12 εφαρμογές για σάρωση επαγγελματικών καρτών το 2023

Εάν είστε επιχειρηματίας, πολλοί άνθρωποι θα σας παραδώσουν τις επαγγελματικές τους κάρτες κατά τη διάρκεια συναντήσεων, εκδηλώσεων δικτύωσης και συνεδρίων. Ωστόσο, δεν θα βρείτε την επαγγελματική τους κάρτα όταν τη χρειάζεστε.

Δεν είναι εύκολο να κρατήσετε όλες αυτές τις επαγγελματικές κάρτες στην τσέπη σας, η μόνη λύση είναι να αποθηκεύσετε όλα τα στοιχεία τους σε επαφή με το τηλέφωνό σας, αλλά δεν έχει νόημα να πληκτρολογείτε όλες τις λεπτομέρειες μία προς μία.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για σάρωση επαγγελματικών καρτών

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε για τις καλύτερες εφαρμογές Σάρωση επαγγελματικών καρτών και Ψηφιοποίηση επαφών στο Android. Όλες οι παρακάτω λειτουργίες είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

1. CamCard

CamCard

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και απλή στη χρήση εφαρμογή Android για διαχείριση και ανταλλαγή επαγγελματικών καρτών, τότε μην ψάχνετε άλλο από την CamCard. Με την CamCard, μπορείτε να σαρώσετε και να αποθηκεύσετε γρήγορα τις επαγγελματικές σας κάρτες, να ανταλλάξετε ηλεκτρονικές κάρτες με άτομα που βρίσκονται κοντά και πολλά άλλα.

Επίσης, η CamCard σάς επιτρέπει να προσθέτετε σημειώσεις και υπενθυμίσεις σε επαφές, να αναζητάτε επαφές, να πλοηγείστε στις διευθύνσεις επαφών σε χάρτη και πολλά άλλα.

2. BlinkID

BlinkID

Το BlinkID είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να διατηρείτε όλα τα έγγραφά σας σε ένα μέρος. Στο BlinkID, πρέπει να δημιουργήσετε ένα Πορτοφόλι και να αποθηκεύσετε όλες τις κάρτες σας σε αυτό, όπως κάρτες μέλους, κάρτες επιβράβευσης, κάρτες βιβλιοθήκης και άλλα.

Μπορείτε να σαρώσετε και να αποθηκεύσετε χαρτί, πλαστικές κάρτες και πολλά άλλα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τα έγγραφά σας ως PDF, εικόνες ή κείμενο μέσω ταχυδρομείου ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής εγκατεστημένης στο smartphone σας.

3. Σαρωτής επαγγελματικής κάρτας από την Coove

Σαρωτής επαγγελματικής κάρτας από την Coove

Λοιπόν, το Business Card Scanner της Coove είναι δημοφιλές Εφαρμογή σαρωτή επαγγελματικών καρτών στο Play Store. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τις ακριβείς λειτουργίες σάρωσης και ανάγνωσης επαγγελματικών καρτών της.

Η εφαρμογή Android διαθέτει μια τεχνολογία ανάγνωσης εικόνων που υποστηρίζεται από AI που σαρώνει και διαβάζει με ακρίβεια επαγγελματικές κάρτες σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Αφού σαρωθεί, μπορείτε να εξαγάγετε την επαγγελματική κάρτα ως επαφή, Excel, Outlook ή Επαφές Google.

4. ScanBizCards Lite – Σάρωση κάρτας

ScanBizCards Lite

Το ScanBizCards Lite διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες. μπορείτε να εξάγετε απευθείας όλες τις επαγγελματικές σας κάρτες σε λογισμικό CRM και η ScanBizCards μπορεί να εξάγει κάρτες σε πλατφόρμες CRM όπως το Salesforce και το SugarCRM.

Αυτή η εφαρμογή σάρωσης κάρτας θα σαρώσει την κάρτα στο τηλέφωνό σας Ή θα υποβάλει την κάρτα για μη αυτόματη μεταγραφή με ακρίβεια 100%.

5. DigiCard

DigiCard

Η DigiCard είναι μια σχετικά νέα Αναγνώστης επαγγελματικών καρτών Android εφαρμογή στο Google Play Store. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων για τη σάρωση κειμένων από μια επαγγελματική κάρτα.

Αφού σαρωθεί, σας επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε το κείμενο που αναγνωρίζεται από την εφαρμογή. Εκτός από αυτό, η DigiCard μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των επαγγελματικών σας καρτών. Προσφέρει πολλαπλές επιλογές εξαγωγής, όπως εξαγωγή των καρτών σας στη λίστα επαφών της συσκευής, αποθήκευση ως vCard, αποθήκευση ως αρχείο CSV κ.λπ.

6. BizConnect

BizConnect

Το BizConnect είναι η πιο προτιμώμενη εφαρμογή σάρωσης καρτών. Οι επαγγελματίες προτιμούν αυτήν την εφαρμογή λόγω της ακρίβειάς της.

Με το BizConnect, δεν θα κάνετε ποτέ λάθος τα στοιχεία της κάρτας επίσκεψης, χάρη στην αυστηρή μόχλευση του OCR και της ανθρώπινης νοημοσύνης. Μπορείτε επίσης να σαρώσετε έως και 10 κάρτες κάθε φορά.

7. CardHQ

CardHQ

Το CardHQ είναι μια δωρεάν εφαρμογή σάρωσης καρτών που υποστηρίζει πολλές γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν αλλά όχι τόσο ακριβής.

Μερικές φορές πρέπει να επεξεργαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε επίσης να στείλετε αυτόματα ένα εισαγωγικό email για κάθε κάρτα ονόματος που σαρώθηκε και να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των καρτών.

8. Ψηφιακή επαγγελματική κάρτα Haystack

Ψηφιακή επαγγελματική κάρτα Haystack

Η εφαρμογή Haystack Digital Business Card θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τις απαραίτητες ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες σε δευτερόλεπτα. μπορείτε να δημιουργήσετε όσες κάρτες θέλετε.

Δεν υπάρχουν όρια. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει επίσης να μοιράζεστε τις ψηφιακές επαγγελματικές σας κάρτες μέσω email, κειμένου, VCF, vCard και NFC.

9. Σαρωτής επαγγελματικών καρτών ABBY

Συσκευή ανάγνωσης επαγγελματικών καρτών - Σαρωτής επαγγελματικών καρτών

Αυτή η συσκευή ανάγνωσης επαγγελματικών καρτών θα μεταφέρει άμεσα τα δεδομένα της επαγγελματικής σας κάρτας σε περισσότερες από 25 γλώσσες στο smartphone σας.

Όλες οι πληροφορίες σας θα συγχρονιστούν μαζί σας σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε δεδομένα επαφών biz από το BCR μέσω email ή SMS και να τα εξαγάγετε στο Excel.

10. Σαρωτής επαγγελματικών καρτών από την EclixTech

Σαρωτής επαγγελματικών καρτών από την EclixTech

Αυτή η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία OCR για σάρωση επαγγελματικών καρτών. Πρέπει να σαρώσετε τον κωδικό QR και να λάβετε όλα τα στοιχεία της κάρτας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις ψηφιακές επαγγελματικές σας κάρτες με αυτό.

11. CardScanner

CardScanner

Το CardScanner από το Snapdaddy είναι ένα άλλο καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σαρωτή επαγγελματικών καρτών διαθέσιμο στο Google Play Store. Αυτό είναι βασικά ένας παραγωγικός βοηθός για τη λήψη επαγγελματικών καρτών από κινητές συσκευές.

Πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία της επαγγελματικής κάρτας με το CardScanner και η εφαρμογή θα λάβει αυτόματα όλα τα δεδομένα επαφής.

12. Σαρωτής επαγγελματικών καρτών + Αναγνώστης

Σαρωτής επαγγελματικών καρτών + Αναγνώστης

Το Business Card Scanner + Reader είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για σάρωση και αποθήκευση καρτών με ένα μόνο πάτημα. Είναι μια συσκευή ανάγνωσης καρτών όλα σε ένα και μια εφαρμογή σαρωτή με OCR.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σάρωση καρτών, τη σάρωση κωδικών QR και τη λήψη στοιχείων κάρτας. Διαθέτει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, δεν διατίθεται δωρεάν κάθε δυνατότητα εφαρμογής. μερικά είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για Σάρωση επαγγελματικής κάρτας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:5 καλύτερα εργαλεία σαρωτή IP για Windows, Mac, iOS και Android

4 καλύτερες εφαρμογές Trading Card Tracker για την οργάνωση της συλλογής σας

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CamScanner για Android

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *