Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)

Οι ζωντανές ταπετσαρίες για iPhone (iOS 16 και 15) έχουν προχωρήσει πολύ. Οι ζωντανές ταπετσαρίες παρουσιάστηκαν το 2015 με τα iPhone 6s και 6s Plus και έκτοτε έχουν γίνει οργή μεταξύ των χρηστών iPhone.

Οι παλαιότερες εκδόσεις των iPhone, όπως τα iPhone 6s και 6s Plus, βασίζονταν στην τεχνολογία 3D Touch για την κίνηση μιας εικόνας. Λόγω της τεχνολογίας 3D Touch, οι ταπετσαρίες μετακινήθηκαν όταν πατηθούν παρατεταμένα. Τώρα το 2022, μπορείτε να απολαύσετε τις κινούμενες εικόνες των ζωντανών ταπετσαριών χωρίς να πατάτε πολύ την ταπετσαρία.

Η ζωντανή ταπετσαρία είναι ένα τέτοιο πράγμα που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση οποιασδήποτε κινητής συσκευής. Και αν έχετε iPhone, μπορεί να δώσει ζωή στην οθόνη κλειδώματος σας. Πολλές εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone είναι διαθέσιμες στο App Store που μπορούν να κάνουν το εκπληκτικό iPhone σας ακόμα πιο ελκυστικό.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone (2022)

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε τέτοιες εφαρμογές, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας iPhone που θα ζωντανέψουν την οθόνη του iPhone σας. Ας αρχίσουμε.

1. Ζωντανές ταπετσαρίες

Το Live Wallpapers είναι μια τέτοια εφαρμογή που μπορεί να κάνει το iPhone σας να φαίνεται αμίμητο. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας καθώς ζωντανεύει την οθόνη κλειδώματος σας.

Είναι μια απλή εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας με ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη μοναδική συλλογή διαδραστικών ταπετσαριών που φέρνει η εφαρμογή είτε να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία από τα βίντεό σας με το Live photo maker .

Εκτός από τις ζωντανές ταπετσαρίες, το Live Wallpapers φέρνει επίσης ορισμένα γραφικά στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη. Η εφαρμογή λειτουργεί σε κάθε iPhone με λειτουργία αφής 3D.

2. Ζωντανές ταπετσαρίες για πάντα

Το Live Wallpapers Forever είναι μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για ios 16 με λιγότερες δυνατότητες από την προηγούμενη. Η εφαρμογή φέρνει μια συλλογή από ζωντανές ταπετσαρίες που μπορούν να κάνουν το iPhone σας να φαίνεται ωραίο.

Κάθε μία από τις ζωντανές ταπετσαρίες της εφαρμογής έχει τις δικές της μοναδικές κινούμενες εικόνες. Απλώς πρέπει να αγγίξετε τη ζωντανή ταπετσαρία για να ζωντανέψει την ταπετσαρία.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι οι κατηγορίες ζωντανής ταπετσαρίας. σας παρέχει διαφορετικές κατηγορίες για την εύρεση ζωντανών ταπετσαριών.

Εκτός από τις κατηγορίες ζωντανών ταπετσαριών όπως αφηρημένη, φύση, βουνά, επιστήμη, διάστημα κ.λπ., υπάρχει μια ειδική ενότητα για δημοφιλείς ταπετσαρίες. Η εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για iOS είναι συμβατή με συσκευές με 3D άγγιγμα.

3. WOW Pixel

Σίγουρα θα λατρέψετε το WOW Pixel αν είστε πολύ λάτρης των ρετρό εικόνων. Είναι μια απλή εφαρμογή που σας προσφέρει πολλές μοναδικές ζωντανές ταπετσαρίες για iPhone .

Για να σας βυθίσουν στον πολύχρωμο κόσμο της περιπέτειας 8-bit, οι κατασκευαστές εφαρμογών δημιούργησαν ήρωες και κινούμενες ιστορίες για αυτούς. Οι σύντομες ιστορίες κινουμένων σχεδίων αναπαράγονταν στην οθόνη κλειδώματος όταν αγγίξατε την ταπετσαρία.

Οι ιστορίες κινουμένων σχεδίων στην οθόνη κλειδώματος απεικονίζουν επίσης ορισμένα συναισθήματα – Αστεία, αγάπη, χαριτωμένα ή θυμωμένα. μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου ταιριάζει.

Εκτός από αυτό, ο προγραμματιστής της εφαρμογής προσκαλεί επίσης τους χρήστες να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες για τους χαρακτήρες τους. Επομένως, εάν βρίσκετε αυτήν την εφαρμογή μοναδική και θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας, μπορείτε να τη στείλετε στον προγραμματιστή.

4. Ζωντανή ταπετσαρία 3D

Το Live Wallpaper 3D είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές προσαρμογής iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή φέρνει εκατοντάδες δροσερές ζωντανές ταπετσαρίες για να ζωντανέψει την οθόνη του iPhone σας.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ζωντανής φωτογραφίας για iPhone, το Live Wallpaper 3D έχει περισσότερες κατηγορίες ταπετσαρίας. Έχετε την επιλογή να βρείτε ζωντανές ταπετσαρίες που κυμαίνονται από 3D έως Χριστούγεννα.

Εκτός από αυτό, το Live Wallpaper 3D έχει επίσης την επιλογή δημιουργίας εξατομικευμένων ζωντανών ταπετσαριών από βίντεο, προβολής των μοντέρνων ταπετσαριών και πολλά άλλα. Το Live Wallpaper 3D είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

5. intoLive

Το intoLive είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ένας κατασκευαστής ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone που μπορεί να μετατρέψει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε ζωντανές φωτογραφίες .

Όχι μόνο φωτογραφίες και βίντεο, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοση του intoLive υποστηρίζει επίσης GIF, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε GIF σε ζωντανές φωτογραφίες στο iPhone.

Όντας κατασκευαστής ζωντανής ταπετσαρίας, η intoLive δεν παρέχει καμία ταπετσαρία από μόνη της. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή μόνο εάν θέλετε να μετατρέψετε τις υπάρχουσες φωτογραφίες, βίντεο και GIF σας σε Ζωντανή ταπετσαρία.

6. Zedge

Λοιπόν, η εφαρμογή εξατομίκευσης Zedgei sa είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iPhone. Το Zedge φέρνει μια μοναδική συλλογή από ταπετσαρίες και ζωντανές ταπετσαρίες για iOS .

Επαληθευμένοι δημιουργοί σχεδίασαν τις ζωντανές ταπετσαρίες που φιλοξενούνται στο Zedge. ως εκ τούτου φαίνονται καταπληκτικά. Εκτός από τις ταπετσαρίες και τις ζωντανές ταπετσαρίες, το Zedge μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη εικονιδίων και ήχων κλήσης και για το iPhone.

Το μόνο μειονέκτημα του Zedge είναι ότι τα περισσότερα wallpapers της εφαρμογής πληρώνονται. Πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις Zedge για να πραγματοποιήσετε λήψη των premium ζωντανών ταπετσαριών για iPhone .

Ο δωρεάν λογαριασμός του Zedge σάς προσφέρει 10 πιστώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε αντικείμενα από το κατάστημα Zedge, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την πείνα για ζωντανές ταπετσαρίες.

7. Everpix

Το Everpix δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone, αλλά εξακολουθεί να φέρνει πολλές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας.

Η εφαρμογή έχει περιορισμένες ζωντανές ταπετσαρίες, αλλά όλες φαίνονται μοναδικές και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο iPhone σας.

Οι ζωντανές ταπετσαρίες που προσφέρει η εφαρμογή λειτουργούν σε όλα τα μοντέλα iPhone εκτός από το iPhone 4, 5, 6 και iPhone SE. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δωρεάν έκδοση του Everpix, μπορείτε να εγγραφείτε στην premium έκδοση Everpix.

Με μια συνδρομή Everpix, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των προσεκτικά επιλεγμένων ζωντανών ταπετσαριών. Συνολικά, το Everpix είναι τα καλύτερα ζωντανά wallpapers για iPhone χωρίς iPhone που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

8.Kappboom

Το Kappboom είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας στη λίστα, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις καλύτερες δωρεάν ζωντανές ταπετσαρίες . Η εφαρμογή φέρνει περισσότερες από 200.000 όμορφες ταπετσαρίες στο τηλέφωνό σας – οι περισσότερες από αυτές είναι στατικές.

Η εφαρμογή έχει ζωντανές ταπετσαρίες, αλλά πρέπει να τις βρείτε με μη αυτόματο τρόπο. Για να εντοπίσετε τις ταπετσαρίες που χρειάζεστε, σας προσφέρει επιλογές ταξινόμησης εικόνων. Μπορείτε να ταξινομήσετε εικόνες με ετικέτες, χρώματα, κατηγορίες και άλλα.

Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν για να ξεκλειδώσετε όλες τις ταπετσαρίες. Επίσης, η συνδρομή καταργεί τις διαφημίσεις που εμφανίζονται μεταξύ των ταπετσαριών.

9. Ζωντανές ταπετσαρίες για μένα

Το Live Wallpapers for Me είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας και δυναμικών θεμάτων για iPhone . Η εφαρμογή σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εξατομικεύσετε το iPhone σας. Μπορείτε να τα έχετε όλα δωρεάν, από δροσερές ζωντανές ταπετσαρίες έως δυναμικά θέματα.

Εκτός από τις ζωντανές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας, το Live Wallpapers for Me φέρνει επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας ζωντανής ταπετσαρίας που μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε ζωντανή ταπετσαρία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η premium έκδοση του Live Wallpapers for Me ξεκλειδώνει όλες τις premium ταπετσαρίες και αφαιρεί τις διαφημίσεις από την εφαρμογή. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium της.

10. Wallcraft

Το Wallcraft είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας στη λίστα που φέρνει ταπετσαρία parallax και ζωντανή ταπετσαρία για το iPhone σας. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλα τα iPhone με iPhone 3D touch και απτικό.

Είτε πρόκειται για την όμορφη συλλογή ταπετσαριών φαντασίας είτε για τον υπέροχο κατάλογο αφηρημένων ταπετσαριών, θα βρείτε ταπετσαρίες για κάθε διαφορετική κατηγορία στο Wallcraft.

Εκτός από τις στατικές και ζωντανές ταπετσαρίες, το Wallcraft διαθέτει επίσης μια αξιοπρεπή συλλογή από ταπετσαρίες βίντεο για iPhone . Συνολικά, το Wallcraft είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας που πρέπει να έχετε στο iPhone σας.

Οι ζωντανές ταπετσαρίες σε αυτές τις εφαρμογές μπορούν να ζωντανέψουν την οθόνη του iPhone σας. Έτσι, αυτές είναι ίσως οι καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. 

Διαβάστε επίσης:15 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android

Το Netflix εργάζεται σε λειτουργίες ζωντανής ροής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *