Πώς να εγκαταστήσετε το Irish TV Kodi Addon [2022]

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ιρλανδική τηλεόραση είναι ένα πρόσθετο που περιλαμβάνει κυρίως περιεχόμενο στην ιρλανδική γλώσσα. Είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που αποτελείται από ιρλανδικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας αυτό το πρόσθετο από το επίσημο αποθετήριο Kodi. Εκτός από περιεχόμενο VOD, περιλαμβάνει επίσης εκατοντάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Διαθέτει επίσης υπηρεσίες catch-up που μεταδίδουν κανάλια όπως το RTE Player, το TV3 Player και το TG4 Player.

Αν θέλετε να κάνετε ροή ιρλανδικού περιεχομένου, το πρόσθετο Irish TV Kodi είναι το καλύτερο για να επιλέξετε. Με την εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου, μπορείτε να παρακολουθήσετε σχεδόν όλο το ιρλανδικό περιεχόμενο στο Kodi Matrix, Leia ή Krypton. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN όπως το IPVanish ή το ExpressVPN στο Kodi για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το hacking.

Πώς να εγκαταστήσετε το Irish TV Kodi Addon

Δεδομένου ότι το Irish TV είναι ένα νόμιμο πρόσθετο, μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του πρόσθετου από το επίσημο αποθετήριο Kodi. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλα αποθετήρια τρίτων.

Βήμα 1 : Εκκινήστε το  Kodi Media Player  και επιλέξτε  Μενού πρόσθετων  που βρίσκεται στον αριστερό πίνακα.

Βήμα 2 : Κάντε κλικ στο εικονίδιο Modules που βρίσκεται στην επάνω γραμμή μενού.

Βήμα 3 : Επιλέξτε  Install from Repository .

Βήμα 4 : Κάντε κλικ στο  Αποθετήριο πρόσθετου Kodi .

Βήμα 5 : Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε  Πρόσθετα βίντεο .

Βήμα 6 : Αναζητήστε και επιλέξτε Addon Irish TV .

Βήμα 7 : Επιλέξτε  Εγκατάσταση για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Βήμα 8 : Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσθετο ιρλανδικής τηλεόρασης θα εγκατασταθεί στη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi. Ένα αναδυόμενο μήνυμα θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 9 : Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα και μπείτε στο πρόσθετο ιρλανδικής τηλεόρασης .

Βήμα 10: Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στην Ιρλανδία στο πρόσθετο της ιρλανδικής τηλεόρασης.

Εναλλακτικές λύσεις για την ιρλανδική τηλεόραση Kodi Addon

Υπάρχουν μερικές καλύτερες εναλλακτικές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και εκπομπές.

Red Bull TV

Το Red Bull TV είναι ένα από τα δημοφιλή πρόσθετα βίντεο που μεταδίδει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, εκπομπές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ και ταινίες. Αυτό το πρόσθετο έχει κατηγορίες όπως Discover, Ημερολόγιο και Αναζήτηση. Η ενότητα ανακάλυψη περιλαμβάνει Καθημερινά στιγμιότυπα, Πίσω από τις σκηνές του Who is Job, Ζωντανά highlights, Trending Now, Best of Red Bull TV, Κορυφαία κανάλια, εκπομπές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, αθλητικές ταινίες δράσης και πολλά άλλα. Το Red Bull TV είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το πρόσθετο Kodi TV της Ιρλανδίας.

Τηλεόραση με σωλήνα

Το Tubi TV Addon είναι επίσης το καλύτερο πρόσθετο βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Αυτό το πρόσθετο διαθέτει όλα τα είδη, όπως Δράση, Κωμωδία, Τρόμου, Δράμα, Stand-up Comedy και πολλά άλλα. Το Tubi TV Addon διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη που περιέχει δωρεάν και νόμιμες ταινίες εξαιρετικής ποιότητας. Εδώ μπορείτε να μεταδώσετε περισσότερες από 50.000 ταινίες και χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές.

Maverick TV

Το πρόσθετο Maverick TV μεταδίδει επίσης κάθε είδους περιεχόμενο στις συσκευές σας. Αρχικά, αυτό το πρόσθετο ονομαζόταν πρόσθετο Joker TV και αργότερα μετονομάστηκε σε πρόσθετο Maverick TV . Σας επιτρέπει να κάνετε ροή ταινιών, αθλητικών, τηλεοπτικών εκπομπών και ζωντανής τηλεόρασης. Το πρόσθετο Maverick TV είναι ένα πρόσθετο πολλαπλών χρήσεων που έχει ορισμένες ειδικές κατηγορίες περιεχομένου όπως ραδιοφωνικούς σταθμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, κλασική παιδική τηλεόραση, ζωντανές ειδήσεις της NASA, ζωντανές κάμερες web και bloopers.

Συχνές ερωτήσεις

1. Γιατί το πρόσθετο της ιρλανδικής τηλεόρασης δεν λειτουργεί στο Kodi;

Ελέγξτε εάν έχετε συνδεθεί με σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το πρόσθετο για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

2. Είναι νόμιμη η χρήση της ιρλανδικής τηλεόρασης;

Είναι απολύτως νόμιμο όταν το κάνετε streaming στην Ιρλανδία.

3. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε VPN για το Kodi;

Ναι, πρέπει να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN κατά τη ροή στο Kodi. Το VPN προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών από τους χάκερ και σας επιτρέπει να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς.

Πώς να εγκαταστήσετε το Addon Irish TV στο Kodi

Πώς να κάνετε Chromecast Red Bull TV

οδηγός εγκατάστασης Kodi

Kodi σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *