοίγοντας έναν ιστότοπο. Εάν ο ιστότοπός σας φορτώνει, η σύνδεσή σας λειτουργεί. Εάν ο ιστότοπός σας δεν φορτώσει, έχετε προβλήματα συνδεσιμότητας.

Στην τελευταία περίπτωση, προσπαθήστε να επιλύσετε το πρόβλημα σύνδεσής σας επανεκκινώντας το δρομολογητή σας, συνδέοντάς το στο ασύρματο δίκτυό σας και χρησιμοποιώντας άλλες συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Ελέγξτε την πηγή του βίντεό σας για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 224003

Αφού επαληθεύσετε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι ο σύνδεσμος του διαδικτυακού σας βίντεο είναι έγκυρος. Μπορεί να χρησιμοποιείτε έναν μη έγκυρο σύνδεσμο όπου το βίντεό σας δεν είναι πλέον διαθέσιμο, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα περιήγησής σας να εμφανίζει ένα σφάλμα αναπαραγωγής 224003.

Εάν έχετε λάβει τον σύνδεσμο βίντεο από κάποιον, ζητήστε του να ελέγξει και να σας στείλει τον σωστό σύνδεσμο. Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα βίντεο που έχετε βρει κάπου στο διαδίκτυο, πληκτρολογήστε το όνομα αυτού του βίντεο στο Google για να βρείτε μια καλή πηγή.

Το βίντεο θα πρέπει να αναπαράγεται εάν βρίσκεστε στη σωστή σελίδα βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις/προσθήκες του προγράμματος περιήγησής σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις τρίτων του προγράμματος περιήγησής σας για να κάνετε περισσότερα από όσα αρχικά προσφέρει το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, μερικές φορές, μπορεί να λάβετε μια διεφθαρμένη επέκταση. Τέτοιες επεκτάσεις προκαλούν διάφορα προβλήματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, οδηγώντας σε σφάλματα όπως το 224003.

Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε απενεργοποιώντας όλες τις επεκτάσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας και προσπαθώντας να παίξετε το βίντεό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε την επέκταση του ένοχου και να την αφαιρέσετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Google Chrome

 1. Επιλέξτε τις τρεις τελείες μέσα Χρώμιοπάνω δεξιά γωνία του και επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Επεκτάσεις.
 2. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για όλες τις επεκτάσεις.
 1. Ανοίξτε τη σελίδα του βίντεο.

Mozilla Firefox

 1. Επιλέξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές μέσα Firefoxπάνω δεξιά γωνία του και επιλέξτε Πρόσθετα και θέματα.
 2. Επιλέγω Επεκτάσεις στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και απενεργοποιήστε όλες τις εναλλαγές πρόσθετων στα δεξιά.
 1. Πρόσβαση στη σελίδα του βίντεο.

Microsoft Edge

 1. Επιλέξτε τις τρεις τελείες μέσα Ακρηπάνω δεξιά γωνία του και επιλέξτε Επεκτάσεις > Διαχείριση επεκτάσεων.
 2. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για όλες τις επεκτάσεις.
 1. Εκκινήστε το βίντεό σας.

Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Επιτάχυνση υλικού επιτρέπει στο πρόγραμμα περιήγησής σας να εκφορτώνει ορισμένες εργασίες περιήγησης στη GPU του υπολογιστή σας, με αποτέλεσμα μια ταχύτερη εμπειρία. Μερικές φορές, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί καλά με την αναπαραγωγή βίντεο.

Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Google Chrome

 1. Ανοιξε Χρώμιομενού με τρεις κουκκίδες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Σύστημα στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και απενεργοποιήστε Χρησιμοποιήστε επιτάχυνση υλικού όποτε είναι διαθέσιμη στα δεξιά.

Mozilla Firefox

 1. Πρόσβαση Firefoxτου μενού με τρεις οριζόντιες γραμμές και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Γενικός στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα στο Εκτέλεση ενότητα και καταργήστε την επιλογή Χρησιμοποιήστε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις απόδοσης.
 4. Απενεργοποιήστε το Χρησιμοποιήστε επιτάχυνση υλικού όποτε είναι διαθέσιμη επιλογή.

Microsoft Edge

 1. Επιλέξτε τις τρεις τελείες μέσα Ακρηπάνω δεξιά γωνία του και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Σύστημα και απόδοση στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
 3. Σβήνω Χρησιμοποιήστε επιτάχυνση υλικού όποτε είναι διαθέσιμη στα δεξιά.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης

Τα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης του προγράμματος περιήγησής σας στον ιστό ενδέχεται να είναι κατεστραμμένα, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα περιήγησης να εμφανίζει ένα σφάλμα αναπαραγωγής 224003. Μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη μπορεί επίσης να προκαλέσει πολλά άλλα προβλήματα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα σχετικά γρήγορα διαγράφοντας τα αρχεία προσωρινής μνήμης. Αυτό σας βοηθά να εξαλείψετε τα ελαττωματικά αρχεία προσωρινής μνήμης, επιλύοντας το πρόβλημά σας. Δεν χάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν διαγράφετε αυτά τα αρχεία και το πρόγραμμα περιήγησής σας θα δημιουργήσει ξανά την προσωρινή μνήμη καθώς περιηγείστε σε ιστότοπους.

Ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης στο Chrome, το Firefox, το Edge και το Safari για να μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την ενημέρωση κώδικα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος αναπαραγωγής βίντεο 224003 ενημερώνοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε ένα σφάλμα αναπαραγωγής 224003, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Οι παλιές εκδόσεις έχουν συχνά πολλά σφάλματα, προκαλώντας τυχαία προβλήματα στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να το διορθώσετε ενημερώνοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ενημέρωση Chrome, Firefox, Edge και Safari είναι τόσο εύκολο όσο να επιλέξετε μερικές επιλογές. Ανατρέξτε στον ειδικό οδηγό μας για αυτό το θέμα για να μάθετε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας του υπολογιστή σας

Το τείχος προστασίας του υπολογιστή σας καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εξερχόμενες και εισερχόμενες συνδέσεις δικτύου. Το τείχος προστασίας σας μπορεί να εμποδίζει την πρόσβασή σας στην πηγή βίντεο, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα περιήγησης να εμφανίζει ένα σφάλμα αναπαραγωγής.

Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε τα Windows ή Τείχος προστασίας Mac και το πρόβλημά σας θα επιλυθεί.

Στα Windows

 1. Ανοιξε το Αρχή μενού, βρείτε Ασφάλεια των Windowsκαι ξεκινήστε την εφαρμογή.
 2. Επιλέγω Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου στην εφαρμογή.
 3. Επιλέξτε το δίκτυο που λέει (ενεργός).
 1. Κλείσε το Τείχος προστασίας του Microsoft Defender μεταβάλλω.
 1. Επιλέγω Ναί στο Ελεγχος λογαριασμού χρήστη προτροπή.
 2. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεό σας.

Σε macOS

 1. Ανοιξε το Τερματικό εφαρμογή στο Mac σας.
 2. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή Τερματικό και πατήστε Εισαγω:
  sudo προεπιλογές γράφουν /Library/Preferences/com.apple.alf globalstate -int 0
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή του Mac σας και πατήστε το Εισαγω κλειδί.

Επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Εάν το σφάλμα αναπαραγωγής βίντεο δεν διορθωθεί, η επαναφορά του προγράμματος περιήγησής σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι η τελευταία λύση. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται τυχόν προσαρμοσμένες διαμορφώσεις που μπορεί να έχετε κάνει στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επιλύοντας τα προβλήματα που προκαλούνται από αυτές τις διαμορφώσεις.

Ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του Chrome, του Firefox, του Edge και του Safari για να μάθετε πώς να φέρετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στις εργοστασιακές προεπιλογές.

Η επίλυση του σφάλματος αναπαραγωγής βίντεο του προγράμματος περιήγησής σας είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε

Η λήψη ενός απροσδόκητου σφάλματος αναπαραγωγής βίντεο 224003 είναι απογοητευτική. Ευτυχώς, η επίλυση του προβλήματος είναι τόσο εύκολη όσο ακολουθώντας τις αναφερόμενες μεθόδους. Μόλις επιλύσετε το πρόβλημά σας, το βίντεό σας θα πρέπει να παίζει όπως θα έπρεπε.

Discord: Η καλύτερη εφαρμογή συνομιλίας για gamers!

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!”

Το YouTube δεν λειτουργεί στο Google Chrome;

Πώς να προσθέσετε επεκτάσεις στο Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *