Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook

Λοιπόν, δεν έχει σημασία πόσο ισχυρή είναι η ασφάλειά σας. οι χάκερ θα εξακολουθήσουν να βρουν έναν τρόπο να παραβιάσουν τον υπολογιστή και τους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς. Δεδομένου ότι είναι αδύνατο για κανέναν να αποφύγει όλες τις απόπειρες hacking και ζητήματα ασφάλειας, θα πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις για να προστατεύσουμε τους διαδικτυακούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούμε περισσότερο.

Όταν σκεφτόμαστε τα κοινωνικά δίκτυα, το Facebook είναι συνήθως ο πρώτος ιστότοπος που μας έρχεται στο μυαλό. Το Facebook είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν όλοι τη χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή. Προσφέρει επίσης στους χρήστες μερικές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου, όπως το Facebook Protect και τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Επειδή έχουμε ήδη συζητήσει το Facebook Protect στο παρελθόν, σήμερα, θα συζητήσουμε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

BlitzHome® BH-AF2 5L Smart Best Fryer Air with APP Control & Air Fryer Recipes RNC Technology 360 ° Hot Air Circulation Αφαιρούμενο μη κολλητικό καλάθι με έξυπνο βιβλίο συνταγών

Τι είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook;

Λοιπόν, ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που προσθέτει ένα δευτερεύον βήμα σύνδεσης στο υπάρχον όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αφού εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό που αποστέλλεται μέσω SMS στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου σας.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων κάνει τα πράγματα δύσκολα για τους χάκερ, επειδή ακόμα κι αν κατάφεραν να μαντέψουν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, πρέπει να σπάσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Εάν ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας στο Facebook, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε από μια νέα συσκευή. Είναι μια εξαιρετική δυνατότητα ασφαλείας και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε στον λογαριασμό σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook

Λοιπόν, η ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook είναι αρκετά εύκολη. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας στο Facebook .

Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Facebook.com . Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook, όπου θέλετε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα ασφαλείας.
Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο εικονίδιο ειδοποίησης στην επάνω δεξιά γωνία.
Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο Settings & Privacy .
Στο μενού Ρυθμίσεις & Απόρρητο, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις .

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στη σελίδα Ρυθμίσεις Facebook, μεταβείτε στην καρτέλα Ασφάλεια και Σύνδεση στα αριστερά.
Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία στην ενότητα Χρήση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων .
Στην επιλογή Επιλογή μεθόδου ασφαλείας, επιλέξτε Μήνυμα κειμένου (SMS).
Ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει ήδη ενεργοποιημένο έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω μηνύματος κειμένου. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό σας για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, κάντε κλικ στο κουμπί προσθήκης αριθμού τηλεφώνου.
Στην προτροπή προσθήκης αριθμού τηλεφώνου, επιλέξτε τον κωδικό χώρας και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου .
Τώρα, το Facebook θα στείλει έναν 6ψήφιο κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου σας. Η εισαγωγή του κωδικού θα ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας στο Facebook.

BMAX B3 Plus Intel 11th Jasper Laker N5095 Mini PC 8 GB DDR4 ΕΜΒΟΛΟ 256 GB M.2 SSD Τετραπύρηνος 2,0 GHz έως 2,9 GHz WiFi5 10105Hz Τριπύρηνος υπολογιστής N5095 101005M

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας στο Facebook. Τώρα θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στον αριθμό τηλεφώνου σας κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook σε μια νέα συσκευή.

 

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook . Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εάν θέλετε να προστατέψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian