Πώς να κάνετε μισό σάρωση στο Snapchat

Οι αποδείξεις ανάγνωσης στο Snapchat μπορεί να είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Αν και παρέχουν ανατροφοδότηση όταν προβάλλεται ένα μήνυμα, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προσδοκίες και πίεση για άμεσες απαντήσεις. Χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν το απόρρητό τους ή να μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε, θα μπορούσε να το βρει αυτό προβληματικό.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε την αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Snap. Ένα από αυτά είναι ένα ανεπίσημο hack, το οποίο αναφέρεται ευρέως ως “μισό σάρωση”, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε νέα μηνύματα.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το «μισό σάρωση» στο Snapchat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη ανεπίσημη τεχνική που βασίζεται στον τερματισμό του διαδικτύου του τηλεφώνου σας—γνωστή και στη μέθοδο «Λειτουργία αεροπλάνου». Αυτό το σεμινάριο θα σας καθοδηγήσει και στις δύο μεθόδους.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κάνετε μισό σάρωση στο Snapchat

Ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγετε την αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης στο Snapchat και να αποτρέψετε τον αποστολέα να γνωρίζει ότι έχετε διαβάσει νέα μηνύματα είναι να χρησιμοποιήσετε μια τεχνική που ονομάζεται “μισή ολίσθηση”. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, περιλαμβάνει τη μεταφορά μιας συνομιλίας μέχρι τη μέση χωρίς να την τραβήξετε εντελώς έξω για να δείτε μη αναγνωσμένα μηνύματα.

Το “Half-swipe” στο Snapchat δεν είναι τέλειο. Πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

Δεν θα δείτε ολόκληρο το μήνυμα κειμένου.

Δεν μπορείτε να κάνετε κύλιση σε μια συνομιλία.

Το Snapchat θα ειδοποιήσει τον αποστολέα εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματος.

Η εσφαλμένη μισή ολίσθηση μπορεί να ανοίξει πλήρως το νήμα συνομιλίας και να στείλει μια απόδειξη ανάγνωσης.

Δεν μπορείτε να κάνετε “μισή σάρωση” για να προβάλετε μηνύματα εικόνας και βίντεο—μόνο κείμενα.

Σημείωση: Το “Half-swiping” δεν είναι επίσημη λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι το Snap θα μπορούσε να το αφαιρέσει σε μελλοντική ενημέρωση για το Snapchat. Τη στιγμή της γραφής, εξακολουθεί να λειτουργεί σε iPhone και iPad της Apple, συμπεριλαμβανομένων όλων των τηλεφώνων Android που είναι συμβατά με Snapchat.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μισού σάρωσης του Snapchat, πρέπει:

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το Κουβέντα εικόνισμα.

Πιέστε προς τα κάτω το bitmoji του αποστολέα και ξεκινήστε αμέσως να σύρετε προς τα δεξιά. Αυτό θα πρέπει να «τραβήξει» το σχετικό νήμα συνομιλίας. Μην αφήνετε το δάχτυλό σας!

Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα δεξιά για να δείτε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του μηνύματος Snapchat. δεν θα δείτε ολόκληρο το μήνυμα, αλλά αυτό που είναι ορατό θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας δώσει μια ιδέα.

Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση, σύρετε προς τα αριστερά μέχρι να εξαφανιστεί η οθόνη μηνυμάτων.

Αφαιρέστε το δάχτυλό σας. Το παράθυρο συνομιλίας θα συνεχίσει να υποδεικνύει ότι υπάρχουν μη αναγνωσμένα μηνύματα από τον αποστολέα.

Η “μισή ολίσθηση” στο Snapchat μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή. Δοκιμάστε το σε πολλά νήματα συνομιλίας μέχρι να το καταλάβετε πριν το θέσετε σε χρήση.

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δοκιμάστε τον τρόπο αντιμετώπισης της λειτουργίας πτήσης του Snapchat

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να αποφύγετε την αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης στο Snapchat είναι να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο με λειτουργία πτήσης του τηλεφώνου σας. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση των μηνυμάτων, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Snapchat, να κλείσετε την εφαρμογή από τη μνήμη, να επαναφέρετε τη συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο και να καταργήσετε και να εγκαταστήσετε ξανά το Snapchat. Ναι—χρειάζεται πολλή προσπάθεια!

Ωστόσο, σε αντίθεση με το “μισό swiping” στο Snapchat, μπορείτε να κάνετε όλα τα παρακάτω με την εναλλακτική λύση “Airplane Mode”:

Σημείωση: Σε ορισμένες συσκευές iOS και Android, αρκεί μόνο η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Snapchat. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τη μέθοδο για να μάθετε εάν μπορείτε να παραλείψετε την επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Ανοίξτε το Snapchat και μεταβείτε στο Συνομιλίες αυτί.

Περιμένετε μέχρι η εφαρμογή Snapchat να προφορτώσει τις συνομιλίες σας και να δείτε το Νέα συνομιλία Η ετικέτα εμφανίζεται κάτω από τις συνομιλίες που θέλετε να προβάλετε.

Ανοιξε το Κέντρο ελέγχου ή στο πλαίσιο Γρήγορες ρυθμίσεις στη συσκευή σας iPhone ή Android και πατήστε το Λειτουργία πτήσης Εγώcon για να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Βγείτε από το Κέντρο Ελέγχου ή τον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις και επιστρέψτε στο Snapchat.

Πατήστε τη συνομιλία και διαβάστε τα μηνύματα που θέλετε.

Επιστρέψτε στο παράθυρο συνομιλίας και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Snapchat στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Πατήστε το Ρυθμίσεις εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Ρυθμίσεις στο Ενέργειες λογαριασμού ενότητα και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Παρακέντηση Να συνεχίσει.

Ανοίξτε το App Switcher στο τηλέφωνό σας και τερματίστε αναγκαστικά το Snapchat.

Απεγκαταστήστε το Snapchat.

iPhone & iPad: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Γενικός > iPhone/iPad Αποθήκευση > Snapchatκαι επιλέξτε Διαγραφή εφαρμογής.

Android: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Εφαρμογές > Snapchatκαι επιλέξτε Απεγκατάσταση.

Ανοίξτε ξανά το Κέντρο Ελέγχου ή τον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων, απενεργοποιήστε τη Λειτουργία πτήσης και αφήστε το τηλέφωνό σας να συνδεθεί ξανά στο διαδίκτυο.

Επανεγκαταστήστε το Snapchat μέσω του Apple App Store ή Google Play Store.

Ανοίξτε ξανά το Snapchat.

Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Snapchat και δώστε στο Snapchat τα δικαιώματα για να λειτουργεί στο κινητό σας τηλέφωνο.

Μόλις το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε το παράθυρο συνομιλίας και τα μηνύματα Snapchat που μόλις διαβάσατε θα συνεχίσουν να εμφανίζονται ως μη αναγνωσμένα.

Διατηρήστε τον έλεγχο του απορρήτου σας

Το “Half-swiping” είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διαβάσετε μηνύματα χωρίς να ειδοποιήσετε τον άλλο χρήστη, αλλά είναι αναξιόπιστος και επικίνδυνος. Επίσης, καθώς δεν είναι επίσημη λειτουργία του Snapchat, το Snap θα μπορούσε να το αφαιρέσει ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό να θυμάστε ότι κάθε φορά που εγκαθιστάτε μια νέα ενημέρωση. Δοκιμάστε την τεχνική “Airplane Mode” για μια πιο αργή αλλά καλύτερη προσέγγιση για να αποφύγετε την αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *