Πώς να παρακάμψετε το όριο ποσοστού Twitter (7 μέθοδοι)

Πώς να παρακάμψετε το όριο ποσοστού Twitter (7 μέθοδοι)

Υπάρχει λόγος που η εφαρμογή Threads έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία. Τα νήματα προσφέρουν αυτό που κάνει το Twitter, αλλά είναι πιο ελαφρύ και δεν έχει περιορισμούς.

Μετά την απόκτηση από τον Elon Musk, η λειτουργικότητα του Twitter έχει τροποποιηθεί και έχουν τεθεί νέοι κανόνες. Μετά το επαληθευμένο φιάσκο των μπλε επιταγών, ο Έλον Μασκ βάζει τώρα ένα όριο τιμής στο πόσα tweets μπορεί να δει ένας χρήστης σε μια ημέρα.

Ποιο είναι το νέο όριο τιμών Twitter;

Ο πραγματικός λόγος για το όριο του επιτοκίου είναι άγνωστος. μπορεί να είναι η μείωση του φόρτου του διακομιστή, η διατήρηση της σταθερότητας ή η παρακίνηση των χρηστών να επαληθευτούν στο Twitter.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα νέα όρια τιμών στο Twitter είναι απογοητευτικά. Τα τρέχοντα όρια τιμών στο Twitter είναι:

  • 500 δημοσιεύσεις για νέους μη επαληθευμένους λογαριασμούς.
  • 1000 δημοσιεύσεις για μη επαληθευμένους λογαριασμούς.
  • 10.000 δημοσιεύσεις για επαληθευμένους λογαριασμούς.

Ας υποθέσουμε ότι μόλις εγγραφήκατε στο Twitter και δεν έχετε το μπλε επαληθευμένο σήμα στον λογαριασμό σας. μπορείτε να δείτε μόνο 500 δημοσιεύσεις καθημερινά.

Εάν υπερβείτε το όριο χρέωσης, θα δείτε σφάλματα όπως “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των Tweets αυτήν τη στιγμή‘ ή ‘Υπέρβαση του ορίου τιμής‘.

Αυτό το ενοχλητικό όριο ποσοστών είναι ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα νήματα και το βρίσκουν χρήσιμο.

Πώς να παρακάμψετε το όριο ποσοστού Twitter;

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί τρόποι παρακάμψετε το όριο του Twitter Rate. Ωστόσο, το όριο ρυθμού ορίζεται από την πλευρά του διακομιστή. δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το ποια μέθοδος θα λειτουργήσει για την παράκαμψη του ορίου. Ως εκ τούτου, πρέπει να τα δοκιμάσετε ένα προς ένα μέχρι να παρακαμφθεί το όριο χρέωσης.

Σπουδαίος: Μέχρι να χρησιμοποιήσετε ένα bot ή να αποσύρετε δεδομένα από δημόσια προφίλ Twitter, είναι απίθανο να φτάσετε στο όριο τιμών. Φροντίστε, λοιπόν, να μην παρακάμψετε τους περιορισμούς για λάθος προθέσεις.

1. Παρακάμψτε το όριο ποσοστού Twitter χρησιμοποιώντας την παλιά επέκταση Twitter

Η παράκαμψη του ορίου χρέωσης στο Twitter είναι εύκολη, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Old Twitter Chrome για να επαναφέρετε την παλιά διάταξη Twitter.

Η παλιά διάταξη του Twitter θα λειτουργεί χωρίς περιορισμούς και δεν θα λαμβάνετε πλέον το σφάλμα ορίου χρέωσης. Η επέκταση είναι διαθέσιμη για προγράμματα περιήγησης Chrome, Edge και Firefox. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε το Google Chrome για να δείξουμε τα βήματα. Πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε το Παλιά διάταξη Twitter σελίδα επέκτασης.

2. Στη σελίδα επέκτασης, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί.

Προσθήκη στο Chrome

3. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης.

Προσθήκη επέκτασης

4. Αφού εγκατασταθεί η επέκταση, ανοίξτε το twitter.com για να δείτε το παλιά διάταξη Twitter.

παλιά διάταξη Twitter

5. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την παλιά διάταξη Twitter. Για αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Old Twitter Layout και επιλέξτε Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

6. Τώρα, μπορείς Κάνε αλλαγές στην παλιά διάταξη του Twitter.

Κάνε αλλαγές

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά διάταξη Twitter για να παρακάμψετε το όριο χρέωσης στην πλατφόρμα.

2. Παρακάμψτε το όριο ταχύτητας Twitter χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Opera GX

Το Opera GX είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για παιχνίδια που παρέχει μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού και περιήγησης σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει πολλές δυνατότητες gaming και μπορεί να παρακάμψει τα σφάλματα ορίου ποσοστού Twitter. Το καλό είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι διαθέσιμο τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για smartphone και λειτουργεί χωρίς να αλλάζει τη διάταξη του Twitter.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση για να παρακάμψετε το όριο χρέωσης στο Twitter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού OperaGX. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κάντε λήψη του προγράμματος περιήγησης OperaGX. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμα περιήγησης Opera GX στο κινητό σας εγκαθιστώντας το από το επίσημο Google Play Store και το Apple App Store.

Opera GX

Κατεβάστε: Windows, Μακ, Android, iOS.

2. Μόλις γίνει λήψη, εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ανοίξτε το.

εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού

3. Επισκεφθείτε το Twitter.com ιστοσελίδα και Σύνδεση με τον λογαριασμό σας.

Σύνδεση

Μπορείτε να κάνετε κύλιση στη ροή σας στο Twitter χωρίς σφάλματα ορίου τιμών αμέσως μόλις συνδεθείτε.

3. Παρακάμψτε το όριο τιμών Twitter για κινητά

Μπορεί να λάβετε το όριο του Twitter Rate στην εφαρμογή για κινητά, εάν κάνετε κύλιση στη ροή πολύ γρήγορα. Επομένως, εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα Rate Limit Exceeded στην εφαρμογή Twitter για κινητά, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

1. Εάν εμφανίζεται το σφάλμα Twitter Rate Limit Exceeded στην εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το Twitter σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ομοίως, εάν το πρόβλημα εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Twitter εγκαθιστώντας το εφαρμογή για κινητό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό που δεν εμφανίζει το όριο χρέωσης.

2. Εάν η έκδοση web του Twitter και η εφαρμογή για κινητά σας εμποδίζουν να κάνετε κύλιση στη ροή, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης ιστού Opera GX.

4. Εγκαταστήστε το Twitter ως Progressive Web App στο Android

Τις περισσότερες φορές, το άνοιγμα της διαδικτυακής έκδοσης του Twitter απαλλάσσεται από το σφάλμα ορίου τιμής. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε τον ιστότοπο Twitter ως μια προοδευτική εφαρμογή ιστού στο smartphone σας. Το Twitter Progressive Web App είναι ελαφρύ και παρακάμπτει εύκολα το όριο ποσοστού Twitter. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone σας.

2. Τώρα, επισκεφθείτε Twitter.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter.

3. Πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Εγκαταστήστε την εφαρμογή.

εγκαταστήστε την εφαρμογή

4. Στο μήνυμα επιβεβαίωσης εγκατάστασης εφαρμογής, πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαθιστώ

5. Η εφαρμογή Twitter Progressive Web θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνό σας. Θα βρείτε το εικονίδιο στην αρχική οθόνη.

εικονίδιο στην αρχική οθόνη

Αυτό είναι! Τώρα, όποτε λαμβάνετε το όριο χρέωσης, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Twitter Progressive Web App.

5. Εγκαταστήστε το Twitter ως Progressive Web App στο iPhone

Όπως το Android, το iPhone υποστηρίζει επίσης προοδευτική εγκατάσταση εφαρμογών ιστού από προγράμματα περιήγησης ιστού. Μπορείτε να παρακάμψετε το όριο ποσοστού Twitter στο iPhone ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari και επισκεφτείτε το Twitter.com.
  • Πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση στο κάτω μέρος και επιλέξτε Προσθήκη στην αρχική οθόνη.
  • Στην προτροπή επιβεβαίωσης εγκατάστασης εφαρμογής, πατήστε Εγκατάσταση.

Αυτό είναι! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η εφαρμογή Progressive Web για Twitter θα εγκατασταθεί και θα προστεθεί στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε το όριο τιμών Twitter στο iOS.

6. Περιηγηθείτε στο Twitter χρησιμοποιώντας το Twitter Viewer

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Twitter τρίτων ή υπηρεσίες web για να περιηγηθείτε στο Twitter χωρίς να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Το TweetDeck ήταν μια τέτοια υπηρεσία, αλλά το Twitter την απέκτησε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tweetdeck για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας στο Twitter. Επί Tweetdeckπρέπει να προσθέσετε πολλές στήλες που θέλετε να ελέγξετε και μετά να αρχίσετε να τις προβάλλετε.

Tweetdeck

Το σφάλμα ορίου ρυθμού δεν θα εμφανιστεί κατά τη χρήση του Tweetdeck σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα.

Τώρα συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Twitter και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη κάποιων στηλών. Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε πολλές στήλες της ροής Twitter χωρίς κανένα όριο χρέωσης.

7. Δημιουργήστε έναν άλλο λογαριασμό Twitter

Δημιουργήστε έναν άλλο λογαριασμό Twitter

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτούργησε για εσάς, είναι καλή στιγμή να δημιουργήσετε έναν εναλλακτικό λογαριασμό Twitter.

Το όριο χρέωσης εφαρμόζεται στον λογαριασμό. Επομένως, εάν δεν είστε τυχεροί, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό Twitter και να ελέγξετε τη ροή.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι οι νέοι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί Twitter έχουν όριο χρέωσης ανάρτησης μόνο 500.

Συχνές Ερωτήσεις

Καταργήθηκε το όριο χρέωσης Twitter;

Οχι! Το όριο ποσοστού Twitter εξακολουθεί να μην έχει καταργηθεί, αλλά η εταιρεία αύξησε τον αριθμό των Tweets που μπορούν να δουν οι χρήστες. Αρχικά, ήταν 6.000 για επαληθευμένους χρήστες, 600 για μη επαληθευμένους χρήστες και 300 για νέους μη επαληθευμένους χρήστες.

Αφού έλαβε κριτική, ο Έλον Μασκ τροποποίησε την αλλαγή και εισήγαγε έναν νέο κανόνα. Ο τρέχων κανόνας επιτρέπει την προβολή 10.000 αναρτήσεων για επαληθευμένους χρήστες, 1000 αναρτήσεων για μη επαληθευμένους χρήστες και 500 αναρτήσεων για νέους μη επαληθευμένους χρήστες.

Πώς μπορώ να βγω από το όριο τιμών στο Twitter;

Έχουμε αναφέρει διαφορετικές μεθόδους για να βγείτε από το όριο χρέωσης στο Twitter. Η πιο εύκολη λύση είναι να αλλάξετε την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Twitter, μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση ιστού του Twitter σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

Γιατί εφαρμόστηκε το όριο τιμών στο Twitter;

Σύμφωνα με το Twitter, το όριο ποσοστού εισάγεται για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των bots και άλλων κακών παραγόντων που βλάπτουν την πλατφόρμα. Η εταιρεία προσπαθεί να αποτρέψει τους λογαριασμούς από το να αποκόπτουν δημόσια δεδομένα Twitter για να δημιουργήσουν μοντέλα AI και να χειριστούν τις συνομιλίες στην πλατφόρμα με διάφορους τρόπους.

Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω φτάσει το ημερήσιο όριο τιμής μου στο Twitter;

Θα μάθετε αν έχετε φτάσει στο ημερήσιο όριο τιμών στο Twitter. Μόλις φτάσετε στο ημερήσιο όριο χρέωσης, θα συναντήσετε σφάλματα όπως “Υπέρβαση ορίου τιμής” ή “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των tweets αυτήν τη στιγμή”.

Πότε επαναφέρεται το όριο τιμών Twitter;

Το όριο ποσοστού για την προβολή αναρτήσεων έχει ρυθμιστεί να επαναφέρεται κάθε 24 ώρες. Έτσι, εάν αντιμετωπίσετε κάποιο σφάλμα κατά την προβολή αναρτήσεων, πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες ή να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό Twitter.

Εάν δεν είστε κακός ηθοποιός που χρησιμοποιεί ρομπότ για να σκουπίζει τα δημόσια δεδομένα Twitter των χρηστών, δεν θα ξεπεράσετε το όριο ποσοστού στην τακτική χρήση. Το τρέχον όριο των 1000 ημερήσιων αναρτήσεων για παλιούς μη επαληθευμένους λογαριασμούς είναι αρκετό για casual checkout. Ωστόσο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να μεταβείτε στα Threads που δεν επιβάλλουν τέτοιους περιορισμούς.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων στα Windows 10

Πώς να ενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ορίου ταχύτητας στους Χάρτες Google

Πώς να παρακάμψετε τα CAPTCHA ιστότοπου σε iPhone, iPad και Mac

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *