Πώς να μετατρέψετε βίντεο σε Anime Art AI (3 Μέθοδοι)

Πώς να μετατρέψετε βίντεο σε Anime Art AI (3 Μέθοδοι)

Τα εργαλεία που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη αυξάνονται αυτές τις μέρες. Όλα ξεκίνησαν με το OpenAI που παρουσίασε το ChatGPT chatbot. Το chatbot είναι δωρεάν στη χρήση και μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες για διάφορα θέματα.

Το ChatGPT ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο chatbot εξαρτάται από τον τύπο των προτροπών που δίνετε. Όσο πιο σαφείς είναι οι προτροπές, τόσο πιο ικανοποιητική απόκριση θα δημιουργήσει το chatbot. Αφού έπιασαν στα χέρια τους chatbot που βασίζονται σε κείμενο, οι χρήστες αναζητούν τώρα σκιτσογράφους βίντεο AI.

AI Video Cartoonizer ή οι γεννήτριες anime art AI είναι εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπουν τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας σε κινούμενα γραφικά που μοιάζουν με κινούμενα σχέδια. Το καλό με αυτά τα εργαλεία είναι ότι μπορούν να δημιουργήσουν κινούμενα σχέδια όπως εικόνες από βίντεο ή πλάνα του πραγματικού κόσμου.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια

Πώς να μετατρέψετε βίντεο σε AI Art Anime;

Επί του παρόντος, υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες επιλογές στον ιστό για τη μετατροπή ενός υπάρχοντος βίντεο σε AI Art Anime. Οι επιλογές που υπάρχουν απαιτούν συνδρομές επί πληρωμή και προσφέρουν περιορισμένη μετατροπή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα AI Anime Generators, αλλά δεν λειτουργούν με τα βίντεο. Μπορείτε να τους τροφοδοτήσετε τις εικόνες και θα μετατρέψουν τις εικόνες σας σε anime μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μια άλλη επιλογή για δημιουργία AI Art Anime είναι να εισαγάγετε μια πλοκή κειμένου και να ζητήσετε από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει ένα κινούμενο βίντεο. Το εργαλείο AI θα αναλύσει το κείμενό σας και θα καταλήξει σε ένα βίντεο. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία απαιτεί πολλές τροποποιήσεις στην εισαγωγή κειμένου και το βίντεο εξόδου δεν είναι ικανοποιητικό.

Μετατρέψτε τα βίντεο σε AI Art Anime

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα AI Anime Generators, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν υποστηρίζουν βίντεο. Τα εργαλεία δημιουργίας βίντεο anime μπορούν να μετατρέψουν τις συνηθισμένες εικόνες σας σε anime/cartoon με λίγα μόνο κλικ.

Η πιο εύκολη επιλογή για να μετατρέψετε βίντεο σε κινούμενα σχέδια/Anime είναι να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά εργαλεία. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να μετατρέψτε τα βίντεο σε AI Art Anime.

1. Media.io

Το Media.io είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τη μετατροπή βίντεο σε τέχνες AI. Δεδομένου ότι είναι εργαλείο ιστού, το εργαλείο μετατροπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Εδώ είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν φορτωθεί ο ιστότοπος, κάντε κλικ στο Κάντε γελοιογραφία στο βίντεό σας κουμπί.

Κάντε γελοιογραφία στο βίντεό σας

3. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Τοπικό αρχείο επιλογή.

Τοπικό αρχείο

4. Τώρα ανεβάστε το αρχείο βίντεο θέλετε να κάνετε μετατροπή.

5. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει α λίγα λεπτά ή ώρες να ολοκληρωσω. Οπότε, περιμένετε υπομονετικά να τελειώσει η διαδικασία.

λίγα λεπτά ή ώρες

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Media.io για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε κινούμενα σχέδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο δωρεάν, αλλά η μετατροπή απαιτεί πολύ χρόνο. Επομένως, χρησιμοποιήστε το μόνο εάν έχετε την υπομονή να περιμένετε λεπτά ή ώρες.

2. ImageUpScaler

Το ImageUpScaler βασικά φέρνει εργαλεία web μετατρέψτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε κινούμενα σχέδια. Μπορείτε να λάβετε διάφορα εργαλεία σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως ένα Photo Cartoonizer, Photo to Sketch, Image to Anime, Photo to Painting κ.λπ.

Ο ιστότοπος λειτουργεί επίσης με τα βίντεό σας, καθώς μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε στυλ κινουμένων σχεδίων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο μετατροπέας βίντεο σε anime του ImageUpScaler μπορεί να περιλαμβάνει μια νέα παλέτα χρωμάτων, στυλιζαρισμένα φόντο και πρόσθετα κινούμενα σχέδια. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο web.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν ανοίξει η τοποθεσία, κάντε κλικ στο Προσθήκη αρχείου και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε.

Προσθήκη αρχείου

3. Μόλις φορτωθούν τα αρχεία, επιλέξτε Anime σχετικά με τον τύπο βελτιστοποίησης.

Anime

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Γελοιογραφία βίντεο κουμπί για να μετατρέψετε το βίντεό σας σε τέχνη Anime.

Γελοιογραφία βίντεο

5. Τώρα πρέπει περίμενε υπομονετικά ώστε ο ιστότοπος να επεξεργαστεί και να μετατρέψει το αρχείο βίντεο σας.

περίμενε υπομονετικά

6. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του βίντεο anime στον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Imageupscale για να μετατρέψετε βίντεο σε anime χρησιμοποιώντας AI. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος, αλλά υποστηρίζει μόνο μορφή AVI ή MP4 για μετατροπή.

Επίσης, το μέγιστο όριο μεγέθους αρχείου έχει οριστεί στα 20MB. Η δωρεάν έκδοση σάς παρέχει 10 μάρκες με μία μετατροπή βίντεο κοστίζει 5. Μπορείτε να μετατρέψετε μόνο δύο κανονικά βίντεο σε κινούμενα σχέδια με το ImageUpScaler δωρεάν.

3. Melobytes

Ένα άλλο καλύτερο εργαλείο Ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε anime/κινούμενα σχέδια είναι τα Melobytes. Το Melobytes είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών εργαλείων με τεχνητή νοημοσύνη για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τα όρια της τέχνης, της μουσικής κ.λπ.

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε τεχνητή νοημοσύνη ή κινούμενα σχέδια. Ενώ το εργαλείο μας μετατρέπει σίγουρα τα βίντεό σας, τα αποτελέσματα εξόδου δεν είναι απολύτως ικανοποιητικά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα εργαλεία βρίσκονται σε φάση beta και χρειάζονται πολλές βελτιώσεις.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τα Melobytes ιστοσελίδα.

2. Κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση κουμπί δίπλα στο Μεταφόρτωση του αρχείου σας και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε.

Μεταφόρτωση

3. Προς το παρόν, τα Melobytes μπορούν να μετατρέψουν μόνο μικρά βίντεο (Μέγιστο 5 δευτερόλεπτα). Έτσι, εάν ανεβάσετε ένα μεγαλύτερο βίντεο, το Melobytes θα το περικόψει αυτόματα σε 5 δευτερόλεπτα. Κάνε κλικ στο Κουμπί μετατροπής για να ξεκινήσετε τη μετατροπή βίντεο σε κινούμενα σχέδια.

Κουμπί μετατροπής

4. Τώρα, περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι το Melobytes να μετατρέψει το βίντεό σας σε καρτούν.

περιμένετε λίγα λεπτά

5. Μετά τη μετατροπή, μπορείτε να προβάλετε το αρχείο εξόδου. Κάνε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί για λήψη του βίντεο που έχει μετατραπεί στον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Melobytes για να μετατρέψετε βίντεο σε κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας AI. Η έξοδος που παράγει το Melobytes είναι απογοητευτική. Είναι καλύτερο να ανεβάζετε βίντεο υψηλής ποιότητας για μετατροπή. Επίσης, η δημιουργία λογαριασμού είναι υποχρεωτική για τη μετατροπή βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο.

Λοιπόν, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να μετατρέψετε βίντεο σε anime τέχνης AI. Μπορείτε να συνεχίσετε να ψάχνετε στον ιστό για περισσότερα εργαλεία για τη μετατροπή anime art Video σε AI. Εάν καταφέρετε να βρείτε ένα λειτουργικό, ενημερώστε μας το όνομα του εργαλείου στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Τα Καλύτερα Λογισμικά για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων ή σκίτσων 

8 καλύτερες εφαρμογές Anime για Android TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *