απενεργοποιήσετε τα τηλέφωνα Samsung

Κορυφαίοι 4 τρόποι για να απενεργοποιήσετε τα τηλέφωνα Samsung

Αν μόλις αγοράσατε ένα Galaxy S23, ίσως αναρωτιέστε πώς να απενεργοποιήσετε και να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Το Samsung Galaxy S23 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση smartphone από τη Samsung και συνοδεύεται από μια στοίβα νέων λειτουργιών – καθώς και μια νέα διαδικασία απενεργοποίησης.

Σε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, θα εξηγήσουμε τους πιο εύκολους τέσσερις τρόπους για να απενεργοποιήσετε ένα Samsung S23 (και οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο Samsung Galaxy).

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τα πλαϊνά κουμπιά

Ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε ένα νεότερο smartphone της Samsung (όπως το Galaxy S23 Ultra ή το Galaxy S23 Plus) είναι πατώντας παρατεταμένα τα πλαϊνά πλήκτρα. Προηγουμένως, μπορούσατε να απενεργοποιήσετε μια συσκευή Samsung πατώντας παρατεταμένα το κουμπί απενεργοποίησης. Ωστόσο, κάνοντας αυτό τώρα ενεργοποιείται ο φωνητικός βοηθός Bixby.

Για να απενεργοποιήσετε τα νεότερα μοντέλα Samsung:

  1. Εντοπίστε το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης (σήμερα γνωστό ως “Πλάγιο κουμπί”) και το Κουμπί μείωσης έντασης. Το Πλαϊνό Κουμπί βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κουμπί Μείωσης έντασης.
  1. Πατήστε παρατεταμένα και τα δύο αυτά κουμπιά για 3-5 δευτερόλεπτα για να ανοίξετε το Μενού απενεργοποίησης.
  2. Παρακέντηση Απενεργοποίηση για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας ή πατήστε Επανεκκίνηση για να το επανεκκινήσετε.

Σημείωση: Εάν πατήσετε και αφήσετε αυτά τα δύο κουμπιά πολύ γρήγορα, το τηλέφωνό σας θα τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Εάν συμβεί αυτό, απλώς δοκιμάστε ξανά και κρατήστε τα για λίγο ακόμα.

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις

Ένας άλλος απλός τρόπος για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή Samsung είναι χρησιμοποιώντας το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις που παρουσιάστηκε με το One UI της Samsung. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας εάν το κουμπί λειτουργίας δεν λειτουργεί. Για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας με τις Γρήγορες ρυθμίσεις:

  1. Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας. Από την αρχική οθόνη, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε σάρωση προς τα κάτω άλλη μια φορά για να ανοίξετε τον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων.
  2. Επίλεξε το εικονίδιο δύναμης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα πρέπει να βρίσκεται στη μέση του εικονιδίου αναζήτησης και του εικονιδίου ρυθμίσεων.
  1. Παρακέντηση Απενεργοποίηση.

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας με το Bixby

Ο φωνητικός βοηθός Bixby περιλαμβάνεται σε όλα τα τηλέφωνα Samsung, αντικαθιστώντας το Google Assistant σε άλλες συσκευές Android. Για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, πρέπει απλώς να ζητήσετε από την Bixby να το κάνει:

  1. Ξυπνήστε το Bixby πατώντας το Πλαϊνό κλειδί ή λέγοντας, “Γεια Bixby.”
  2. Πείτε, “Κλείσε το τηλέφωνό μου”.
  3. Το Bixby θα ανοίξει το Μενού απενεργοποίησης. Παρακέντηση Απενεργοποίηση για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας ή επιλέξτε την επιλογή επανεκκίνησης για επανεκκίνηση.

Αναγκαστική επανεκκίνηση του τηλεφώνου Samsung

Εάν η συσκευή σας Samsung δεν ανταποκρίνεται, μπορείτε να εκτελέσετε αναγκαστική επανεκκίνηση για να λειτουργήσει ξανά. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το Πλαϊνό κουμπί και Κουμπί μείωσης έντασης. Μετά από 15-20 δευτερόλεπτα το τηλέφωνό σας θα ξεκινήσει μια σκληρή επαναφορά. Θα δονείται και η οθόνη θα σβήσει. Στη συνέχεια, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, θα επανεκκινήσει.

Χωρίς κλειδί λειτουργίας, κανένα πρόβλημα

Εάν κάνετε εναλλαγή σε Android από ένα Apple iPhone, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μάθετε τις λεπτομέρειες της νέας σας συσκευής. Αλλά μην ανησυχείτε, τα τηλέφωνα Samsung είναι εξίσου εύχρηστα με τα gadget iOS και θα γίνετε επαγγελματίας σε ελάχιστο χρόνο!

Bixby εναντίον Google Assistant

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *