Πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο Android όταν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία

Πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο Android όταν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία

Είναι σύνηθες για έναν χρήστη να χάνει ή να τοποθετεί λάθος το smartphone του Android. Όλοι έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις όπου τοποθετήσαμε λάθος το smartphone μας και δεν μπορούμε να το βρούμε.

Μπορείτε να χτυπήσετε το τηλέφωνό σας για να βρείτε πού βρίσκεται, αλλά τι γίνεται αν είναι σε αθόρυβη λειτουργία; Εάν το τηλέφωνό σας είναι αθόρυβο, η κλήση δεν θα κουδουνίσει, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολο τον εντοπισμό ενός smartphone που λείπει.

Λοιπόν, το Android έχει λύση για τέτοια σενάρια; Βασικά ναι! Το Android μπορεί να εντοπίσει το smartphone σας που βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία, η λύση που βρήκαμε θα κουδουνίζει το τηλέφωνό σας σε πλήρη ένταση για περίπου 5 λεπτά.

Ως εκ τούτου, διαβάζετε τον σωστό οδηγό εάν ψάχνετε τρόπους να βρείτε τηλέφωνα Android που λείπουν όταν βρίσκεστε σε αθόρυβη λειτουργία. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την εύρεση και το κουδούνισμα του τηλεφώνου σας Android, ακόμη και σε αθόρυβη λειτουργία. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Find My iPhone

Χρήση της Εύρεσης συσκευής

Λοιπόν, το Find My Device είναι μια εφαρμογή Android που υποστηρίζεται από την Google. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στα περισσότερα smartphone Android, που χρησιμοποιείται κυρίως για την παρακολούθηση ενός χαμένου ή κλεμμένου smartphone.

Το Find My Device έχει μια λειτουργία που αναπαράγει ήχο στο τηλέφωνό σας ακόμα κι αν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία “Αναπαραγωγή ήχου” της εφαρμογής “Βρείτε τη συσκευή μου” της Google, η συσκευή σας Android θα κουδουνίζει για 5 λεπτά, ακόμη και αν έχει οριστεί σε αθόρυβη λειτουργία.

Πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο Android όταν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία

Πριν ακολουθήσετε τα βήματα, σημειώστε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε εκ των προτέρων την εφαρμογή Find My Device στη συσκευή σας Android. Επομένως, ακολουθήστε τη μέθοδο μόνο εάν η υπηρεσία Find My Device Service και το GPS είναι ενεργοποιημένα στο smartphone που λείπει.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://www.google.com/android/find

2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά για πρόσβαση στην υπηρεσία Εύρεση συσκευής, αλλά συνιστάται η χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή.

3. Τώρα, στην κύρια οθόνη του Google Find My Device, επιλέξτε τη συσκευή θέλετε να εντοπίσετε και να χτυπήσετε.

επιλέξτε τη συσκευή

4. Εάν η λειτουργία GPS είναι ενεργοποιημένη στο smartphone που λείπει, θα εμφανιστεί στην οθόνη. Στη δεξιά πλευρά, μπορείτε δείτε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας.

δείτε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας

5. Εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται κοντά, πρέπει να κάνετε κλικ στο Αναπαραγωγή ήχου κουμπί.

Αναπαραγωγή ήχου

6. Η συσκευή σας που λείπει θα χτυπήστε για 5 λεπτά, ακόμα κι αν έχει οριστεί σε αθόρυβη λειτουργία. Μπορείτε να χτυπήσετε το τηλέφωνό σας πολλές φορές.

χτυπήστε για 5 λεπτά

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βρείτε ένα τηλέφωνο Android στο αθόρυβο.

Χρησιμοποιήστε άλλες εφαρμογές Find My Phone

Αν και το Find My Device είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που διατίθεται με Android, δεν είναι το μόνο που βρίσκει το τηλέφωνό σας που λείπει.

Εκατοντάδες εφαρμογές Find My Phone είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Όλα χρησιμοποιούν τη λειτουργία GPS για να εντοπίσουν το χαμένο ή χαμένο σας τηλέφωνο.

Ορισμένες εφαρμογές Find My Phone μπορούν να κουδουνίζουν το τηλέφωνό σας Android ακόμα και όταν είναι αθόρυβο. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των βρίσκω καλύτερα τις εφαρμογές του τηλεφώνου μου για Android και επιλέξτε την εφαρμογή που μπορεί να κουδουνίζει τη συσκευή σας ακόμα και όταν παραμένει σιωπηλή.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά το κουδούνισμα ενός τηλεφώνου Android σε αθόρυβη λειτουργία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να βρείτε τις συσκευές Android που λείπουν. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το Find My Device της Google, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία στο Instagram

Πώς να παρακολουθείτε τη συσκευή Android και να την βρείτε στους Χάρτες Google

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *