ισχύ του σήματος WiFi

Πώς να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11 (Όλες οι μέθοδοι)

Είναι φυσιολογικό για έναν χρήστη των Windows 11 να αντιμετωπίζει προβλήματα WiFi και τα προβλήματα είναι συχνά από την πλευρά του λογισμικού. Πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη χρήση WiFi στους φορητούς υπολογιστές ή τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.

Εάν είστε χρήστης των Windows 11 και αντιμετωπίζετε προβλήματα με το WiFi της συσκευής σας, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα. Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας WiFi είναι να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi.

Πώς να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11

Η ισχύς του σήματος WiFi είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την ταχύτητα και τη σταθερότητα του Διαδικτύου. Λοιπόν, ποιοι είναι οι τρόποι για να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11; Αυτό το άρθρο θα τους εξηγήσει. Ας το ελέγξουμε.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : 12 καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer για Android

12 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone το 2024

1. Πώς να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi από τη γραμμή εργασιών

Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11 μέσω του Κέντρου ενεργειών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο Εικονίδιο δικτύου στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Εικονίδιο δικτύου

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο βέλους δίπλα στα δίκτυα WiFi.

εικονίδιο βέλους

3. Μπορείς ελέγξτε την ισχύ του σήματος κοιτάζοντας τον αριθμό των γραμμών δίπλα στο δίκτυο WiFi στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

ελέγξτε την ισχύ του σήματος

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows από το Κέντρο δράσης.

2. Πώς να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi από τις Ρυθμίσεις

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11 από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Δίκτυο & Διαδίκτυο.

Δίκτυο & Διαδίκτυο

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο WiFi.

WiFi

4. Στην επόμενη οθόνη, ελέγξτε τον αριθμό των ράβδων σήματος που εμφανίζονται δίπλα στο δίκτυο WiFi στο οποίο είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή.

ελέγξτε τον αριθμό των ράβδων σήματος

Αυτό είναι! Εάν έχετε λιγότερες από τέσσερις μπάρες, σημαίνει ότι η ισχύς του σήματος WiFi είναι κακή. Όλα για τις ράβδους σημαίνει ότι η ισχύς του σήματος είναι εξαιρετική.

3. Ελέγξτε την ισχύ του σήματος WiFi από τον Πίνακα Ελέγχου

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο ενεργειών, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ποιότητα του WiFi από τον Πίνακα Ελέγχου. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi από τον Πίνακα Ελέγχου.

1. Πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου στην Αναζήτηση των Windows. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Πίνακας Ελέγχου εφαρμογή από τη λίστα με τα καλύτερα αποτελέσματα αγώνων.

Πίνακας Ελέγχου

2. Στον Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης.

Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης

3. Τώρα, μπορείς δείτε το δίκτυο WiFi είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή.

δείτε το δίκτυο WiFi

4. Το Ισχύς σήματος WiFi θα εμφανιστεί δίπλα στο συνδεδεμένο δίκτυό σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11 μέσω του Πίνακα Ελέγχου.

4. Ελέγξτε την ισχύ του σήματος WiFi μέσω του PowerShell

Το βοηθητικό πρόγραμμα powershell μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρείτε το ποσοστό της ισχύος του σήματος WiFi. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε PowerShell στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Windows PowerShell και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτέλεση ως Διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει το βοηθητικό πρόγραμμα PowerShell, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

(netsh wlan show interfaces) -Match '^\s+Signal' -Replace '^\s+Signal\s+:\s+',''

εκτελέστε αυτήν την εντολή

3. Η εντολή θα σας δείξει ένα ποσοστό από 0 έως 100. ο 0 τοις εκατό σημαίνει κανένα σήμα, και το 100 τοις εκατό σημαίνει ότι η ισχύς σήματος WiFi είναι έξοχος.

Ισχύς σήματος WiFi

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ισχύ του σήματος WiFi στα Windows 11 μέσω του βοηθητικού προγράμματος Powershell.

Αυτές είναι μερικές απλές μέθοδοι για τον έλεγχο της ισχύος του σήματος WiFi στα Windows 11. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης :Τι είναι η καλή ισχύς σήματος κινητού και πώς να το ελέγξετε

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *