Πώς να παρακολουθήσετε ανώνυμα την κατάσταση του Whatsapp

Πώς να παρακολουθήσετε ανώνυμα την κατάσταση του Whatsapp

Το WhatsApp είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android. Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε κείμενα, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να μοιράζεστε κατάσταση κ.λπ. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τη λειτουργία WhatsApp Status.

Η κατάσταση είναι μια εξαιρετική δυνατότητα της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα, ενημερώσεις GIF κ.λπ., με τις επαφές σας για 24 ώρες. Μόλις περάσουν οι 24 ώρες, η κατάσταση θα εξαφανιστεί αυτόματα.

Όταν βλέπετε την κατάσταση των φίλων σας, βλέπουν ότι την έχετε δει. Ομοίως, μπορείτε επίσης να δείτε ποιος είδε την κατάστασή σας. Μπορεί να υπάρχουν φορές που θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση του φίλου σας χωρίς να το γνωρίζουν.

Πώς να παρακολουθήσετε ανώνυμα την κατάσταση του Whatsapp

Δεν είναι δυνατή η ανώνυμη προβολή της κατάστασης στο WhatsApp, αλλά μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να βλέπετε την κατάσταση WhatsApp κάποιου κρυφά. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα παρακολουθήστε την κατάσταση WhatsApp ανώνυμα. Ας τσεκάρουμε.

1. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και την προβολή κατάστασης

Λοιπόν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης του Android σας και στη συνέχεια να ελέγξετε την κατάσταση WhatsApp του φίλου σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, οι προβολές σας δεν θα υπολογίζονται τεχνικά ως “Προβλήθηκαν”.

Έτσι, μπορείτε να δείτε την Κατάσταση ενεργοποιώντας τη λειτουργία πτήσης. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την κατάσταση πολλές φορές, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε συνδεδεμένοι σε κανένα Διαδίκτυο. Αφού προβάλετε την κατάσταση του WhatsApp, κλείστε την εφαρμογή WhatsApp και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης.

2. Πρόσβαση στο WhatsApp Status από τη Διαχείριση αρχείων

Λοιπόν, το WhatsApp καταγράφει όλες τις καταστάσεις που έχετε δει στην εφαρμογή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης και να ελέγξετε ξανά την κατάσταση. Ωστόσο, το WhatsApp διατηρεί όλη την κατάσταση που προβάλατε σε έναν κρυφό φάκελο. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Files by Google και κατευθυνθείτε στο μενού Hamburger > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση κρυφών αρχείων. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Εμφάνιση κρυφών αρχείων

Εμφάνιση κρυφών αρχείων

2. Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στο Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης > Android > Πολυμέσα.

Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης > Android > Πολυμέσα

4. Τώρα, στο φάκελο com.whatsapp, μεταβείτε στο WhatsApp > Πολυμέσα > .Κατάσταση.

WhatsApp > Πολυμέσα > .Κατάσταση

Τεχνικά, όταν προβάλλετε την Κατάσταση WhatsApp κάποιου, δημιουργείτε και στέλνετε στον χρήστη μια απόδειξη ανάγνωσης. Ομοίως, εάν κάποιος δει την Κατάστασή σας στο WhatsApp, θα το μάθετε.

Το πρόβλημα είναι ότι εάν το άτομο στην άλλη άκρη έχει απενεργοποιήσει τις Αποδείξεις ανάγνωσης, δεν θα δείτε το όνομά του στη Λίστα Προβληθέντων κατά.

Οι ενημερώσεις Κατάστασης WhatsApp μπορούν να είναι ορατές από κάποιον μόνο εάν:

  • Έχετε τον αριθμό επικοινωνίας τους στο βιβλίο διευθύνσεών σας.
  • Έχουν τον αριθμό επικοινωνίας σας στο βιβλίο διευθύνσεών τους.

Υπάρχουν επίσης επιλογές για κοινή χρήση ενημερώσεων κατάστασης WhatsApp με όλες τις επαφές σας ή μόνο με επιλεγμένες επαφές.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να δείτε την κατάσταση WhatsApp κάποιου ανώνυμα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτήν τη μέθοδο στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να στείλετε άμεσα μηνύματα βίντεο στο WhatsApp

Το WhatsApp δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας;

10 καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Mod για Android το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *