Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή άδειας χρήσης BubbleUPnP

Γρήγορη απάντηση

  • Η άδεια BubbleUPnP είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή διαθέσιμο στο Google Play Store.
  • Μπορείς πληρώστε 4,99 $ για να αποκτήσετε την εφαρμογή BubbleUPnP στο smartphone Android σας.

Ενοχληθείτε με τις διαφημίσεις στην εφαρμογή BubbleUPnP; Μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στο Εφαρμογή άδειας BubbleUPnP προς την παραλείψτε τις διαφημίσεις και άλλους περιορισμούς στη δωρεάν εφαρμογή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή άδειας BubbleUPnP από το Google Play Store.

Με την εφαρμογή premium BubbleUPnP, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία από τον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης, αρχεία cloud, TIDAL και Qobuz χωρίς καμία διαφήμιση. Επιπλέον, μπορείτε να ακούσετε τραγούδια και podcast χωρίς κανέναν περιορισμό.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή BubbleUPnP License σε smartphone Android.

Πώς να εγκαταστήσετε την άδεια BubbleUPnP σε συσκευές Android

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή BubbleUPnP Premium από το Play Store. Αλλά, για να ενεργοποιήσετε την premium άδεια χρήσης χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή.

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Google Play Store στην εφαρμογή σας Android.

Play Store σε Android

2. Εισαγάγετε Άδεια BubbleUPnP UPnP/DLNA στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε enter.

Αναζητήστε την εφαρμογή άδειας BubbleUPnP

3. Από τα αποτελέσματα αναζήτησης, επιλέξτε το BubbleUPnP εφαρμογή premium.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή άδειας BubbleUPnP

4. Στη σελίδα εγκατάστασης της εφαρμογής, κάντε κλικ στο Αγορά και μετά προχωρήστε στη σελίδα πληρωμής.

5. Πρέπει να πληρώσετε 4,99 $ (διάρκεια ζωής) για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Μετά την πληρωμή, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

6. Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, κλείστε το Play Store.

7. Τώρα, ανοίξτε τη δωρεάν εφαρμογή BubbleUPnP στο smartphone σας. Θα εντοπίσει αυτόματα την έκδοση premium και θα ενημερώσει τη δωρεάν εφαρμογή.

Σημείωση: Η εφαρμογή BubbleUPnP Pro δεν θα εμφανίζεται ξεχωριστά στο συρτάρι εφαρμογών. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή BubbleUPnP για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή premium BubbleUPnP.

8. Τώρα, μπορείτε να κάνετε ροή όλων των αρχείων πολυμέσων από τη συσκευή σας Android χωρίς καμία διακοπή διαφήμισης.

Άδεια BubbleUPnP MOD

Καθώς η premium έκδοση της εφαρμογής Άδειας BubbleUPnP είναι διαθέσιμη στο Play Store, μπορείτε να λάβετε το premium αρχείο APK δωρεάν σε πολλούς ιστότοπους APK τρίτων. Αλλά δεν συνιστούμε αυτήν τη μέθοδο. Αυτά τα άγνωστα αρχεία APK ενδέχεται να επηρεάσουν το λογισμικό του smartphone σας. Εάν θέλετε πραγματικά την εφαρμογή BubbleUPnP Pro δωρεάν, μπορείτε να λάβετε το σπασμένο αρχείο APK από APKsHub, APKModyκαι αρκετούς άλλους ιστότοπους.

Εάν είστε χρήστης υπολογιστή, εγκαταστήστε το BubbleUPnp σε υπολογιστή με Windows χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή BlueStacks.

FAQ

1. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της άδειας BubbleUPnP και της εφαρμογής BubbleUPnP;

Στην εφαρμογή BubbleUPnP, θα λαμβάνετε διαφημίσεις και η ροή είναι περιορισμένη. Στην εφαρμογή Άδεια χρήσης, δεν θα λαμβάνετε διαφημίσεις και μπορείτε να κάνετε ροή απεριόριστων αρχείων μουσικής.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *