Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο Android το 2022

Αν και το Android είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο και πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά, δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά, το Android έχει περισσότερα σφάλματα. Οι επιλογές δικτύου ήταν πάντα ένα προβληματικό μέρος του Android. Οι χρήστες Android αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η αργή σύνδεση στο διαδίκτυο, η μη εμφάνιση WiFi στο Android και πιο συχνά ή όχι.

Το Διαδίκτυο είναι ζωτικής σημασίας σήμερα, και αν το τηλέφωνό μας δεν συνδέεται με WiFi, καταλήγουμε να νιώθουμε αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Επομένως, εάν διαπιστώσατε ότι η συσκευή σας Android δεν συνδέεται σε WiFi ή η ταχύτητα του διαδικτύου σας είναι πολύ αργή, μπορείτε να περιμένετε λίγη βοήθεια εδώ.

Το smartphone Android σας διαθέτει μια επιλογή γνωστή ως “Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου”. Η λειτουργία σάς βοηθά να αντιμετωπίσετε προβλήματα δικτύων WiFi, δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και προβλήματα που σχετίζονται με το Bluetooth. Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στο Android επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με το δίκτυο στην αρχική τους κατάσταση.

Βήματα για την επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στο Android

Ωστόσο, θα πρέπει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου εάν κάθε άλλη μέθοδος αποτύχει. Εάν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου σας στο Android, θα πρέπει να ρυθμίσετε τα δεδομένα WiFi, BlueTooth, VPN και Mobile Data από την αρχή. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την επαναφορά των ρυθμίσεων  δικτύου σε ένα smartphone Android . Ας τσεκάρουμε.

Σημαντικό: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης του δικτύου WiFi, των ρυθμίσεων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και των ρυθμίσεων VPN πριν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μόλις κάνετε επαναφορά, θα χάσετε όλα αυτά τα πράγματα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Σύστημα .

3. Στη σελίδα Σύστημα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Επαναφορά .

4. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στην επιλογή Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου .

5. Τώρα πατήστε στην επιλογή Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο κάτω μέρος της οθόνης.

6. Στη σελίδα επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά την επιλογή «Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου» .

Σημείωση: Η επιλογή Επαναφορά μπορεί να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια συνολική ιδέα για το πώς και πού μπορείτε να βρείτε την επαναφορά της ρύθμισης δικτύου στο Android. Συνήθως βρίσκεται στη σελίδα Ρυθμίσεις συστήματος ή Γενική διαχείριση.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με το δίκτυο, θα πρέπει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στις προεπιλογές τους. Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων δικτύου στο Android.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT (8 μέθοδοι)

Πώς να επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome [Smartphone & PC]

Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

Πώς μπορεί μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο να επηρεάσει την προσωρινή μνήμη του YouTube και τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί;

Πώς να διορθώσετε την αργή εκκίνηση των Windows 11 (6 μέθοδοι)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *