12 καλύτερες εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών στο Android

12 καλύτερες εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών στο Android

Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε πλέον πολλαπλούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ορισμένοι από εμάς έχουν ακόμη και πολλούς λογαριασμούς παιχνιδιών, λογαριασμούς WhatsApp κ.λπ. Από προεπιλογή, το Android δεν παρέχει καμία δυνατότητα διαχείρισης πολλών λογαριασμών στο Android.

Δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WhatsApp δεν παρέχουν στους χρήστες την επιλογή «αποσύνδεσης». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας για να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο. Το ίδιο ισχύει για το Facebook Messenger και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Για να αντιμετωπίσουν τέτοια πράγματα, εισήχθησαν οι εφαρμογές κλωνοποίησης. Κλωνοποιητές εφαρμογών δημιουργήστε μια κλωνοποιημένη έκδοση εγκατεστημένων εφαρμογών. Υπάρχουν πολλά προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών διαθέσιμα στο Play Store που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς της ίδιας εφαρμογής ταυτόχρονα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κλωνοποιημένες εφαρμογές για να συνδεθείτε με τον δευτερεύοντα λογαριασμό.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα Instagram (κινητά και Web)

12 καλύτερες εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών στο Android

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτεροι κλωνοποιητές εφαρμογών για Android. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια κλωνοποιημένη έκδοση εγκατεστημένων εφαρμογών για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών ταυτόχρονα με αυτές τις εφαρμογές.

1. Dual App Clone

Διπλός κλώνος

Το Dual App Clone δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές κλώνων. εξακολουθεί να σας επιτρέπει να εκτελείτε διπλές εφαρμογές. Με το Dual Clone, μπορείτε να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς, να κλωνοποιήσετε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Το Dual Clone υποστηρίζει εφαρμογές 32-bit και 64-bit και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Dual Clone για να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Παιχνιδιών Google Play.

2. Super Clone

Σούπερ κλώνος

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κλωνοποίησης στο άρθρο, το Super Clone σάς επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε πάνω από 2 λογαριασμούς στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα, άμεσων μηνυμάτων ή λογαριασμούς παιχνιδιών.

Το Super Clone μπορεί να εκτελεί απεριόριστους λογαριασμούς σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως Instagram, WhatsApp, LINE, Messenger κ.λπ. Επιπλέον, η κλωνοποίηση είναι δωρεάν και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σταθερότητας.

Διαθέτει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως ένα ντουλάπι απορρήτου για την απόκρυψη κλωνοποιημένων εφαρμογών. Συνολικά, το Super Clone είναι ένας εξαιρετικός κλωνοποιητής εφαρμογών για Android.

3. Water Clone

Κλώνος νερού

Το Water Clone είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να κλωνοποιήσει και τρέξτε πολλούς λογαριασμούς της ίδιας εφαρμογής ταυτόχρονα. Με το Water Clone, μπορείτε να εκτελέσετε γρήγορα πολλές παρουσίες της ίδιας εφαρμογής.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κλωνοποιήσετε την εφαρμογή WhatsApp για να συνδεθείτε με πολλούς αριθμούς τηλεφώνου σε μία μόνο συσκευή. Προσφέρει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως πολλές γλώσσες, κλείδωμα εφαρμογών κ.λπ.

4. Clone App

Clone App

Το Clone App είναι ένας κορυφαίος κλωνοποιητής εφαρμογών που διατίθεται στο Google Play Store. Με την εφαρμογή Clone, μπορείτε εύκολα να κλωνοποιήσετε διάφορες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων Android.

Με την εφαρμογή Clone, μπορείτε να έχετε δύο WhatsApp, Instagram, Line, Messenger κ.λπ. Προσφέρει επίσης ένα ασφαλές VPN που σας βοηθά να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένες εφαρμογές και ιστότοπους στην περιοχή σας.

5. Multi Parallel

Πολυπαράλληλη

Το Multi Parallel είναι ένα απλό, ελαφρύ πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών στο Google Play Store. Το καλό με το Multi Parallel είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει μια κλωνοποιημένη έκδοση σχεδόν κάθε δημοφιλούς εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Με το Multi Parallel, μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς για Messenger, WhatsApp, Facebook, Line, Instagram και άλλα.

6. Παράλληλη εφαρμογή

Παράλληλη εφαρμογή

Η εφαρμογή Parallel είναι σχεδόν παρόμοια με την εφαρμογή Multi Parallel που αναφέρθηκε παραπάνω. Όπως το Multi Parallel, το Parallel App δημιουργεί επίσης μια κλωνοποιημένη έκδοση δημοφιλών εφαρμογών.

Το πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών σάς επιτρέπει να συνδέεστε σε πολλές περιπτώσεις των αγαπημένων σας κοινωνικών εφαρμογών και εφαρμογών παιχνιδιών ταυτόχρονα στην ίδια συσκευή. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία ασφαλείας κλειδώματος ιδιωτικού κωδικού πρόσβασης που διατηρεί ασφαλή τις ευαίσθητες πληροφορίες σας με έναν ασφαλή κωδικό PIN.

7. 2Accounts

2 Λογαριασμοί

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το 2Accounts είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα δύο λογαριασμούς της ίδιας εφαρμογής.

Μάντεψε? Με το 2Accounts, μπορείτε επίσης να ανοίξετε δύο λογαριασμούς παιχνιδιών για το Google Play και να αποκτήσετε εμπειρία και για τις δύο εκδόσεις ταυτόχρονα.

8. Multi Apps

Πολλαπλές εφαρμογές

Οι Multi Apps μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε μια απλή στη χρήση εφαρμογή Android για τη δημιουργία μιας κλωνοποιημένης έκδοσης εγκατεστημένων εφαρμογών.

Με τις Πολλαπλές εφαρμογές, μπορείτε να κλωνοποιήσετε και να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών της ίδιας εφαρμογής ταυτόχρονα.

9. Whats Clone

Whats Clone

Ενώ το Whats Clone σχεδιάστηκε αρχικά για το WhatsApp, τώρα υποστηρίζει άλλες εφαρμογές όπως Facebook, LINE, Instagram, Messenger και άλλες κοινωνικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Με το Whats Clone, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια κλωνοποιημένη έκδοση των αγαπημένων σας εφαρμογών και να συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα.

Η εφαρμογή διατηρεί τους λογαριασμούς χωριστά από τις αρχικές και τις εφαρμογές κλωνοποίησης. Επομένως, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ανάμεικτα μηνύματα.

10. DO Multiple Space

DO Multiple Space

Είναι ένας άλλος καλύτερος πολυλογαριασμός και εφαρμογές κλωνοποίησης στο Android smartphone σας. Με το DO Multiple Space, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε πολλές παρουσίες των ίδιων εφαρμογών ταυτόχρονα.

Η εφαρμογή είναι πιο ενδιαφέρουσα επειδή προσφέρει ένα ιδιωτικό ντουλάπι για την προστασία κλωνοποιημένων εφαρμογών και λογαριασμών.

11. Multi Space

Πολυ Χώρος

Το Multi Space είναι ένας κορυφαίος κλωνοποιητής εφαρμογών Android στη λίστα που έχει σχεδιαστεί για χρήστες που θέλουν να συνδεθούν σε περισσότερους από 2 λογαριασμούς της ίδιας εφαρμογής.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή στη λίστα, το Multi Space σάς επιτρέπει να έχετε διπλούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, λογαριασμούς παιχνιδιών κ.λπ., σε ένα μόνο τηλέφωνο.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Multi Space είναι ότι υποστηρίζει τις περισσότερες εφαρμογές Android, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών και των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.

12. Πολλαπλοί Λογαριασμοί

Πολλαπλοί Λογαριασμοί

Οι Πολλαπλοί Λογαριασμοί έχουν ήδη βοηθήσει εκατομμύρια χρήστες Android να εκτελούν διπλούς λογαριασμούς ή λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας σε κορυφαίες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών σε ένα μόνο smartphone.

Η εφαρμογή είναι πλούσια σε δυνατότητες και η σταθερότητά της κατά το χειρισμό πολλών λογαριασμών είναι απαράμιλλη. Η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play Store.

Το Multiple Accounts διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που σας επιτρέπει να προστατεύετε ευαίσθητα δεδομένα με κλειδαριά ασφαλείας, να κάνετε την κλωνοποιημένη έκδοση των εφαρμογών αόρατη κ.λπ.

Μπορείς εκτελέστε διπλές εφαρμογές με αυτούς τους κλωνοποιητές εφαρμογών για Android. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές του άρθρου ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν εμφανίστηκαν διαφημίσεις. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε τις επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram 

Πώς να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story σας

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *