Πώς να διορθώσετε το κινητό hotspot που είναι συνδεδεμένο αλλά δεν υπάρχει Διαδίκτυο στο Android

Το WiFi είναι μια εξαιρετική δυνατότητα συνδεσιμότητας για τη διάδοση του Διαδικτύου στη συσκευή. Τα τελευταία χρόνια, το WiFi παρέμεινε η καλύτερη επιλογή για την κοινή χρήση του Διαδικτύου μεταξύ συσκευών.

Ωστόσο, το WiFi είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και είναι επιρρεπής σε προβλήματα συνδεσιμότητας. Τα προβλήματα WiFi συχνά εμποδίζουν τους χρήστες να συνδεθούν στο Διαδίκτυο.

Πολλοί χρήστες Android μας έστειλαν πρόσφατα μήνυμα και ρώτησαν σχετικά με το Hotspot (Android) που είναι συνδεδεμένο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το hotspot είναι συνδεδεμένο αλλά δεν υπάρχει internet μπορεί να είναι το πιο απογοητευτικό πράγμα στη ζωή. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έλαβαν ένα ‘Περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση στο Διαδίκτυο‘ πρόβλημα κατά τη σύνδεση στο Mobile Hotspot.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το κινητό hotspot που είναι συνδεδεμένο αλλά δεν υπάρχει Διαδίκτυο στο Android

Επομένως, εάν έχετε επίσης αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, τότε ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τις μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές βέλτιστες πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το Mobile Hotspot που είναι συνδεδεμένο αλλά όχι Διαδίκτυο στο Android.

1. Επανεκκινήστε και τις δύο συσκευές

Επανεκκινήστε και τις δύο συσκευές

Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα από τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Mobile Hotspot που είναι συνδεδεμένο αλλά όχι στο διαδίκτυο. Σε αυτή τη μέθοδο, πρέπει να επανεκκινήσετε και τις δύο συσκευές – αυτός που μοιράζεται το διαδίκτυο και αυτός που συνδέεται στο Hotspot.

Μόλις γίνει επανεκκίνηση, πραγματοποιήστε τη σύνδεση και δεν θα λάβετε πλέον το σφάλμα. Επίσης, ελέγξτε εάν η συσκευή Διαδικτύου λειτουργεί στη συσκευή κοινής χρήσης. Εάν δεν λειτουργεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών.

2. Απενεργοποιήστε/Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Απενεργοποιήστε/Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Από προεπιλογή, το Android δίνει προτεραιότητα στο WiFi έναντι των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Επομένως, εάν οι άλλες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi, αφαιρέστε τις.

Μόλις αφαιρεθεί, κάντε τη σύνδεση. Αν δεν βοηθήσει, τότε απενεργοποιήστε/ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το hotspot για κινητά. Αυτό θα διορθώσει τελικά το πρόβλημα.

3. Ελέγξτε τη μέγιστη επιτρεπόμενη σύνδεση (συσκευή)

Ελέγξτε τη μέγιστη επιτρεπόμενη σύνδεση

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο hotspot για κινητά αλλά δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, πρέπει να ελέγξετε τη μέγιστη επιτρεπόμενη σύνδεση. Από προεπιλογή, το Android επιτρέπει τη σύνδεση οκτώ συσκευών. Έτσι, εάν είστε ο 9ος που συνδέεστε στο Mobile Hotspot, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο.

Επομένως, ελέγξτε τη μέγιστη επιτρεπόμενη συσκευή στη συσκευή κοινής χρήσης. Για να ελέγξετε τη μέγιστη σύνδεση, κατευθυνθείτε στο ‘Ασύρματο και δίκτυα > Σύνδεση και φορητό σημείο πρόσβασης > Φορητό σημείο πρόσβασης WiFi > Διαμόρφωση σημείου πρόσβασης > Μέγιστες επιτρεπόμενες συνδέσεις.

4. Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας

Οι εσφαλμένες ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας προκαλούν γενικά πολλά προβλήματα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν τη σύνδεση στο hotspot, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο διαδίκτυο, απλώς διορθώνοντας τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας του smartphone τους. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας στο Android.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Σύστημα.

Ρυθμίσεις συστήματος

3. Στις Ρυθμίσεις συστήματος, πατήστε Ημερομηνία ώρα.

Ημερομηνία ώρα

4. Στην οθόνη Ημερομηνία και ώρα, ενεργοποιήστε το Ρυθμίστε την ώρα αυτόματα μεταβάλλω.

Ρυθμίστε την ώρα αυτόματα

Αυτό είναι! Αυτό θα διορθώσει αμέσως την Ημερομηνία και την ώρα του smartphone σας. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και συνδεθείτε ξανά στο Hotspot.

5. Ξεχάστε και συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να επιλύσετε το πρόβλημα είναι να ξεχάσετε και να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi.

Εάν ξεχάσετε και επανασυνδεθείτε στο δίκτυο WiFi, ενδέχεται να υπάρχει μια νέα τοπική διεύθυνση IP που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Για να ξεχάσετε ένα δίκτυο Wi-Fi στο Android, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω:

Ξεχάστε το δίκτυο

 • Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών του Android και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο WiFi επιλογή.
 • Τώρα επιλέξτε το προβληματικό δίκτυο WiFi και πατήστε Ξεχνάμε.
 • Μόλις τελειώσετε, συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi.

Αυτό είναι! Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το συνδεδεμένο στο hotspot αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα Διαδικτύου στο Android.

6. Διορθώστε τις ρυθμίσεις APN

Οι μη έγκυρες ρυθμίσεις ονόματος σημείου πρόσβασης προκαλούν επίσης τέτοια προβλήματα. Πριν πραγματοποιήσετε τη σύνδεση, πρέπει να γίνει αντιστοίχιση του APN (κινητό Διαδίκτυο & συνδεδεμένο κινητό Διαδίκτυο). Επομένως, ελέγξτε τις ρυθμίσεις ονόματος σημείου πρόσβασης της συσκευής της οποίας το διαδίκτυο θέλετε να είναι κοινόχρηστο.

Για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις APN, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > APN. Πρέπει να ελέγξετε τις λεπτομέρειες των δύο APN. πρέπει να ταιριάζουν. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τη συσκευή και ενεργοποιήστε το Hotspot.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη συστήματος

Αυτός ο τύπος ζητήματος εμφανίζεται συχνά λόγω κατεστραμμένης προσωρινής μνήμης συστήματος. Επομένως, εάν όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω δεν επιλύσουν το πρόβλημα, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του συστήματος.

Ωστόσο, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του συστήματος θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του συστήματος

 • Απενεργοποιήστε το smartphone σας.
 • Τώρα κρατήστε το Power + Μείωση έντασης κλειδί ταυτόχρονα
 • Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Θα σας μεταφέρει στη λειτουργία ανάκτησης.
 • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αύξηση έντασης + μείωση έντασης κουμπί για πλοήγηση στο Σκουπίστε την προσωρινή μνήμη επιλογή.
 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε την επιλογή και να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη.
 • Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε το επανεκκίνηση επιλογή από το παράθυρο ανάκτησης.

Έτσι, αυτές είναι οι πέντε καλύτερες μέθοδοι για να επιδιορθώσετε το Mobile Hotspot που είναι συνδεδεμένο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο διαδίκτυο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:13 Καλύτερες Εναλλακτικές Hotspot Shield

Πώς να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα φωτογραφίας στο Android

Πώς να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με Windows σε ένα hotspot 

Πώς να μοιραστείτε τις συνδέσεις δικτύου Wi-Fi στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *