Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί» στο Instagram

Όπως κάθε ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram έχει επίσης αυστηρές κοινοτικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθεί κάθε χρήστης.

Ενώ ο ιστότοπος είναι δωρεάν, μερικές φορές μπορεί να είναι σκληρός για εσάς. Για παράδειγμα, έχει ιστορικό απαγόρευσης λογαριασμών χρηστών που παραβιάζουν τις οδηγίες της κοινότητάς του. Το χειρότερο είναι ότι το Instagram δεν εκδίδει καμία προειδοποίηση πριν απενεργοποιήσει οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη θεωρεί απειλή.

Όταν το Instagram διαπιστώσει ότι ένας λογαριασμός παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις, απενεργοποιεί αμέσως τον λογαριασμό. Και όταν ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος, θα δείτε αυτό το μήνυμα λάθους:

«Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των όρων μας. Μάθετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας”.

Το μήνυμα σφάλματος θα εμφανιστεί κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας στο Instagram. Αντί να βρείτε την κύρια οθόνη, θα δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος.

“Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των όρων μας” Το μήνυμα σφάλματος στο Instagram μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν δεν έχετε παραβιάσει οποιουσδήποτε όρους και προϋποθέσεις της πλατφόρμας.

.Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

Πώς να διορθώσετε τις σημειώσεις Instagram που δεν εμφανίζονται

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στο Instagram;

Το Instagram δεν σας παρέχει κανέναν λόγο πίσω από την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Ωστόσο, σας ενημερώνει για τις πιο πιθανές αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν σε απαγόρευση λογαριασμού.

Οι κοινοτικές οδηγίες του Instagram λένε ότι οι χρήστες επιτρέπεται να δημοσιεύουν μόνο τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο και να ακολουθούν πάντα τους νόμους. Σας λέει επίσης να μην στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα σε άτομα ή να δημοσιεύετε γυμνό στην πλατφόρμα.

Έτσι, εάν έχετε κάνει τέτοιες ενέργειες, έχετε έναν ξεκάθαρο λόγο για τον αποκλεισμό λογαριασμού. Επιπλέον, η χρήση τροποποιημένων εκδόσεων του Instagram οδηγεί επίσης σε απαγόρευση λογαριασμού. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ο λογαριασμός σας στο Instagram έχει απενεργοποιηθεί. πρέπει να το επιθεωρήσετε και να το καταλάβετε μόνοι σας.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των όρων μας”;

Εάν ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος και βλέπετε την οθόνη σφάλματος “Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των όρων μας” κατά τη σύνδεση, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους ξεκλείδωμα απενεργοποιημένου λογαριασμού Instagram.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι για να ανακτήσετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό Instagram. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο καλύτερους τρόπους για να ανακτήσετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό Instagram.

Ανάκτηση απενεργοποιημένου λογαριασμού Instagram (χωρίς αναγνωριστικό φωτογραφίας)

Εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram απενεργοποιήθηκε κατά λάθος, πρέπει να ζητήσετε από το Instagram να διερευνήσει. Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα ακόμα και αν δεν έχετε κρατική ταυτότητα φωτογραφίας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Επιλέξτε ‘Οχι‘ στο Διαθέτετε έγκυρη ταυτότητα φωτογραφίας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση; Ενότητα.

3. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το δικό σας Πλήρες όνομα και σου Όνομα χρήστη Instagram.

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται στον λογαριασμό σας στο Instagram.

5. Τώρα, εισαγάγετε το όνομα της χώρας σας στο ‘Από ποια χώρα γράφετε;πεδίο.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επιλέξτε Αρχεία κουμπί και μεταφορτώστε οποιοδήποτε από αυτά τα έγγραφα:

 • Τραπεζικό αντίγραφο
 • Κάρτα λεωφορείου
 • Ελεγχος
 • Πιστωτική κάρτα
 • Επαλήθευση απασχόλησης
 • Κάρτα βιβλιοθήκης
 • Ταχυδρομείο
 • Στέλεχος συνδρομής περιοδικού
 • Ιατρικό αρχείο
 • Ταυτότητα μέλους (π.χ. κάρτα συνταξιοδότησης, συνδικαλιστική οργάνωση, ταυτότητα εργασίας, επαγγελματική ταυτότητα)
 • Στέλεχος μισθοδοσίας
 • Αδεια
 • Σχολική κάρτα
 • Σχολικό ρεκόρ
 • Κάρτα κοινωνικής ασφάλισης
 • Λογαριασμός κοινής ωφέλειας
 • Φωτογραφία επετηρίδας (πραγματική σάρωση ή φωτογραφία της σελίδας στην επετηρίδα σας)

Αυτά είναι παραδείγματα αναγνωριστικών που δέχεται το Instagram για επαλήθευση.

7. Αφού ανεβάσετε ένα αναγνωριστικό, πρέπει να κάνετε κλικ στο Στείλετε κουμπί.

Αυτό είναι! Η φόρμα θα σταλεί στο Instagram για έρευνα. Εάν ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε κατά λάθος, θα τον λάβατε πίσω. Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε το email σας για τον σύνδεσμο επανενεργοποίησης. Το email μπορεί να πάρει μερικές ώρες ή μέρες για να φτάσει.

Ανάκτηση απενεργοποιημένου λογαριασμού Instagram (Εύκολη μέθοδος)

Αυτό απαιτεί τη μεταφόρτωση της ταυτότητας φωτογραφίας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση στο Instagram. Εάν διαθέτετε αναγνωριστικό φωτογραφίας εγκεκριμένο από την κυβέρνηση, υπάρχουν πιθανότητες να λάβετε πίσω το απενεργοποιημένος λογαριασμός Instagram είναι πιο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Επιλέξτε ‘Ναί‘ στο Διαθέτετε έγκυρη ταυτότητα φωτογραφίας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση; Ενότητα.

3. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το δικό σας Πλήρες όνομα, Όνομα χρήστη Instagramκαι Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Μόλις τελειώσετε, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα χώρας στο πεδίο «Από ποια χώρα γράφετε».

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Επιλέξτε Αρχεία κουμπί. Επιλέξτε ένα αντίγραφο της κρατικής σας ταυτότητας, φωτογραφίας.

6. Μετά τη μεταφόρτωση των αρχείων, έλεγχος η επιλογή που λέει, ‘Κατανοώ ότι δεν μπορώ να λάβω βοήθεια με τον λογαριασμό μου εάν δεν έχω ανεβάσει έγκυρο αναγνωριστικόκαι μετά κάντε κλικ στο Στείλετε κουμπί.

Αυτό είναι! Τώρα πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες ημερών. Το Instagram θα εξετάσει το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Συνεχίστε να ελέγχετε τη διεύθυνση email σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Άλλοι τρόποι ανάκτησης απενεργοποιημένου λογαριασμού Instagram;

Οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί θα λειτουργήσουν μόνο εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram απενεργοποιηθεί κατά λάθος. Δεν θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν έχετε εκμεταλλευτεί τους κανόνες.

Ένας εναλλακτικός τρόπος για ανάκτηση απενεργοποιημένου λογαριασμού Instagram είναι επικοινωνώντας με το Instagram χρησιμοποιώντας το Twitter. Μπορείτε να επισημάνετε τη λαβή σας στο Instagram στο tweet σας και να τους ζητήσετε να ελέγξουν τον λογαριασμό σας.

Η επίσημη λαβή Twitter για το Instagram είναι @Ινσταγκραμ. Μπορείτε να τους Tweet ή να τους στείλετε άμεσα μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική/τραγούδι

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε “Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των όρων μας” σφάλμα στο Instagram. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ανάκτηση του απενεργοποιημένου λογαριασμού σας στο Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια. Και αν θέλετε να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, αποφύγετε να πάτε εναντίον του Instagram κοινοτικές οδηγίες. Εάν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *