Πώς να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο από το Διαδίκτυο

Πώς να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο από το Διαδίκτυο: 11 Δωρεάν Μέθοδοι

Βασικά Takeaways

  • Θέλετε να κρατήσετε ένα βίντεο για πάντα; Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και επικολλήστε την σε έναν ιστότοπο λήψης βίντεο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για διαφορετικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Y2Mate για το YouTube, το SSSTik για το TikTok, το FDown για το Facebook και το VLC για δωρεάν, ευέλικτες λήψεις βίντεο από πολλούς ιστότοπους.
  • Μην ξεχνάτε το OBS Studio για εγγραφή οθόνης όταν όλα τα άλλα αποτύχουν. Απλώς παίξτε το βίντεο, εγγράψτε σε πλήρη οθόνη και ενεργοποιήστε τον ήχο του συστήματος για προβολή εκτός σύνδεσης.

Αν δείτε ένα βίντεο που σας αρέσει στο Facebook, το YouTube ή το Instagram, ίσως θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο για να το διατηρήσετε για πάντα.

Σχεδόν πάντα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στον αποκλειστικό ιστότοπο λήψης βίντεο. Υπάρχουν προγράμματα λήψης βίντεο για συγκεκριμένους ιστότοπους κοινωνικών μέσων, ευέλικτα προγράμματα λήψης all-in-one και συσκευές εγγραφής οθόνης, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Το Y2Mate είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο από το YouTube. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube, επικολλήστε την στο πεδίο URL του Y2Mate και πατήστε Εισαγω. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο πράσινο Λήψη βίντεο κουμπί.

Στη συνέχεια, επιλέξτε από τις διαθέσιμες αναλύσεις λήψης (όπως 480p, 720p ή 1080p) σε μορφή MP4 ή WebM. Εμφανίζεται επίσης το εκτιμώμενο μέγεθος αρχείου. Κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί δίπλα στην ανάλυση που προτιμάτε για λήψη του βίντεο YouTube για προβολή εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Y2Mate για λήψη του ήχου MP3 των βίντεο YouTube.

ιστοσελίδα ssstik

Το SSSTik είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok. Αυτό το εργαλείο ξεχωρίζει επειδή σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα.

Όπως το Y2Mate, τα βήματα λήψης είναι ουσιαστικά τα ίδια. Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο TikTok, επικολλήστε την στο πεδίο URL του SSSTik και κάντε κλικ Κατεβάστε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Χωρίς Υδατογράφημα κουμπί για λήψη του βίντεο TikTok.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SSSTik για λήψη του ήχου MP3 που χρησιμοποιείται στο βίντεο TikTok.

Λήψη βίντεο στο twitter

Το X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, δεν έχει τόσες αναρτήσεις βίντεο όπως το TikTok ή το Facebook, αλλά αν υπάρχει κάποιο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από εκεί, το Download Twitter Videos κάνει τη δουλειά.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του tweet που περιέχει το βίντεο που θέλετε και, στη συνέχεια, επικολλήστε το στη Λήψη βίντεο Twitter. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα το αποθηκεύσετε ως MP4 ή MP4 HD.

Ιστοσελίδα Snapinsta

Το Instagram αρχικά σφυρηλάτησε τη φήμη του ως υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά έχει επίσης τοποθετηθεί ως πλατφόρμα βίντεο. Το Snapinsta σάς βοηθά να κατεβάζετε καρούλια και βίντεο Instagram ως αρχεία MP4.

Εκτός από βίντεο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Snapinsta για λήψη φωτογραφιών από το Instagram. Η μορφή αρχείου που κατεβάσατε είναι JPEG.

ιστοσελίδα fdown

Το FDown είναι ένα εργαλείο για τη λήψη δημόσιων βίντεο ή τροχών από το Facebook. Απλώς αντιγράψτε το URL του Facebook και επικολλήστε το στο FDown για να το κατεβάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη του βίντεο από το Facebook σε κανονική ή HD ποιότητα.

Εάν παρατηρήσετε ότι το FDown φαίνεται να παρέχει μια ανακριβή εκτίμηση διάρκειας βίντεο—για παράδειγμα, ο ιστότοπος μπορεί να εντοπίσει ότι το τρίλεπτο βίντεό σας είναι 180 ώρες—απλώς αγνοήστε το. Να είστε βέβαιοι ότι το ληφθέν αρχείο σας θα έχει τη σωστή διάρκεια.

Το FDown έχει επίσης μια επέκταση Chrome που ονομάζεται Video Downloader Plus. Με την επέκταση, δεν χρειάζεται να φύγετε από την αρχική σελίδα του κοινωνικού δικτύου εάν βρείτε κάτι που θέλετε να αποθηκεύσετε. Ωστόσο, η επέκταση θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε μόνο βίντεο σε ποιότητα HD και έτσι το μέγεθος του αρχείου θα είναι μεγαλύτερο.

Αν και το FDown μπορεί τώρα να κατεβάζει μόνο δημόσια και όχι ιδιωτικά βίντεο στο Facebook, εξακολουθούν να υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι λήψης ιδιωτικών βίντεο στο Facebook.

Ιστότοπος PinterestDownloader

Αν περιηγείστε στο θέμα που σας ενδιαφέρει και συναντήσετε ένα καλό εκπαιδευτικό βίντεο στο Pinterest, δεν χρειάζεται να βρείτε την αρχική του πηγή YouTube ή TikTok για να το κατεβάσετε. Με το Pinterest Downloader, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο απευθείας από το Pinterest.

Στο Pinterest, πατήστε την καρφίτσα του βίντεο για να το ανοίξετε σε μια νέα ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και επικολλήστε την στο πεδίο URL του PinterestDownloader. Κάντε κλικ στο λευκό Κατεβάστε κουμπί. Το PinterestDownloader θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο για τη λήψη του βίντεο Pinterest σε μορφή MP4.

ιστοσελίδα freemake

Το Freemake Video Downloader είναι μια εφαρμογή για υπολογιστές που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από πάνω από 10.000 ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion και άλλων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows και Mac.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Freemake για να αποθηκεύσετε βίντεο, λίστες αναπαραγωγής και κανάλια σε μορφές όπως MP4, MP3, AVI, WMV, MPEG, 3GP και FLV. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το Freemake, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησής σας, επικολλήστε το στην εφαρμογή και επιλέξτε τη μορφή που προτιμάτε.

Συνολικά, το Freemake είναι μια κορυφαία εφαρμογή all-in-one. Ωστόσο, δεν υποστηρίζει τη λήψη βίντεο από τη Μουσική YouTube ή οποιοδήποτε άλλο βίντεο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Ιστοσελίδα Catchvideo

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή λήψης βίντεο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το Catchvideo στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Εκτός από κοινές πλατφόρμες όπως το YouTube, το Vimeo, το Facebook και το Instagram, το Catchvideo σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο από ιστότοπους όπως το 9GAG και το Veojam.

Αφού επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο, κάντε κλικ στο πορτοκαλί Σύλληψη Περιμένετε να δημιουργηθεί ο σύνδεσμος λήψης και, στη συνέχεια, επιλέξτε την ποιότητα και τη μορφή αρχείου που προτιμάτε. Το Catchvideo σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο MP4, WebM και M4A.

Ιστότοπος AnyDownloader

Το AnyDownloader είναι ένα εναλλακτικό πρόγραμμα λήψης βίντεο που μπορείτε επίσης να ελέγξετε. Με το AnyDownloader, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη οποιουδήποτε βίντεο σε μορφή MP4 από δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Dailymotion και το Vimeo, αλλά το YouTube δεν υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή.

Άλλες υποστηριζόμενες πλατφόρμες περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) Reddit, Tumblr, Snapchat και Twitch.

σύλληψη ροής δικτύου vlc media player

Το VLC Media Player είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων. Είναι ένα πρόγραμμα που πολλοί χρήστες έχουν ήδη εγκαταστήσει στους υπολογιστές τους και ακυρώνει την ανάγκη για εφαρμογές τρίτων.

Εάν έχετε ήδη αυτήν την εφαρμογή για υπολογιστές, μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα βίντεο στο διαδίκτυο από ιστότοπους όπως το Vimeo και το Dailymotion δωρεάν. Δυστυχώς, η λήψη βίντεο YouTube δεν υποστηρίζεται.

Μετά την εκκίνηση του VLC, μεταβείτε στο Πολυμέσα > Ανοίξτε τη ροή δικτύου σε VLC. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο κενό πεδίο κάτω Εισαγάγετε μια διεύθυνση URL δικτύου και κάντε κλικ Παίζω. Το βίντεό σας θα πρέπει να αρχίσει να παίζει σε VLC.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Εργαλεία > Πληροφορίες πολυμέσων. Αντιγράψτε τα πάντα στο Τοποθεσία στο πεδίο, επικολλήστε το σε μια νέα ιστοσελίδα και θα δείτε το βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο έλλειψης και επιλέξτε Κατεβάστε για λήψη του βίντεο σε MP4.

εγγραφή οθόνης με στούντιο obs

Κλείνουμε τη λίστα μας με μια τελευταία συμβουλή και πρόταση λογισμικού. Όταν εξαντλήσετε όλες τις άλλες δυνατότητες λήψης, μπορείτε να αναπαράγετε το βίντεο, να το ρυθμίσετε σε πλήρη οθόνη και, στη συνέχεια, να εγγράψετε την οθόνη της συσκευής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει επίσης την εγγραφή ήχου συστήματος για την εγγραφή του ήχου του βίντεο.

Το OBS Studio είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εγγραφής οθόνης στον Ιστό. Είναι διαθέσιμο σε Windows, Mac και Linux και περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες δωρεάν συσκευές εγγραφής οθόνης για Windows και Mac, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε με το OBS Studio, καθώς είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.

Εναλλακτικά, ελέγξτε εάν η συσκευή σας διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης, ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλα τρίτων κατασκευαστών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snipping Tool για να εγγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας με Windows χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη γραμμή παιχνιδιών Xbox. Υπάρχουν επίσης μερικές μέθοδοι για την εγγραφή της οθόνης Mac σας.

Να θυμάστε ότι όλα τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω προορίζονται για τη δημιουργία εγγραφών δωρεάν διαδικτυακών βίντεο για προσωπική χρήση. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για αποθήκευση και διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας φέρει σε σοβαρό πρόβλημα με το νόμο.

Η λήψη βίντεο αντίκειται επίσης στους όρους παροχής υπηρεσιών ορισμένων ιστότοπων. Ο λογαριασμός σας μπορεί να ανασταλεί ή να αποκλειστεί οριστικά. Λάβετε αυτό υπόψη όταν κάνετε λήψη βίντεο από το Διαδίκτυο.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *