Πώς να διορθώσετε την ένταση ήχου που δεν λειτουργεί στα Windows

Το Volume Shadow Copy είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία του λειτουργικού συστήματος Windows που χειρίζεται το Backup & Restore ή το System Restore. Εάν αυτή η υπηρεσία δεν εκτελείται ή αντιμετωπίζει πρόβλημα, θα λάβετε μηνύματα σφάλματος κατά τη χρήση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.

Εάν μόλις προσπαθήσατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας με Windows 11, αλλά δεν το κάνατε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι Υπηρεσίες σκιώδους αντιγραφής τόμου εκτελούνται στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

Πώς να διορθώσετε την υπηρεσία σκιάς έντασης ήχου που δεν λειτουργεί στα Windows

Αυτό το άρθρο παραθέτει μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε το Volume Shadow Service που δεν λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows 11. Οι μέθοδοι είναι αρκετά εύκολο να ακολουθηθούν. ακολουθήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Πώς να την ειδική μονάδα δίσκου τόμου στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)

Πώς να διαγράψετε τα σημεία επαναφοράς συστήματος στα Windows 10/11

Πώς να αφαιρέσετε το Drop Shadow από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11

1. Ξεκινήστε την υπηρεσία σκιωδών αντιγράφων τόμου

Εάν λάβατε πρόσφατα κωδικούς σφάλματος σκιώδους αντιγραφής τόμου όπως 0x81000202 ή 0x81000203, είναι βέβαιο ότι οι Υπηρεσίες σκιώδους αντιγραφής τόμου δεν εκτελούνται στη συσκευή σας.

Ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση τέτοιων σφαλμάτων είναι να ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε τις Υπηρεσίες σκιώδους αντιγραφής τόμου από την εφαρμογή Υπηρεσίες.

1. Πληκτρολογήστε Υπηρεσίες στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Υπηρεσίες από τη λίστα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Υπηρεσίες

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Υπηρεσίες, βρείτε το Υπηρεσία σκιωδών αντιγράφων τόμου.

Υπηρεσία σκιωδών αντιγράφων τόμου

3. Κάντε διπλό κλικ στην υπηρεσία σκιωδών αντιγράφων τόμου.

4. Επιλέξτε Αυτόματο στον Τύπο εκκίνησης και κάντε κλικ Αρχή.

Αυτόματο

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Ισχύουν και Εντάξει κουμπί.

Ισχύουν

Αυτό είναι! Τώρα επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11 και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος. Αυτή τη φορά, δεν θα λάβετε το μήνυμα σφάλματος.

2. Απενεργοποιήστε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε προσωρινά και να το ελέγξετε.

Τα προγράμματα ασφαλείας τρίτων συχνά έρχονται σε σύγκρουση με την υπηρεσία σκιώδους αντιγραφής τόμου και εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της.

Επομένως, εάν ένα πρόγραμμα ασφαλείας τρίτου κατασκευαστή είναι ο ένοχος, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Δεδομένου ότι τα βήματα για την απενεργοποίηση της προστασίας σε πραγματικό χρόνο είναι διαφορετικά για κάθε πρόγραμμα προστασίας από ιούς, δεν θα κοινοποιήσουμε κανένα βήμα.

Απλώς ανοίξτε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας και ελέγξτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προστασία. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο του προγράμματος προστασίας από ιούς για να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε την προστασία από ιούς.

3. Απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας του Microsoft Defender

Όπως τα προγράμματα προστασίας από ιούς, θα πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Microsoft Defender. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Microsoft Defender για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί η υπηρεσία σκιώδους αντιγραφής τόμου.

1. Πληκτρολογήστε την Ασφάλεια των Windows στην Αναζήτηση των Windows. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ασφάλεια των Windows εφαρμογή από τη λίστα με τα καλύτερα αποτελέσματα αγώνων.

Ασφάλεια των Windows

2. Μεταβείτε στο Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου αυτί.

Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ δημόσιου ή ιδιωτικού δικτύου και απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας για την επιλογή.

απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Microsoft Defender στο λειτουργικό σύστημα Windows.

4. Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα Check Disk Utility

Τα ζητήματα μονάδας δίσκου είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος για σφάλματα υπηρεσίας σκιώδους αντιγραφής τόμου. Ως εκ τούτου, σε αυτήν τη μέθοδο, θα εκτελέσουμε το βοηθητικό πρόγραμμα Check desk για να αποκλείσουμε προβλήματα με τη μονάδα δίσκου.

1. Πληκτρολογήστε τη γραμμή εντολών στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Εκτελέστε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε τη δεδομένη εντολή:

CHKDSK /r /f

CHKDSK /r /f

3. Αφού εκτελέσετε την εντολή, πληκτρολογήστε exit στη γραμμή εντολών.

Αυτό είναι! Αυτό θα αποκλείσει πιθανώς τα προβλήματα με τη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή σας με Windows.

5. Εκτελέστε τις εντολές SFC/DISM

Οι εντολές SFC και DISM χρησιμοποιούνται για την εύρεση και τη διόρθωση κατεστραμμένων αρχείων συστήματος. Επομένως, εάν λαμβάνετε ένα σφάλμα Volume Shadow Copy στα Windows λόγω καταστροφής του αρχείου συστήματος, πρέπει να εκτελέσετε αυτές τις δύο εντολές. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε τη γραμμή εντολών στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

sfc /scannow

sfc /scannow

3. Εάν η εντολή SFC επιστρέψει με σφάλμα, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

4. Αφού εκτελέσετε την εντολή, πληκτρολογήστε έξοδος στη γραμμή εντολών και πατήστε Enter.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε την καταστροφή αρχείων συστήματος εκτελώντας τις εντολές SFC και DISM.

6. Εκτελέστε μια καθαρή εκκίνηση

Τα πακέτα λογισμικού τρίτων κατασκευαστών που προορίζονται για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για το πρόβλημα της μη λειτουργίας της υπηρεσίας σκιώδους αντιγράφου τόμου.

Τα βοηθητικά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και πολλές άλλες εφαρμογές τρίτων μπορούν να έρθουν σε διένεξη με την υπηρεσία σκιώδους αντιγραφής τόμου, οδηγώντας τελικά σε σφάλματα.

Επομένως, θα πρέπει να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση για να σταματήσετε οποιοδήποτε πιθανό πρόγραμμα τρίτων που έρχεται σε διένεξη με την υπηρεσία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε το κουμπί Windows Key + R στο πληκτρολόγιό σας. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε msconfig.msc και πατήστε Enter.

msconfig.msc

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Υπηρεσίες αυτί.

μεταβείτε στην καρτέλα Υπηρεσίες

3. Στις Υπηρεσίες, ελέγξτε το Απόκρυψη όλων των Υπηρεσιών της Microsoft πλαίσιο ελέγχου. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση όλων.

κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση όλων

4. Ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών και μεταβείτε στην καρτέλα Εκκίνηση. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες κατά την εκκίνηση και επιλέξτε Καθιστώ ανίκανο.

επιλέξτε

Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση στα Windows 11.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους για να διορθώσετε την υπηρεσία σκιώδους αντιγραφής τόμου που δεν λειτουργεί στα Windows 11. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αντιμετώπιση σφαλμάτων που συνδέονται με την υπηρεσία Σκιώδους αντιγραφής τόμου. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *