12 Καλύτεροι Ενημερωτές Ελεύθερου Λογισμικού για Windows

Ένα ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα είναι μερικές φορές ανεπαρκές για την προστασία των υπολογιστών μας από απόπειρες εισβολής ή επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να εισέλθει στο σύστημά σας μέσω συνημμένων email, κατά την εγκατάσταση λογισμικού ή εγκατεστημένο λογισμικό.

Δεδομένου ότι δεν μας ενδιαφέρει ποτέ να ενημερώσουμε εφαρμογές που είναι ήδη εγκατεστημένες στους υπολογιστές μας, οι δημιουργοί κακόβουλου λογισμικού συχνά στοχεύουν στην παλαιότερη έκδοση των εφαρμογών για να προωθήσουν κακόβουλα αρχεία. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα μπορούν εύκολα να διορθωθούν με την ενημέρωση του παλιού λογισμικού. Ωστόσο, εάν έχετε εγκατεστημένο πολύ λογισμικό σε έναν υπολογιστή, η μη αυτόματη ενημέρωση κάθε λογισμικού μπορεί να είναι κουραστική.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις του μενού Έναρξη στα Windows 11 

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Windows στο Android

Λίστα των Καλύτερων Ενημερωτών Ελεύθερου Λογισμικού για Windows

Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα λίγο εύκολα, θα μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους Ενημερωτές Ελεύθερου Λογισμικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση όλου του λογισμικού των Windows ταυτόχρονα. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού για τον υπολογιστή σας με Windows.

1. Heimdal Free

Heimdal Free

Λοιπόν, ο Χάιμνταρ είναι α διαχειριστής λογισμικού για υπολογιστή που παρακολουθεί και ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό σας στην πιο πρόσφατη έκδοση. Το Heimdal Free παρακολουθεί όλα τα προγράμματα από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα για να παρακολουθείτε μόνο τα προγράμματα που θέλετε.

Το μόνο μειονέκτημα του Heimdal Free είναι ότι υποστηρίζει μόνο περιορισμένα προγράμματα. Το πιο πρόσφατο λογισμικό που κατεβάζετε στο διαδίκτυο πιθανότατα δεν θα είναι συμβατό με το Heimdal Free.

2. UCheck

UCheck

Το UCheck είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού στη λίστα που μπορεί να ενημερώσει όλο το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Επί του παρόντος, το UCheck υποστηρίζει περισσότερα από 200 προγράμματα, με περισσότερα να υποστηρίζονται σύντομα.

Σε σύγκριση με άλλες ενημερώσεις λογισμικού, το UCheck είναι επίσης αρκετά εύκολο στη χρήση. Πρέπει να εκτελέσετε μια σάρωση για ξεπερασμένο λογισμικό, να επιλέξετε όλα τα παλιά προγράμματα και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση για να τα ενημερώσετε όλα.

Η premium έκδοση του UCheck προσφέρει επίσης πρόσθετες δυνατότητες, όπως προγραμματισμένες σαρώσεις, εγκατάσταση νέου λογισμικού, προστασία PUP και άλλα.

3. Ninite

Ninite

Είναι άλλο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστή με Windows 10. Το λογισμικό είναι γνωστό για τη μινιμαλιστική διεπαφή και τα χαρακτηριστικά του. Εκτός από την ενημέρωση του λογισμικού, το Niniti σαρώνει και ενημερώνει επίσης τα προγράμματα οδήγησης συσκευών.

4. Ενημέρωση λογισμικού

Ενημέρωση λογισμικού

Όπως λέει και το όνομα του εργαλείου, το Software Updater προορίζεται για ενημέρωση παλιού λογισμικού. Το υπέροχο με το Software Updater είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται απλή και απαλλαγμένη από περίπλοκες ρυθμίσεις.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Software Updater σαρώνει και παραθέτει την τρέχουσα έκδοση όλου του εγκατεστημένου λογισμικού και παρέχει τη σύνδεση ενημέρωσης εάν είναι διαθέσιμη.

5. Ενημερώστε το My PC Updater

Ενημερώστε το My PC Updater

Το Patch My PC Updater είναι φορητό patcher λογισμικού για Windows Υπολογιστές. Σε σύγκριση με κάθε άλλο πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού, το Patch My PC Updater είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και ελαφρύ. Μόλις εγκατασταθεί, σαρώνει για όλο το λογισμικό και παραθέτει τα παλιά.

Σας επιτρέπει επίσης να ενημερώνετε όλο το απαρχαιωμένο λογισμικό με ένα μόνο κλικ. Εκτός από αυτό, το Patch My PC Updater περιλαμβάνει πολλές πρόσθετες επιλογές, όπως απενεργοποίηση σιωπηλών εγκαταστάσεων, εγκατάσταση ενημερώσεων beta κ.λπ.

6. Ενημέρωση Ειδοποιητή

Ενημέρωση Ειδοποιητή

Εάν θέλετε ένα απλό στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης για τα Windows 10, το Update Notifier μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το υπέροχο με το Update Notifier είναι ότι σαρώνει αυτόματα το διαθέσιμο λογισμικό και παρέχει τον σύνδεσμο λήψης από επίσημους ιστότοπους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε λήψη των ενημερώσεων μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή των διαχειριστών λήψεων.

7. IObit Software Updater

IObit Software Updater

Αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά αποτελεσματικό πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού για Windows, τότε το IObit Software Updater μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το IObit Software Updater έχει κάθε δυνατότητα που περιμένετε από ένα εργαλείο ενημέρωσης λογισμικού.

Το εργαλείο παραθέτει την τρέχουσα έκδοση του εγκατεστημένου λογισμικού και την πιο πρόσφατη έκδοση. Εκτός από αυτό, το IObit Software Updater υποστηρίζει μεμονωμένες ενημερώσεις, μαζικές ενημερώσεις, ακόμη και αυτόματες ενημερώσεις.

8. SUMO

SUMO

Το SUMo, που σημαίνει Software Update Monitor, είναι ένα άλλο πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού των Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το λογισμικό σαρώνει τον σκληρό σας δίσκο για λογισμικό.

Η διαδικασία σάρωσης είναι λίγο αργή, αλλά μόλις σαρωθεί, επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν ποια προγράμματα πρέπει να ενημερωθούν. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν λογισμικό για μη αυτόματη ενημέρωση.

9. Avira Software Updater

Avira Software Updater

Αν ψάχνετε για εύχρηστο λογισμικό Windows για να ενημερώσετε όλο το λογισμικό, το Avira Software Updater μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Με ένα μόνο κλικ, το Avira Software Updater σαρώνει για απαρχαιωμένο λογισμικό και σας λέει ποια πρέπει να ενημερωθούν.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium. Η δωρεάν έκδοση είναι απλώς μια περιορισμένη έκδοση της πληρωμένης έκδοσης με περισσότερες δυνατότητες.

10. Ενημέρωση λογισμικού της Glarysoft

Ενημέρωση λογισμικού της Glarysoft

Αντί να σας παρέχει την ενημερωμένη έκδοση των εγκατεστημένων εφαρμογών, ανοίγει τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και σας παρέχει απευθείας συνδέσμους λήψης για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Είναι ένα εργαλείο ελέγχου ενημερώσεων για Windows που ελέγχει για διαθέσιμες ενημερώσεις προγράμματος.

Μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την Ενημέρωση Λογισμικού της Glarysoft για να παραλείπετε ενημερώσεις έκδοσης beta. Το εργαλείο είναι επίσης ελαφρύ και μπορεί να λειτουργεί στο παρασκήνιο χωρίς να επηρεάζει τη συνολική απόδοση του συστήματος.

11. Systweak Software Updater

Systweak Software Updater

Τα απαρχαιωμένα λογισμικά ενέχουν πάντα κίνδυνο ασφάλειας και με την πάροδο του χρόνου υποβαθμίζουν επίσης την απόδοση ενός υπολογιστή. Για να αντιμετωπίσει απαρχαιωμένα λογισμικά, η Systweak δημιούργησε ένα πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού που είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Η δωρεάν έκδοση του Systweak Software Updater έχει λιγότερες δυνατότητες, αλλά λειτουργεί καλά στην ενημέρωση λογισμικών. Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος ενημέρωσης λογισμικού Systweak δεν διαθέτει λειτουργίες όπως προ-σάρωση λογισμικού, αυτόματη ρύθμιση προγράμματος ενημέρωσης λογισμικού, δημιουργία σημείων επαναφοράς, υποστήριξη email κ.λπ.

Το εργαλείο παίρνει τις ενημερώσεις λογισμικού από τους επίσημους ιστότοπούς τους και μερικές μέσω αξιόπιστων πηγών. Συνολικά, το Systweak Software Updater είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού για υπολογιστή που δεν πρέπει να χάσετε.

12. AVG TuneUp

AVG TuneUp

Το AVG TuneUp είναι το απόλυτο λογισμικό καθαρισμού συστήματος για υπολογιστές με Windows. Διαθέτει εργαλεία που μπορούν εύκολα να επιταχύνουν, να καθαρίσουν και να διορθώσουν ορισμένα προβλήματα υπολογιστή.

Το AVG TuneUp έχει μια επέκταση που ονομάζεται Automatic Software Updater που ενημερώνει αυτόματα τα λογισμικά που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία. πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού του AVG TuneUp και η εφαρμογή θα χειριστεί τα υπόλοιπα.

Ωστόσο, για να απολαύσετε την αυτόματη ενημέρωση λογισμικού, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση AVG TuneUp. Συνολικά, το AVG TuneUp είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ενημέρωση του λογισμικού των Windows.

Συχνές ερωτήσεις για το λογισμικό ενημέρωσης των Windows

Είναι ασφαλές για λήψη τα προγράμματα ενημέρωσης λογισμικού;

Ναι, τα προγράμματα ενημέρωσης λογισμικού που έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα είναι 100% ασφαλή για λήψη και χρήση. Απλώς φροντίστε να κατεβάσετε τα εργαλεία από τους επίσημους ιστότοπούς τους. Εάν ο επίσημος ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος, κατεβάστε τον από αξιόπιστες πηγές.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα ενημέρωσης δωρεάν λογισμικού για Windows;

Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού για Windows είναι το Heimdal και το Ninite. Αν και όλα τα προγράμματα είναι διαθέσιμα δωρεάν, ορισμένα από αυτά ενδέχεται να απαιτούν αγορά άδειας χρήσης.

Πώς να ελέγξετε για ενημερώσεις στα Windows 11;

Για να ελέγξετε για ενημερώσεις στα Windows 11, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ενημερώσεις των Windows. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος για ενημερώσεις. Αυτό θα ελέγξει για όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις των Windows.

Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης του προσαρμογέα δικτύου;

Η ενημέρωση του λογισμικού προσαρμογέα δικτύου είναι αρκετά εύκολη. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την ίδια τη Διαχείριση Συσκευών. Ωστόσο, εάν θέλετε μια ευκολότερη λύση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ενημέρωσης δικτύου.

Ποια είναι τα καλύτερα προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows;

Οι ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης διαφέρουν πολύ από τις ενημερώσεις λογισμικού. Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows. Σε αυτήν τη λίστα, έχουμε μοιραστεί μερικά δωρεάν εργαλεία για λήψη και ενημέρωση όλων των προγραμμάτων οδήγησης της συσκευής σας.

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα προγράμματα ενημέρωσης λογισμικού των Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά τα εργαλεία για να ενημερώσετε το λογισμικό υπολογιστή των Windows 10 και Windows 11. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν έχετε άλλες ενημερώσεις λογισμικού.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android με VPN το 2023

Πώς να ενημερώσετε τη συσκευή σας Roku

3 τρόποι για να κάνετε μια ενημέρωση κονσόλας PlayStation 5 (PS5).

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *