Πώς να κάνετε το τηλέφωνό σας Android να διαβάζει δυνατά τα κείμενά σας

Κάθε χρόνο που περνά, το λειτουργικό σύστημα Android γίνεται όλο και πιο έξυπνο. Σήμερα, έχετε τον Βοηθό Google σε μια συσκευή Android που μπορεί να εκτελέσει τις εργασίες σας. Εκτός από το Google Assistant, το smartphone Android προσφέρει επίσης ορισμένες δυνατότητες προσβασιμότητας που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες στην καθημερινή ζωή.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό προσβασιμότητας του Android είναι η δυνατότητα ανάγνωσης κειμένου δυνατά. Εάν θέλετε μια εμπειρία εντελώς hands-free, μπορείτε να ζητήσετε από το τηλέφωνό σας Android να διαβάσει το κείμενο δυνατά. Δεν υπάρχει ένας αλλά δύο διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε το τηλέφωνό σας Android να διαβάζει δυνατά το κείμενο, ο ένας μέσω του Βοηθού Google και ο άλλος μέσω της λειτουργίας Επιλογή για ομιλία.

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τη χρήση του Βοηθού Google για την ανάγνωση κειμένου δυνατά στο Android, θα συζητήσουμε τη λειτουργία Επιλογή για ομιλία σήμερα. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε το Android σας να διαβάζει το κείμενο δυνατά , διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Πώς να βρείτε τον Κάδο/Φάκελο απορριμμάτων στο τηλέφωνό σας Android

Κάντε το τηλέφωνό σας Android να διαβάζει δυνατά τα κείμενά σας

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει το κείμενο δυνατά . Τα βήματα θα ήταν πολύ εύκολα. ακολουθήστε τους σύμφωνα με τις οδηγίες. Ας αρχίσουμε.

Εάν χρησιμοποιείτε Android 9 ή νεότερη έκδοση, η λειτουργία Select to Speak είναι ήδη διαθέσιμη στη συσκευή σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Select to speak στο Android .

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.
Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στις Ρυθμίσεις συστήματος .
Στις ρυθμίσεις συστήματος, πατήστε Προσβασιμότητα .
Κάτω από τις Επιλογές Προσβασιμότητας, μεταβείτε στην καρτέλα Όραμα και πατήστε Επιλογή για ομιλία .
Στην οθόνη Select to Speak, ενεργοποιήστε τη συντόμευση για τη λειτουργία.
Τώρα, θα δείτε μια νέα συντόμευση Select to Speak στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Select to Speak, ανοίξτε την ιστοσελίδα που θέλετε να διαβάσετε και πατήστε στη συντόμευση Select to Speak.
Θα δείτε το μενού Select to Speak. Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή για να δείτε τα πάντα στην οθόνη σας.
Για να παραλείψετε την ενότητα της παραγράφου ή του κειμένου, πατήστε στο επόμενο κουμπί.
Για παύση της αναπαραγωγής, πατήστε το κουμπί παύσης .
Εάν θέλετε να διακόψετε την αναπαραγωγή, πατήστε το κουμπί Διακοπή .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το Android σας να διαβάζει κείμενο δυνατά χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Select to Speak.

Η λειτουργία Select to Speak στο Android είναι μια δυνατότητα προσβασιμότητας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες με προβλήματα όρασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να διαβάσετε δυνατά τα κείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας Android.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *