Πώς να ελέγξετε το Spotify με την Alexa

Πώς να ελέγξετε το Spotify με την Alexa

Εάν έχετε Spotify, ίσως θέλετε να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και podcast μέσω του ηχείου Amazon Echo. Ποιος είναι όμως ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό; Και πώς μπορείτε να ελέγξετε την εφαρμογή Spotify μέσω της Alexa;

Πώς να συνδεθείτε στο Spotify με την Alexa

Το Spotify μπορεί να συνδεθεί με μια σειρά συσκευών Echo, συμπεριλαμβανομένων των Dot, Pop, Spot, Show και Tap. Για να μπορέσετε να αναπαράγετε ήχο από το Spotify στη συσκευή σας Echo, θα πρέπει να συνδέσετε την εφαρμογή Spotify στον λογαριασμό σας Alexa.

Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε στην εφαρμογή smartphone Alexa και ανοίξτε το Περισσότερο καρτέλα στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Μουσική & Περισσότερα > Ρυθμίσεις > Σύνδεση νέας υπηρεσίας. Εδώ, θα μπορείτε να επιλέξετε Spotify από τη λίστα.

Αφού επιλέξετε την επιλογή Spotify, θα μεταφερθείτε στη σελίδα Alexa Skills. Εδώ, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την ικανότητα, η οποία στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στη σελίδα σύνδεσης στο Spotify.

Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας, αποδεχτείτε τους όρους σύνδεσης του Spotify με την Alexa και είστε έτοιμοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή

Πώς να κάνετε αγορές με την Alexa

Πώς να ελέγξετε το Spotify με την Alexa

Αφού ρυθμίσετε την ικανότητα Spotify στην εφαρμογή Alexa, μπορείτε να ελέγχετε το Spotify μέσω Alexa χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Εάν έχετε Amazon Music και Spotify, η Alexa θα παίζει συνήθως το Amazon Music από προεπιλογή, εκτός εάν καθορίσετε ότι θέλετε να αναπαράγετε ήχο από το Spotify. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να ορίσετε το Spotify ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή μουσικής για τα ηχεία Echo στην εφαρμογή Alexa.

Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε στην ικανότητα Spotify στην εφαρμογή Alexa και μεταβείτε στο Περισσότερα > Μουσική & Περισσότερα, και πατήστε στο ρυθμίσεις γρανάζι. Επιλέγω Οικογενειακές προεπιλεγμένες υπηρεσίες και μετά επιλέξτε Spotify ως η προεπιλεγμένη εφαρμογή για τα τρία μηνύματα που αναφέρονται.

Ή, για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το Spotify για μουσική και το Amazon Music για podcast, μπορείτε να ορίσετε το πρώτο ως προεπιλογή για το “Alexa, play music” και το δεύτερο ως προεπιλογή για το “Alexa, resume my podcast”.

Οι καλύτερες προτροπές Alexa για το Spotify

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εντολές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την ικανότητα του Spotify, όπως:

  • “Alexa, παύση/συνέχιση.”
  • “Alexa, αύξηση/μείωση έντασης.”
  • «Παίξε Alexa [genre] ΜΟΥΣΙΚΗ.”
  • «Αλέξα, παίξε

    .”

  • «Αλέξα, παίξε [song name].”
  • “Alexa, τι τραγούδι είναι αυτό;”
  • “Alexa, start/stop shuffle.”

Με αυτές τις εύκολες φωνητικές εντολές, μπορείτε να ελέγχετε αβίαστα το Spotify στο σπίτι σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του ηχείου Echo, ανατρέξτε στον εύχρηστο οδηγό μας για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων Alexa και Echo.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *