Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp το 2023

Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp το 2023

Όσον αφορά την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, τίποτα δεν φαίνεται να ξεπερνά το WhatsApp. Το WhatsApp είναι αυτή τη στιγμή η πιο κυρίαρχη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για Android, iPhone και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και συνεχίζει να λαμβάνει νέες δυνατότητες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Συζητάμε το WhatsApp επειδή πρόσφατα απέκτησε μια νέα δυνατότητα που θα ωφελήσει πολύ όσους θέλουν να μοιραστούν την οθόνη του τηλεφώνου τους.

Η δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης έφτασε στο WhatsApp, επιτρέποντας στους χρήστες κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών να μοιράζονται την οθόνη κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό παρατηρείται ήδη σε παρόμοιες εφαρμογές όπως το Telegram και το Discord.

Κοινή χρήση οθόνης στο WhatsApp

Ναι, το διάβασες σωστά! Η κοινή χρήση οθόνης είναι τελικά διαθέσιμη στο WhatsApp για Android, iPhone και επιτραπέζιους υπολογιστές. Μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης στην εφαρμογή.

Ενώ είναι απλό να κοινή χρήση οθονών κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων στο WhatsApp, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να θυμάστε προτού μοιραστείτε την οθόνη σας. Εδώ είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να σημειώσετε.

  • Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην κοινόχρηστη οθόνη σας, όπως τα ονόματα χρήστη και οι κωδικοί πρόσβασης, είναι ορατές στο άτομο με το οποίο κάνετε κοινή χρήση.
  • Δεν μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας κατά τη διάρκεια ηχητικών κλήσεων.
  • Ο ήχος δεν υποστηρίζεται για κοινόχρηστο περιεχόμενο όπως YouTube, Netflix, Παιχνίδια κ.λπ.
  • Η κοινή χρήση οθόνης προστατεύεται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για κοινή χρήση οθονών ή προβολή της κοινόχρηστης οθόνης.

Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp;

Η κοινή χρήση οθόνης στο WhatsApp είναι αρκετά εύκολη. τα βήματα είναι σχεδόν τα ίδια για Android, iPhone και επιτραπέζιους υπολογιστές. Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. πρέπει να ακολουθήσετε το ίδιο στο iPhone και στην επιφάνεια εργασίας σας. Δείτε πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας. Αναζητήστε το WhatsApp και εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις.

Εκσυγχρονίζω

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας. Τώρα επιλέξτε την επαφή με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε την οθόνη.

3. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε το Κλήση βίντεο εικόνισμα.

Κλήση βίντεο

4. Τώρα, περιμένετε να αποδεχτεί το άλλο άτομο την βιντεοκλήση σας.

5. Μόλις γίνει αποδεκτή η βιντεοκλήση, πατήστε το Κοινή χρήση οθόνης εικονίδιο στο κάτω μέρος.

Κοινή χρήση οθόνης

6. Στην προτροπή Έναρξη εγγραφής ή μετάδοσης με το WhatsApp, πατήστε το Ξεκίνα τώρα κουμπί.

Ξεκίνα τώρα

7. Αυτό θα ξεκινήστε την Κοινή χρήση οθόνης. Το άλλο άτομο θα μπορεί να δει όλα όσα εμφανίζονται στην οθόνη σας.

ξεκινήστε την Κοινή χρήση οθόνης

8. Εάν θέλετε να τερματίσετε την κοινή χρήση οθόνης, πατήστε το Διακοπή κοινής χρήσης κουμπί.

Διακοπή κοινής χρήσης

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp για Android.

Η κοινή χρήση οθόνης δεν είναι διαθέσιμη στο WhatsApp

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή Κοινή χρήση οθόνης στο WhatsApp, πιθανότατα χρησιμοποιείτε την παλιά εφαρμογή WhatsApp. Φροντίστε να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp στην πιο πρόσφατη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία.

Επίσης, η επαφή με την οποία θέλετε να μοιραστείτε την οθόνη σας θα πρέπει να χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για να προβάλει την κοινόχρηστη οθόνη. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να διορθώσετε το Screen Sharing που δεν λειτουργεί στο WhatsApp απενεργοποιώντας τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, επανεκκινώντας το τηλέφωνό σας, ελέγχοντας την κατάσταση διακομιστή WhatsApp κ.λπ.

Η κοινή χρήση οθόνης στο WhatsApp είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που θα ωφελήσει πολύ όσους θέλουν να βοηθήσουν κάποιον σε μια βιντεοκλήση. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την οθόνη του παιχνιδιού σας με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το κοινόχρηστο στοιχείο οθόνης WhatsApp, αλλά το κοινόχρηστο στοιχείο οθόνης δεν θα έχει ήχο. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τη νέα δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης του WhatsApp; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία στους Χάρτες Google

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί;

πως να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και οικογένεια

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *