Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης αρχεία PDF στο Android (2 Μέθοδοι)

Με τα χρόνια, η μορφή αρχείου PDF έχει χρησιμεύσει ως ένας από τους καλύτερους και πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο. Σε σύγκριση με άλλες μορφές εγγράφων, το PDF είναι πιο ασφαλές και είναι ο πιο προτιμώμενος τύπος αρχείου για επαγγελματικά έγγραφα.

Παρόλο που η ίδια η μορφή αρχείου PDF είναι πολύ ασφαλής, μπορείτε να την κάνετε πιο ασφαλή κρυπτογραφώντας την. Τα αρχεία PDF μπορούν να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας εργαλεία και υπηρεσίες τρίτων. Στο Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές κρυπτογράφησης PDF τρίτων για την προστασία των αρχείων PDF σας με κωδικό πρόσβασης.

2 καλύτεροι τρόποι για την προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης στο Android

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για την προστασία των αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης στο Android, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τις δύο καλύτερες μεθόδους για την προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να προστατέψετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης στα Windows 11

Οι 7 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android

1) Χρήση PDF Expert

Το PDF Expert είναι μια πλήρης εφαρμογή ανάγνωσης και μετατροπέα αρχείων PDF για Android. Σας παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για τη διαχείριση των αρχείων PDF που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία PDF σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PDF Expert για την κρυπτογράφηση αρχείων PDF στο Android.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το PDF expert στο Android smartphone σας από το Google Play Store.

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε .

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Secure PDF στο κάτω μέρος. Στην οθόνη Ασφαλές PDF , πατήστε στο Προσθήκη κωδικού πρόσβασης .

4. Τώρα πατήστε στο κουμπί Επιλογή αρχείου και περιηγηθείτε στο αρχείο PDF που θέλετε να προστατεύσει με κωδικό πρόσβασης.

5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Δημιουργία PDF .

6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να ορίσετε και πατήστε το κουμπί Ok .

7. Αυτό θα αποθηκεύσει το αρχείο PDF που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης στον ίδιο φάκελο.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PDF Expert για να κρυπτογραφήσετε αρχεία PDF στο smartphone Android σας.

2) Χρήση iLovePDF

Το iLovePDF είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που σας επιτρέπει να προστατεύετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης με απλά βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iLovePDF για την προστασία των αρχείων PDF σας με κωδικό πρόσβασης.

1. Αρχικά, κατεβάστε και εγκαταστήστε το iLovePDF στη συσκευή σας Android από το Google Play Store.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στην ενότητα Εργαλεία στο κάτω μέρος.

3. Στην οθόνη Εργαλεία, πατήστε στο Protect PDF .

4. Τώρα επιλέξτε το αρχείο PDF που θέλετε να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης.

5. Αφού επιλέξετε, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να κλειδώσετε το αρχείο PDF. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε το κουμπί Προστασία PDF στο κάτω μέρος.

Αυτό είναι! Αυτό θα προστατεύσει με κωδικό πρόσβασης το αρχείο PDF στη συσκευή σας Android.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι και δωρεάν τρόποι για την προστασία με κωδικό πρόσβασης οποιουδήποτε αρχείου PDF σε μια συσκευή Android. Και οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους κρυπτογράφησης αρχείων PDF στο Android, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *