Πώς να ενεργοποιήσετε το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows στα Windows 11

Εάν είστε χρήστης των Windows, μπορεί να γνωρίζετε ήδη για το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows. Το Windows Recovery Environment, γνωστό και ως WinRE, είναι μια απλοποιημένη έκδοση των Windows που είναι εγκατεστημένη με το κανονικό λειτουργικό σύστημα Windows.

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Γυμναστικής – Αποκατάστασης Eco-de Eco-pro5000(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows;

Το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows ξεκινά όταν ο υπολογιστής σας αποτυγχάνει να φορτώσει. Σας παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ανάκτησης για τη διάγνωση και την επίλυση προβλημάτων με το λειτουργικό σας σύστημα Windows.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Recovery Environment για να επιδιορθώσετε την εκκίνηση των Windows, να εκτελέσετε το CMD χωρίς να κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή, να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση των Windows και πολλά άλλα. Είναι μια απλοποιημένη έκδοση των Windows που έχει σχεδιαστεί για τεχνικούς χρήστες.

Ενώ το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows είναι ενεργοποιημένο σε όλες τις εκδόσεις επιτραπέζιου υπολογιστή των Windows 11, μερικές φορές κακόβουλο λογισμικό μπορεί να το απενεργοποιήσει για κακούς σκοπούς. Εάν το Windows Recovery Environment είναι απενεργοποιημένο, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος ενώ προσπαθείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας.

Το μήνυμα σφάλματος θα είναι “Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του περιβάλλοντος αποκατάστασης”, “Εισαγάγετε το μέσο εγκατάστασης ή αποκατάστασης των Windows και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με το μέσο” . Το μήνυμα θα εμφανιστεί μόνο εάν το WinRE είναι απενεργοποιημένο.

10 καλύτερα λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για Windows 11 Δωρεάν (2022)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την ενεργοποίηση του περιβάλλοντος αποκατάστασης των Windows στα Windows 11

Εάν λάβετε το ίδιο μήνυμα σφάλματος, πρέπει να ενεργοποιήσετε μη αυτόματα το Windows Recovery Environment στον υπολογιστή σας με Windows 11. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης του περιβάλλοντος αποκατάστασης των Windows στα Windows 11 . Ας τσεκάρουμε.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών . Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής .

 

2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε Reagentc /info και πατήστε το κουμπί Enter .

 

3. Η παραπάνω εντολή εμφανίζει πληροφορίες για το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows (RE) . Πρέπει να δείτε την κατάσταση των Windows RE. Εάν λέει ” Απενεργοποιημένο “, πρέπει να το ενεργοποιήσετε.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία στο Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εάν το Windows Recovery Environment είναι απενεργοποιημένο, πρέπει να πληκτρολογήσετε Reagentc /enable και να πατήσετε το κουμπί Enter.

 

5. Μετά την επιτυχή εκτέλεση της εντολής, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας, «Επιτυχής λειτουργία» .

Το Crypto γίνεται πράσινο. Τα φιλικά προς το περιβάλλον κρυπτονομίσματα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή με Windows 11.

Το Windows Recovery Environment είναι εγκατεστημένο σε ξεχωριστό διαμέρισμα στον σκληρό σας δίσκο. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα που έχουμε μοιραστεί για να ενεργοποιήσετε το WinRE στον υπολογιστή σας με Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με το WinRE, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να προσθέσετε προγράμματα στο μενού περιβάλλοντος στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top