Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)

Ας το παραδεχτούμε. Οι ενημερώσεις Android ήταν πάντα εμπνευσμένες καθώς η Google συνήθως εισάγει πολλές νέες δυνατότητες. Κάθε χρόνο περίπου, η Google κυκλοφορεί μια νέα σημαντική έκδοση Android. φέτος, κυκλοφόρησε το Android 13 στο AOSP (Android Open Source Project).

Το Android 13 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση και η σταθερή του έκδοση κυκλοφορεί ήδη σε συσκευές Google Pixel. Αν δεν γνωρίζετε, το Android 13 είναι ο διάδοχος του Android 12, εκείνου που εισήγαγε τη γλώσσα σχεδίασης Material You.

Ενώ η Google έχει ήδη κυκλοφορήσει το Android 13 σε συσκευές Pixel, θα χρειαστούν μερικοί ακόμη μήνες για να φτάσει σε smartphone άλλων κατασκευαστών όπως Motorola, OnePlus, Realme, Samsung, Asus, Xiaomi, Vivo, Sony, iQOO κ.λπ.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Android 13

Η νέα έκδοση του Android διαθέτει μερικές εκπληκτικές δυνατότητες, όπως νέο εργαλείο επιλογής φωτογραφιών, θέμα εικονιδίων εφαρμογής, βελτιωμένος έλεγχος πολυμέσων, κοινή χρήση μεταξύ συσκευών, υποστήριξη χωρικού ήχου, βελτιωμένη υποστήριξη κειμένου και πολλά άλλα.

Συνήθως, οι ενημερώσεις Android δεν περιλαμβάνουν νέες ταπετσαρίες, αλλά αυτή τη φορά η Google έχει προσθέσει ταπετσαρία στο Android 13 της. Η ταπετσαρία που διατίθεται με το Android 13 είναι παλιά που παρουσιάστηκε στην ενημέρωση Android 12.1. Αυτό σημαίνει ότι το Android 13 έχει την ταπετσαρία Android 12.1.

Επομένως, εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί με Android 12.1, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Ταπετσαρίας για να βρείτε την ταπετσαρία. Θα έχετε την ίδια ταπετσαρία στο Android 13. Σε περίπτωση που το τηλέφωνό σας δεν εκτελείται σε Android 12.1 και θέλετε να δοκιμάσετε την ταπετσαρία του Android 13 , μπορείτε να το κατεβάσετε από παρακάτω.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την ταπετσαρία Android 13, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή. Λάβετε υπόψη ότι παρακάτω είναι η προεπισκόπηση της ταπετσαρίας, η οποία είναι μόνο για αναπαράσταση. Για εικόνες υψηλής ποιότητας, κατεβάστε την ταπετσαρία Android 13 από τον σύνδεσμο λήψης που έχουμε μοιραστεί.

Λήψη ταπετσαρίας Android 13 (Υψηλής ποιότητας)

Έτσι, αυτή είναι η ταπετσαρία στοκ Android 13 που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Η ταπετσαρία φαίνεται καθαρή και θα ταιριάζει και σε σκοτεινές και φωτεινές λειτουργίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ταπετσαρία στην αρχική οθόνη, στην οθόνη κλειδώματος ή και στα δύο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ταπετσαρία στα tablet Android και σε άλλες συσκευές που βασίζονται σε οθόνη.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης ταπετσαριών Android 13 . Το σταθερό Android 13 που κυκλοφόρησε σε συσκευές Pixel έχει αυτήν την ταπετσαρία. Ωστόσο, η Google ενδέχεται να προσθέσει περισσότερη ταπετσαρία σε μελλοντικές ενημερώσεις. Επομένως, φροντίστε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα και να ελέγχετε περιοδικά, καθώς θα ενημερώνουμε αυτήν την ανάρτηση με περισσότερη ταπετσαρία μόλις είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση (4 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη ταπετσαριών iPad Pro 2022

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11

15 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *