Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση CPU του ‘Shell Infrastructure Host

Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση CPU του ‘Shell Infrastructure Host’ (6 Μέθοδοι)

Οι επαγγελματίες χρήστες των Windows έχουν τη συνήθεια να ελέγχουν τη Διαχείριση εργασιών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το ελέγχουν κάθε φορά που αισθάνονται ότι ο υπολογιστής τους είναι αργός ή για να μάθουν ποιες διαδικασίες καταναλώνουν τους πόρους.

Μετά από μια βαθύτερη ματιά στη Διαχείριση Εργασιών, πολλοί χρήστες των Windows βρήκαν ότι το “Shell Infrastructure Host” εκτελείται και ανεβάζει τις ράβδους για χρήση CPU και μνήμης. Επομένως, εάν είστε χρήστης Windows και παρατηρήσατε ότι η ίδια διαδικασία προκαλεί υψηλή χρήση CPU και μνήμης, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι ακριβώς είναιΚεντρικός υπολογιστής Shell Infrastructure‘ είναι και γιατί αυξάνει τη χρήση της CPU και της μνήμης όταν εκτελείται στο παρασκήνιο. Επίσης, θα συζητήσουμε μερικές καλύτερες μεθόδους επιδιορθώστε το Shell Infrastructure Host υψηλής CPU και προβλήματα χρήσης μνήμης. Ας τσεκάρουμε.

Τι είναι το “Shell Infrastructure Host” στο Task Manager;

Το Shell Infrastructure Host είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία των Windows και εκτελείται στο παρασκήνιο για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Το «Shell Infrastructure Host», γνωστό και ως sihost.exeείναι μια διαδικασία συστήματος που χειρίζεται διάφορες οπτικές πτυχές του λειτουργικού συστήματος.

Το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας, οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις, η εμφάνιση της γραμμής εργασιών και μερικά άλλα μέρη της γραφικής διεπαφής χρήστη αντιμετωπίζονται από τη διαδικασία Shell Infrastructure Host στα Windows.

Εάν χρησιμοποιείτε μια σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows, η διαδικασία Shell Infrastructure Host είναι πιθανό να εκτελείται στο παρασκήνιο και να καταναλώνει μικρή ποσότητα μνήμης και χρήσης CPU. Ωστόσο, μερικές φορές λόγω συγκεκριμένων προβλημάτων, η ίδια διαδικασία μπορεί να αυξήσει τη χρήση της CPU και της RAM και να παγώσει τον υπολογιστή σας.

Διορθώστε την υψηλή χρήση CPU κεντρικού υπολογιστή Shell Infrastructure;

Λοιπόν, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λόγω της υψηλής χρήσης CPU του Shell Infrastructure Host, μπορείτε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στον υπολογιστή σας για να επιλύσετε το πρόβλημα. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε Shell Infrastructure Host υψηλή χρήση CPU πρόβλημα.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

 

Πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, πρέπει πρώτα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows. Η επανεκκίνηση μπορεί μερικές φορές να επιλύσει τα πιο περίπλοκα προβλήματα του υπολογιστή σας. Αυτό περιλαμβάνει διαδικασίες συστήματος που αυξάνουν την κατανάλωση πόρων CPU και RAM.

Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να εμποδίσουν τη λειτουργία του κεντρικού υπολογιστή Shell Infrastructure, με αποτέλεσμα υψηλούς πόρους CPU και RAM. Επομένως, πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows, στο μενού Power και επιλέξτε Επανεκκίνηση. Αυτό θα επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας με Windows.

per Android 10 4K HD TV Stick 2 GB RAM + 16 GB Rom TV Stick TV, Porta Host USB e USB OTG con Telecomando per Viaggi di…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Εκτελέστε το System Maintenance Troubleshooter

Το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων συντήρησης συστήματος έχει μερικούς συνδέσμους με τον κεντρικό υπολογιστή υποδομής Shell. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το εκτελέσετε για να επιλύσετε την υψηλή χρήση της CPU και της μνήμης που προκαλείται από την ίδια διαδικασία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε τον Πίνακα Ελέγχου. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Πίνακας Ελέγχου εφαρμογή από τη λίστα.

 

2. Όταν ανοίξει ο Πίνακας Ελέγχου, κάντε κλικ στο Αντιμετώπιση προβλημάτων.

 

3. Στην οθόνη Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στο Προβολή όλων κουμπί στο αριστερό παράθυρο.

 

4. Τώρα, θα δείτε μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων. Βρείτε και κάντε κλικ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

 

5. Στην επόμενη προτροπή, έλεγχος ο ‘Αυτόματη εφαρμογή επισκευών‘ ζητήστε και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

 

Αυτό είναι! Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το τμήμα αντιμετώπισης προβλημάτων συντήρησης συστήματος.

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ελέγξτε για σύγκρουση προγράμματος με τη διαδικασία

Μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία και να ελέγξετε εάν η διαδικασία ‘Shell Infrastructure Host’ εξακολουθεί να προκαλεί υψηλή χρήση CPU ή μνήμης. Εάν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε καθαρή εκκίνηση ή σε ασφαλή λειτουργία, πρέπει να βρείτε το προβληματικό λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε όλο το εγκατεστημένο λογισμικό στα Windows. μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου και να αφαιρέσετε όλα τα ύποπτα προγράμματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κοιτάξετε προσεκτικά τη Διαχείριση εργασιών για να βρείτε προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Εάν βρείτε εφαρμογές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στον υπολογιστή σας, συνιστάται να τις απεγκαταστήσετε.

4. Εκτελέστε μια σάρωση Antimalware

Το Windows Defender είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ασφαλείας που παρέχεται με τα Windows 10/11. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση antimalware στο σύστημά σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για σάρωση με την Ασφάλεια των Windows. εδώ είναι το πιο εύκολο.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Windows Security. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ασφάλεια των Windows εφαρμογή από τη λίστα.

Newest Men Down Puffer Trousers Pants Padded Quilted Warmer Winter Outdoor Casual Pants(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ασφάλεια των Windows, κάντε κλικ στο Προστασία από ιούς και απειλές αυτί.

 

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Σάρωση επιλογές.

 

4. Στις επιλογές σάρωσης, επιλέξτε “Πλήρης σάρωση‘ και κάντε κλικ στο Σάρωση τώρα κουμπί.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα εκτελέσει μια πλήρη σάρωση στο σύστημά σας. Η επιλογή πλήρους σάρωσης θα ελέγξει όλα τα αρχεία και τα προγράμματα που εκτελούνται στον σκληρό σας δίσκο. Ωστόσο, η σάρωση μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα για να ολοκληρωθεί.

Πώς να διορθώσετε την ειδοποίηση «Σάρωση μονάδας δίσκου για σφάλματα» στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Εκτελέστε την εντολή SFC/DISM

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε την υψηλή χρήση CPU του ‘Shell Infrastructure Host’ είναι να εκτελέσετε τις εντολές SFC και DISM. Και οι δύο εντολές έχουν σχεδιαστεί για να επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε CMD. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε ‘Εκτελέστε ως διαχειριστής‘.

 

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε sfc /scannow και πατήστε το κουμπί Enter.

 

3. Εάν η εντολή SFC εμφανίσει σφάλμα, πρέπει να εκτελέσετε αυτήν την εντολή:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από το Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Η εντολή DISM μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Πρέπει να περιμένετε έως ότου η εντολή ολοκληρώσει τη διόρθωση όλων των κατεστραμμένων αρχείων συστήματος.

6. Ενημερώστε το λειτουργικό σας σύστημα Windows

 

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για εσάς, η ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows είναι η επιλογή που απομένει. Η ενημέρωση των Windows πιθανότατα θα αποκλείσει σφάλματα ή δυσλειτουργίες που ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με τη διαδικασία κεντρικού υπολογιστή Shell Infrastructure.

Επίσης, είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε το σύστημά σας ενημερωμένο για να απολαύσετε τις νέες δυνατότητες και τις βελτιωμένες επιλογές ασφάλειας και απορρήτου. Για να ενημερώσετε τα Windows, ανοίξτε Ρυθμίσεις > Windows Update > Έλεγχος για ενημέρωση.

Τα Windows 10/11 θα ελέγξουν αυτόματα για ενημερώσεις. Εάν βρει διαθέσιμες ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας, θα τις εγκαταστήσει αυτόματα.

Επομένως, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για την επίλυση της υψηλής χρήσης CPU του ‘Shell Infrastructure Host’ σε υπολογιστές με Windows. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top