Πώς να κατεβάσετε βίντεο Anime το 2023 (Καλύτεροι ιστότοποι Torrent Anime)

Θα βρείτε τόνους βίντεο σε ιστότοπους ροής βίντεο. Ωστόσο, τα περισσότερα δεν έχουν περιεχόμενο anime. Το YouTube έχει πολύ περιεχόμενο anime, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τους λάτρεις των anime. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι λάτρεις των Anime από όλο τον κόσμο βασίζονται σε ιστότοπους torrent για τη λήψη βίντεο anime.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις τοποθεσίες torrent έχουν κλείσει από την αρχή, η εύρεση μιας λειτουργικής τοποθεσίας torrent έχει γίνει μια δύσκολη εργασία. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες torrent anime που μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα.

Καλύτεροι ιστότοποι Torrent Anime – Λήψη Anime Online

Πιθανότατα χρειάζεστε μια εφαρμογή VPN για να επισκεφτείτε μερικούς από αυτούς τους ιστότοπους. Για τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN, ανατρέξτε στο άρθρο μας – Καλύτερο VPN για Windows.

1. 1337Χ

Το 1337X είναι ίσως ο πιο σημαντικός και παλαιότερος ιστότοπος torrent που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή. Το υπέροχο με το 1337X είναι ότι έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή που φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη. Μπορείτε να βρείτε αρχεία torrent για σχεδόν όλες τις μορφές, όχι μόνο για περιεχόμενο anime.

Ωστόσο, ο ιστότοπος torrent είναι απαγορευμένος σε πολλές περιοχές λόγω της κοινής χρήσης περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN για να ξεκλειδώσετε τον ιστότοπο.

2. YTS

Το YTS είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος torrent στη λίστα με μια αποκλειστική συλλογή περιεχομένου βίντεο. Μάντεψε? Μπορείτε να βρείτε τόνους περιεχομένου βίντεο στο YTS, από ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές Ιστού, Anime κ.λπ.

Η διεπαφή του YTS είναι επίσης φανταστική και είναι ο καλύτερος ιστότοπος torrent για anime που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή. Ο ιστότοπος σας παρέχει επίσης τους μαγνητικούς συνδέσμους torrent.

3. Επίπεδο Anime

Το Anime Layer είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους torrent που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή. Αλλά, όπως λέει και το όνομα του ιστότοπου torrent, το Anime Layer είναι ένας ιστότοπος που προορίζεται μόνο για τους λάτρεις των anime.

Το υπέροχο με το Anime Layer είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται φανταστική. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος torrent παραθέτει όλα τα torrents ανάλογα με το είδος, τον τύπο, την ημερομηνία κυκλοφορίας κ.λπ.

4. Latest Souls

Αν ψάχνετε για ιστότοπους torrent anime που εστιάζουν στην εμφάνιση και διαθέτουν αποκλειστική συλλογή, πρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη στο Anime Ultime.

Το Anime Ultime είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους torrent για anime που θα ήθελε να επισκεφτεί κάθε λάτρης του torrent. Όπως όλοι οι άλλοι ιστότοποι torrent, το Anime Ultime επίσης τακτοποιεί το περιεχόμενο βίντεο ανάλογα με το είδος, το όνομα, τον τύπο κ.λπ.

5. The Pirate Bay

Λοιπόν, το The Pirate Bay δεν είναι ένας ιστότοπος torrent για anime, αλλά ένας ολοκληρωμένος στην ενότητα torrent. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε αρχείο στο The Pirate Bay, από εξαιρετικά εργαλεία μέχρι αρχεία δωρεάν λογισμικού. Εκτός από αυτό, το The Pirate Bay έχει μια εκτενή συλλογή περιεχομένου anime.

Το μόνο μειονέκτημα του The Pirate Bay είναι ότι είναι απαγορευμένο σε πολλές περιοχές. Επίσης, ο ιστότοπος συνεχίζει να αλλάζει τον τομέα του TLD σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, οι πιθανότητες λειτουργίας αυτού του ιστότοπου είναι σπάνιες χωρίς VPN.

6. AniRena

Το AniRena είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος torrent με περιεχόμενο μόνο βίντεο anime. Το υπέροχο με το AniRena είναι ότι ο ιστότοπος είναι γρήγορος και δεν στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα στους χρήστες με διαφημίσεις. Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει να προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο περιεχομένου torrent anime.

Έχουμε καταχωρίσει το AniRena στη λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους torrent anime επειδή παρέχει λήψεις anime σε διάφορες γλώσσες.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου Anime είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, μια ειδική ενότητα σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε όλα τα μη αγγλικά anime.

7. SeedPeer 

Το SeedPeer μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να επισκεφτείτε αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο torrent με μινιμαλιστικό περιβάλλον χρήστη και μια τεράστια συλλογή περιεχομένου torrent.

Ο ιστότοπος είναι γνωστός για την τεράστια ποικιλία μοναδικού περιεχομένου torrent. Όχι μόνο torrents anime, αλλά στο SeedPeer, μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα, όπως παιχνίδια, αρχεία δωρεάν λογισμικού, μουσική κ.λπ.

8. TorLock

Το Torlock είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος torrent στη λίστα με μια τεράστια βάση δεδομένων με περιεχόμενο torrent. Το καλύτερο πράγμα για το TorLock είναι ότι μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην πλατφόρμα, όπως μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές, βίντεο anime κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι έχει μόνο επαληθευμένο περιεχόμενο torrent.

9. RARBG

Το RARBG είναι ένας άλλος ιστότοπος torrent με κορυφαία βαθμολογία που εστιάζει μόνο σε περιεχόμενο βίντεο. Μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο στην πλατφόρμα, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές Ιστού, βίντεο Anime κ.λπ. Έχει μια παλιά διεπαφή που μπορεί να απογοητεύσει μερικούς χρήστες, αλλά ο ιστότοπος είναι γρήγορος και καλά βελτιστοποιημένος

Το μόνο πρόβλημα με τον ιστότοπο είναι ότι συχνά απαγορεύεται και φιλοξενεί ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Ορισμένα βίντεο που έχουν ληφθεί από τον ιστότοπο ενδέχεται να μην εκτελούνται σε εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων.

10. TorrentHounds

Το TorrentHounds είναι ο τελευταίος ιστότοπος torrent στη λίστα, δημοφιλής στην κοινότητα torrent. Το υπέροχο με το TorrentHounds είναι ότι είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στην κοινότητα.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της κοινότητας μοιράζονται το αρχείο που βρίσκετε στο TorrentHounds. Αν μιλάμε για anime torrents, θα βρείτε πολλά torrents στην πλατφόρμα.

Έτσι, αυτοί είναι οι δέκα καλύτεροι ιστότοποι torrent anime που μπορείτε να εξετάσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους torrent για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο anime. Εάν γνωρίζετε άλλες τοποθεσίες torrent anime όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτεροι ιστότοποι Torrent

 εφαρμογές Torrent για Android

εναλλακτικές λύσεις The Pirate Bay

Torrent μουσικής

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: