Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας

Πώς να διορθώσετε το Instagram «Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για Επανάληψη’ Σφάλμα

Παρά το γεγονός ότι είναι η κορυφαία εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών στον κόσμο, το Instagram εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα που απαιτούν προσοχή για μια καλύτερη εμπειρία εντός εφαρμογής. Πράγματι, η εφαρμογή λαμβάνει τακτικά νέες δυνατότητες. αλλά αυτό που ισχύει επίσης είναι ότι οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω υφιστάμενων σφαλμάτων και δυσλειτουργιών.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη φόρτωση εικόνων. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, ορισμένοι οι εικόνες στην εφαρμογή Instagram δεν θα φορτωθούν και εμφανίζει ‘Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Πατήστε στην οθόνη σφάλματος “Επανάληψη”.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Διορθώστε το Instagram “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας”. Πατήστε για Επανάληψη’ Σφάλμα

Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα στην εφαρμογή Instagram, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλες τις μεθόδους εργασίας για επιδιόρθωση ‘Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Πατήστε για επανάληψη” Σφάλμα Instagram. Ας αρχίσουμε.

1. Βεβαιωθείτε ότι το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Πριν προχωρήσετε στις επόμενες μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι το Android ή το iPhone σας είναι σωστά συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Ακόμη και όταν είστε συνδεδεμένοι σε ενεργό Διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι σταθερή.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το Instagram απαιτεί επίσης επικοινωνία με τους διακομιστές για την παρουσίαση των εικόνων/βίντεο.

Επομένως, εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι ασταθής, τα αρχεία πολυμέσων θα αποτύχουν να φορτωθούν και ενδέχεται να εμφανιστεί η ένδειξη “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας”. Πατήστε στην οθόνη σφάλματος Απάντηση. Μπορείτε να επισκεφτείτε το fast.com ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ελέγχου ταχύτητας για να ελέγξετε αν λειτουργεί το Διαδίκτυό σας.

2. Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα εικόνας Instagram, πρέπει να επανεκκινήσετε το Android ή το iPhone σας.

Η επανεκκίνηση του Android ή του iPhone σας θα αποκλείσει μικρές δυσλειτουργίες του λειτουργικού συστήματος που ενδέχεται να εμποδίσουν τη φόρτωση των εικόνων Instagram.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Έντασης και επιλέξτε το ‘Slide to Power off’. Μόλις απενεργοποιηθεί, ενεργοποιήστε το. Σε Android, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε ‘Επανεκκίνηση‘. Αυτό θα επανεκκινήσει το τηλέφωνό σας Android.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Εάν οι παραπάνω δύο μέθοδοι δεν λειτούργησαν για εσάς, το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας”. Το σφάλμα “Πατήστε για επανάληψη” είναι η αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram.

Η αναγκαστική διακοπή θα κλείσει την εφαρμογή και όλη τη διαδικασία παρασκηνίου της. Αυτό θα αφαιρούσε επίσης σφάλματα που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Instagram.

1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής για το Instagram, αγγίξτε το «Force Stopεπιλογή.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή Instagram στο Android σας. Μόλις σταματήσει η δύναμη, ανοίξτε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε την ξανά.

4. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης εικόνων, το Instagram μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει περιστασιακές διακοπές λειτουργίας.

Έτσι, όταν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας, τα αρχεία πολυμέσων δεν θα φορτωθούν στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να συναντήσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας”. Πατήστε για να δοκιμάσετε ξανά το μήνυμα σφάλματος κατά την προβολή φωτογραφιών Instagram.

Επομένως, πρέπει να το ανοίξετε ιστοσελίδα και ελέγξτε την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο των διακομιστών του Instagram. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας καθολικά, περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών.

5. Απενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN

VPN/Proxy” width=”315″ height=”700″ />

Οι εφαρμογές VPN είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος πίσω από το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας”. Σφάλμα “Πατήστε για Επανάληψη” στο Instagram.

Ο ρόλος μιας εφαρμογής VPN είναι να δρομολογεί την κίνηση στο Διαδίκτυο του τηλεφώνου σας μέσω διακομιστών τρίτων. Αυτή η διαδικασία αυξάνει τον χρόνο σύνδεσης και μερικές φορές οδηγεί σε αποτυχία σύνδεσης.

Όταν η σύνδεση με τον διακομιστή Instagram αποτύχει, οι περισσότερες από τις λειτουργίες της εφαρμογής δεν θα λειτουργούν, τα μέσα δεν θα φορτωθούν, το DM δεν θα ανακτήσει νέα μηνύματα κ.λπ. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή VPN, απενεργοποιήστε την και στη συνέχεια προσπαθήστε να φορτώσετε ξανά τις εικόνες.

πώς να κάνετε loop ένα τραγούδι στο Spotify (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων του Instagram είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή Οι εικόνες Instagram δεν φορτώνονται προβλήματα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε ‘Χρήση αποθήκευσης‘.

loop το αγαπημένο σας τραγούδι στο Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στη χρήση αποθηκευτικού χώρου, πατήστε στο «Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης“και μετά στο”Καθαρισμός δεδομένωνεπιλογή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε το ‘Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Πατήστε για να δοκιμάσετε ξανά το μήνυμα σφάλματος.

7. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Είναι σημαντικό να διατηρείτε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες. Η ενημέρωση των εφαρμογών εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση και σταθερότητα. Καταργεί επίσης τα υπάρχοντα σφάλματα από τις εφαρμογές και σας παρέχει πρόσβαση στις νέες λειτουργίες.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση των μέσων” στο Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, εάν το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Πατήστε για ΕπανάληψηΤο σφάλμα οφείλεται σε σφάλμα. μπορείτε εύκολα να το επιλύσετε ενημερώνοντας την εφαρμογή Instagram.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram, ανοίξτε τη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών Instagram στο App Store του Android ή του iPhone και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.

8. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, η τελευταία επιλογή είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram. Η επανεγκατάσταση ενδέχεται να διορθώσει τα βασικά αρχεία της εφαρμογής που μπορεί να έχουν καταστραφεί.

Τα αρχεία εγκατάστασης της εφαρμογής μπορεί να καταστραφούν για διάφορους λόγους, όπως μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό διαφημίσεων ή πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα. Πριν εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή, θυμηθείτε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, καθώς θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε.

Πώς να διορθώσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για επανάληψη» Σφάλμα Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επομένως, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε ‘Απεγκατάσταση‘. Αυτό θα αφαιρέσει την εφαρμογή από το smartphone σας. Αφού την απεγκαταστήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή ξανά από τα App Stores.

Το Instagram είναι κυρίως μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και όταν οι εικόνες στην εφαρμογή αποτυγχάνουν να φορτώσουν, μπορεί να σας απογοητεύσει. Επομένως, ακολουθήστε όλες τις μεθόδους που μοιραστήκαμε στο άρθρο για επίλυση ‘Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Πατήστε για επανάληψη” μήνυμα λάθους. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι μέθοδοι θα επιλύσουν προβλήματα μη φόρτωσης εικόνων Instagram.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *