Πώς να ενεργοποιήσετε τον γονικό έλεγχο στο Firestick

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Γονικού ελέγχου στο Firestick από το μενού Ρυθμίσεις.
  • Ενεργοποίηση γονικού ελέγχου: Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις → Επιλέξτε Λογαριασμός & Προφίλ → Επιλέξτε Γονικός έλεγχος → Εισαγωγή ΚΑΡΦΙΤΣΑ → Ενεργοποιήστε το.

Έχω ενεργοποιήσει τη δυνατότητα Γονικού ελέγχου στο Firestick μου. Αυτό δεν περιορίζει μόνο την πρόσβαση του παιδιού μου σε περιεχόμενο για ενηλίκους. Μου δίνει την εξαιρετικά ουσιαστική προειδοποίηση κάθε φορά που κάνω ροή 18+ ταινιών ή σειρών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ εύκολα να εξαλείψω τη ροή ακατάλληλου περιεχομένου μπροστά σε άλλους.

Σε αυτό το γράψιμο, τα εξήγησα όλα διαθέσιμες επιλογές στο Γονικό έλεγχο του Firestick χαρακτηριστικό. Ακολουθήστε τον οδηγό και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στο Firestick σας.

Πώς να αποκλείσετε το YouTube στο Amazon Fire Table

1. Στο Firestick, πατήστε το Ρυθμίσεις εικόνισμα.

2. Από το Ρυθμίσεις μενού, επιλέξτε το Λογαριασμός & Προφίλ πλακάκι.

3. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Γονικός έλεγχος επιλογή.

4. Από προεπιλογή, αυτή η δυνατότητα θα είναι απενεργοποιημένη. Επιλέξτε το Γονικός έλεγχος επιλογή.

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το PIN γονικού ελέγχου. Εισαγάγετε οποιοδήποτε πενταψήφιο PIN χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα πλοήγησης.

6. Μετά από αυτό, η δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί. Θα λάβετε διαφορετικές επιλογές γονικού ελέγχου.

Πώς να προσαρμόσετε τις επιλογές γονικού ελέγχου στο Firestick

Στο Μενού Γονικού Ελέγχου στο Firestick, έχετε τέσσερις επιλογές προσαρμογής. Αγορές με προστασία PIN, Περιορισμοί προβολής, Εκκινήσεις εφαρμογών με προστασία PIN και αλλαγή PIN

PIN-Protect Αγορές

Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα ζητά το PIN γονικού ελέγχου κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά εντός εφαρμογής στο Firestick.

Περιορισμοί προβολής

Στους Περιορισμούς προβολής, θα έχετε πέντε κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει τους δικούς της περιορισμούς.

Γενικός: Αυτή η κατηγορία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Το περιεχόμενο βίντεο με την αξιολόγηση U και ALL θα κλειδωθεί.
Οικογένεια: Αυτό είναι για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Η βαθμολογία περιεχομένου για αυτήν την κατηγορία είναι PG.
Έφηβος: Αυτή η κατηγορία απευθύνεται σε εφήβους. Η βαθμολογία είναι 12, 13+.
Νέος Ενήλικας: Όπως λέει το όνομα, είναι για νεαρούς ενήλικες. Η βαθμολογία για αυτή την κατηγορία είναι 15 και 16+.
Ωριμος: Αυτή είναι η κατηγορία 18+ ή ενηλίκων. Η βαθμολογία είναι 18+, NR, Χωρίς αξιολόγηση και Χωρίς αξιολόγηση.

Για να κλειδώσετε την κατηγορία, απλώς κάντε κλικ στο Επιλέγω κουμπί στην κατηγορία. Για να το ξεκλειδώσετε, κάντε το ίδιο. Οι περιορισμοί που επιβάλλονται εδώ εφαρμόζονται στην εφαρμογή Prime Video. Για άλλες εφαρμογές ροής, πρέπει να ορίσετε τον περιορισμό στις ρυθμίσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Εκκινήσεις εφαρμογών προστασίας PIN

Παρόμοια με το PIN-Protect Purchases, θα ζητά το PIN κάθε φορά που ανοίγετε μια εφαρμογή στο Firestick.

Αλλαγή PIN

Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε το PIN Γονικού Ελέγχου. Κάνοντας κλικ σε αυτήν την επιλογή θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το υπάρχον PIN. Όταν επαληθευτεί το υπάρχον PIN, μπορείτε να ορίσετε ένα νέο PIN.

Για να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Γονικού ελέγχου, μεταβείτε στο μενού Γονικός έλεγχος και επιλέξτε Απενεργοποίηση. Πρέπει να επαληθεύσετε το PIN για να το απενεργοποιήσετε.

Πώς να επαναφέρετε το PIN γονικού ελέγχου

Έχω ορίσει το PIN Γονικού Ελέγχου πριν από μήνες και δεν το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό. Και, ξαφνικά, ξέχασα το PIN. Όταν έχω πρόσβαση στο μενού Γονικός έλεγχος, δεν υπάρχει επιλογή επαναφοράς του PIN. Στο κάτω μέρος, λέει ότι για να επαναφέρετε το PIN, πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο Amazon Prime Video.

1. Πηγαίνετε στο Ιστότοπος Amazon Prime Video Reset PIN (https://www.primevideo.com/pin) στον υπολογιστή ή το smartphone σας.

2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό Amazon που χρησιμοποιείτε στο Firestick.

3. Κάντε κλικ στο Αλλαγή κουμπί.

4. Τώρα, πληκτρολογήστε το νέο PIN και κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί. Το νέο PIN θα προστεθεί αυτόματα στο Fire TV Stick σας.

FAQ

1. Πώς μπορώ να περιορίσω το YouTube στο Firestick;

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις εκκινήσεις εφαρμογών προστασίας PIN για να αποκλείσετε την πρόσβαση στο YouTube. Για να περιορίσετε τα βίντεο YouTube, πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις βίντεο YouTube.

2. Μπορώ να βάλω ένα χρονικό όριο στο Firestick;

Όχι, η δυνατότητα Χρονικού ορίου δεν είναι διαθέσιμη σε συσκευές Amazon Firestick. Για αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή FreeTime στο Firestick.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *