Πώς να επαναφέρετε το Google Home ή το Nest Mini

Πώς να επαναφέρετε το Google Home ή το Nest Mini

Το έξυπνο ηχείο Google Home Mini είναι ένα βολικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγχετε έξυπνες οικιακές συσκευές μέσω φωνητικών εντολών. Ωστόσο, εάν κάτι πάει στραβά με τη συσκευή σας ή εάν θέλετε να την πουλήσετε και να διαγράψετε πρώτα τα δεδομένα σας, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά το Google Home Mini ή το Google Nest Mini.

Αρχική συσκευή Google δίπλα στο τηλέφωνο Android

Γιατί πρέπει να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Google Home;

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφει όλα τα δεδομένα στη συσκευή σας Google Home, επαναφέροντάς τα στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας ή η συσκευή σας παίζει, μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να κάνει τη σωστή λειτουργία με ελάχιστη προσπάθεια.

Συνιστούμε επίσης να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν πουλήσετε ή πετάξετε το Google Home Mini. Όπως και με άλλες ψηφιακές συσκευές, το Google Home αποθηκεύει τα προσωπικά σας στοιχεία. Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα καταργήσει αυτές τις πληροφορίες και θα προστατεύσει το απόρρητό σας εάν καταλήξει στα χέρια κάποιου άλλου.

Να θυμάστε ότι μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Google, να συνδέσετε το Google Home στο δίκτυο Wi-Fi και να επανασυνδέσετε όλες τις συσκευές Bluetooth που συνδέσατε νωρίτερα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper <<

Διαβάστε επίσης : 10 καλύτερα ελαφριά προγράμματα περιήγησης για Android

Chromecast για τηλέφωνο Android

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Google Home Mini

Για να επαναφέρετε το Google Home Mini (1η γενιά):

  1. Γυρίστε το Home Mini σας ανάποδα και βρείτε το Κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων στη βάση του καλωδίου τροφοδοσίας.
Κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Google Home
  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Μετά από 5 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα ξεκινήσει την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά από άλλα 10 δευτερόλεπτα, θα ακούσετε έναν ήχο που επιβεβαιώνει ότι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Google Nest Mini

Για να επαναφέρετε το ηχείο Google Nest Mini (2η γενιά):

  1. Βρες το κουμπί σίγασης μικροφώνου στο πλάι της συσκευής σας. Τα φώτα στο επάνω μέρος πρέπει να γίνουν πορτοκαλί, υποδεικνύοντας ότι το μικρόφωνο είναι απενεργοποιημένο.
Κρατήστε πατημένο το κουμπί σίγασης μικροφώνου Google
  1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο κέντρο του Nest Mini, όπου βρίσκονται τα φώτα.
Φώτα κατάστασης οικίας Google
  1. Μετά από 5 δευτερόλεπτα, θα ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά από άλλα 10 δευτερόλεπτα, θα ακούσετε έναν ήχο επιβεβαίωσης που θα υποδεικνύει ότι η συσκευή θα επανεκκινηθεί.

Σημείωση: Μπορείτε να επαναφέρετε τις συσκευές Google Home μόνο μέσω του κουμπιού επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είναι αδύνατο να πραγματοποιήσετε επαναφορά μέσω της εφαρμογής Google Home.

Τρόπος επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων άλλων συσκευών Google Home

Υπάρχουν μερικά άλλα ηχεία Google Home που ίσως θέλετε να επαναφέρετε. Αυτά περιλαμβάνουν το Google Home Max, το Google Nest Hub, το Google Nest Audio και το Google Nest Hub Max.

Για να επαναφέρετε αυτές τις συσκευές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πρέπει να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο και, στη συνέχεια, να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων για 15 δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται παραπάνω. Το Nest Hub είναι η μόνη συσκευή που είναι ελαφρώς διαφορετική. Για να επαναφέρετε τα ηχεία Google Nest, πατήστε παρατεταμένα και τα δύο κουμπιά έντασης μαζί για 10 δευτερόλεπτα.

Το κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων βρίσκεται είτε στο πίσω μέρος της συσκευής είτε στο πάνω μέρος του ηχείου όπου βρίσκονται τα φώτα LED.

Έξυπνο σπίτι, ευτυχισμένο σπίτι

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές όπως το Google Home και το Amazon Alexa γίνονται πολύ πιο κοινές και προηγμένες. Μπορείτε να ελέγξετε άλλες συμβατές συσκευές χρησιμοποιώντας τον Βοηθό Google συνδέοντας αυτά τα gadget Google Home στο δίκτυό σας Wi-Fi.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Chromecast

Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Mac

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *