Πώς να κατεβάσετε αρχεία Torrent

Πώς να κατεβάσετε αρχεία Torrent το 2024 (4 Μέθοδοι)

Έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα για torrents, όπως τις καλύτερες τοποθεσίες torrent για λήψη παιχνιδιών, μουσικής και ταινιών.

Ωστόσο, δεν έχουμε μοιραστεί κανέναν οδηγό για τη λήψη αρχείων torrent. Δεδομένου ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις μεθόδους εργασίας για τη λήψη torrents.

1. Λήψη και εγκατάσταση Torrent Client

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε: εγκαταστήστε έναν αξιόπιστο πελάτη Torrent.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ένας πελάτης torrent είναι λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη λήψη αρχείων torrent. Μερικοί δημοφιλείς πελάτες torrent είναι οι BitTorrent, uTorrent, Vuze κ.λπ.

Λήψη και εγκατάσταση BitTorrent Client

Για μια πλήρη λίστα πελατών torrent για Windows, ανατρέξτε στο άρθρο μας – Καλύτεροι πελάτες Torrent για Windows.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : εναλλακτικές uTorrent για Android

Πώς να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις από το Torrent Client

2. Επισκεφτείτε έναν ιστότοπο Torrent ή μια μηχανή αναζήτησης.

Μετά τη λήψη του προγράμματος-πελάτη torrent, πρέπει να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο torrent. Θα χρειαστείτε ένα VPN για πρόσβαση σε ιστότοπους torrent. Για μια πλήρη λίστα VPN, ανατρέξτε στο άρθρο – Καλύτερο VPN για Windows (Πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Windows)

Μόλις τελειώσετε, πρέπει να επισκεφτείτε οποιουσδήποτε ιστότοπους torrent της επιλογής σας. Οι ιστότοποι torrent ήταν διαφορετικών τύπων. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κατεβάσετε ταινίες, επισκεφτείτε τις ταινίες YTS ή YiFi. Ομοίως, θα ήταν καλύτερο να επισκεφτείτε το The Pirate Bay για αρχεία ISO και παιχνίδια.

Επισκεφτείτε έναν ιστότοπο Torrent ή μια μηχανή αναζήτησης

Μπορείτε να δείτε τη λίστα μας με τους καλύτερους ιστότοπους torrent για τον καλύτερο ιστότοπο torrent. Ομοίως, μπορείτε να ανακαλύψετε τους καλύτερους ιστότοπους torrent ταινιών, καθώς και ιστότοπους torrent μουσικής.

3. Κατεβάστε τα αρχεία Torrent

Αφού προσγειωθείτε στον ιστότοπο torrent, πρέπει να αναζητήσετε το αρχείο torrent. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κατεβάσετε μια διανομή Linux, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο torrent και αναζητήστε εκεί.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο torrent

Στη λίστα των διαθέσιμων torrents, πρέπει να επιλέξετε το αρχείο με τα περισσότερα seeders. Αφού το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Λήψη Torrent κουμπί.

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης torrent

Το ληφθέν αρχείο torrent θα μοιάζει με αυτό:

κατεβασμένο αρχείο torrent

Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη Torrent και εντοπίστε το ληφθέν αρχείο torrent. Αυτό είναι! Το torrent θα γίνει τώρα λήψη.

Πελάτης BitTorrent

4. Κατεβάστε το Torrent χρησιμοποιώντας το Magnet Link

Οι σύνδεσμοι Magnet είναι ο ευκολότερος τρόπος λήψης οποιουδήποτε αρχείου torrent. Ωστόσο, θα λειτουργήσουν μόνο εάν ένας πελάτης torrent που είναι εγκατεστημένος στη συσκευή σας υποστηρίζει μαγνητική σύνδεση. Ο σύνδεσμος μαγνήτης θα ανοίξει το αρχείο torrent απευθείας στον πελάτη.

Κατεβάστε το Torrent χρησιμοποιώντας το Magnet Link

Επισκεφτείτε το αρχείο torrent στον ιστότοπο που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ στο Magnet Link. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και το αρχείο torrent θα φορτωθεί στον πελάτη.

Αυτό το άρθρο αφορά τη λήψη αρχείων torrent από τοποθεσίες torrent. Ελπίζω να σε βοήθησε! Θα μπορούσατε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας; Εάν έχετε άλλες αμφιβολίες, συζητήστε τις μαζί μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *