Πώς να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να δείτε τις κριτικές σας στο Amazon

Πώς να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να δείτε τις κριτικές σας στο Amazon

Όταν θέλετε να αφήσετε σχόλια για ένα προϊόν που έχετε αγοράσει στο Amazon , μπορείτε να δώσετε μια βαθμολογία με αστέρια και να γράψετε μια κριτική. Αυτό παρέχει πληροφορίες σε άλλους που μπορεί επίσης να αγοράσουν αυτό το αντικείμενο.

Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να προσθέτετε κριτικές Amazon για τις αγορές σας. Θα εξηγήσουμε επίσης πώς να βλέπετε τις κριτικές σας στο Amazon σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια τροποποίηση ή να καταργήσετε μια προηγούμενη κριτική.

Xiaomi Redmi K40 Gaming(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσθέσετε μια κριτική στο Amazon

Θα λαμβάνετε συχνά ένα email μετά από μια αγορά που σας ζητά να αφήσετε μια κριτική. Συνήθως, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει έναν σύνδεσμο ή ένα κουμπί αξιολόγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ακριβώς αυτό. Αλλά μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Amazon.com ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να αφήσετε σχόλια και να γράψετε μια κριτική.

Προσθέστε μια κριτική στον Ιστό

Επισκεφτείτε το Amazon.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στη λίστα του ιστορικού των παραγγελιών σας χρησιμοποιώντας την πλοήγηση στην κορυφή.

Επιλέξτε είτε Λογαριασμός & Λίστες > Παραγγελίες στο αναπτυσσόμενο μενού ή χρησιμοποιήστε το κουμπί Επιστροφές & Παραγγελίες.

Στην επόμενη σελίδα, επιβεβαιώστε ότι βρίσκεστε στην καρτέλα Παραγγελίες.
Στα δεξιά ενός προϊόντος, επιλέξτε Γράψτε μια κριτική προϊόντος.

Ξεκινήστε προσθέτοντας μια συνολική βαθμολογία με αστέρια για το προϊόν. Στη συνέχεια, μπορείτε να βαθμολογήσετε το προϊόν ανά μεμονωμένη κατηγορία, αν θέλετε. Αυτές οι κατηγορίες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος που εξετάζετε.

Προσθέστε μια επικεφαλίδα για τον τίτλο της κριτικής σας και συμπεριλάβετε προαιρετικά φωτογραφίες ή βίντεο, αν πιστεύετε ότι θα βοηθήσει άλλους αγοραστές.
Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε μια γραπτή κριτική εάν θέλετε να υποβάλετε σχόλια.
Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Υποβολή.

Δεν θα δείτε την κριτική σας να εμφανίζεται αμέσως στη σελίδα του προϊόντος. Η Amazon θα διασφαλίσει πρώτα ότι η αξιολόγηση δεν είναι σε αντάλλαγμα για χρήματα, αυτοπροβολή ή παραπλανητική .

Όταν η κριτική σας γίνει αποδεκτή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι θα εμφανιστεί στη σελίδα του προϊόντος με τις άλλες κριτικές πελατών.

Προσθέστε μια κριτική στην εφαρμογή για κινητά

Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon για κινητά σε Android ή iPhone και αποκτήστε πρόσβαση στις παραγγελίες σας για να επιλέξετε ένα προϊόν.

Μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας και επιλέξτε Οι παραγγελίες σας για να επιλέξετε το προϊόν.

Στο How’s Your Item; ενότητα, επιλέξτε Γράψτε μια κριτική προϊόντος.
Δώστε μια συνολική αξιολόγηση χρησιμοποιώντας τα αστέρια στην κορυφή και μια βαθμολογία για κάθε κατηγορία προαιρετικά.
Εισαγάγετε έναν τίτλο και προαιρετικά προσθέστε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή μια γραπτή κριτική.
Πατήστε Υποβολή.

Όπως και η υποβολή μιας κριτικής στον ιστό, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν η κριτική σας επισυναφθεί στο προϊόν.

Πώς να δείτε τις κριτικές σας στο Amazon

Ίσως θέλετε να ξαναδείτε μια κριτική που έχετε γράψει ή να την επεξεργαστείτε. Μπορείτε να δείτε όλες τις κριτικές προϊόντων της Amazon που έχετε παράσχει μεταβαίνοντας στο δημόσιο προφίλ σας.

Δείτε Κριτικές στον Ιστό

Επισκεφτείτε το Amazon.com και συνδεθείτε. Επιλέξτε Λογαριασμός & Λίστες > Λογαριασμός στο αναπτυσσόμενο μενού επάνω δεξιά.
Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε τα προφίλ σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τον σύνδεσμο για το Δημόσιο Προφίλ του Amazon. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε ένα μήνυμα στην κορυφή που δηλώνει ότι βλέπετε μια ιδιωτική προβολή του δημόσιου προφίλ σας.

Στην ενότητα Δραστηριότητα κοινότητας στα δεξιά, επιλέξτε Προβολή: Όλη η δραστηριότητα και επιλέξτε Κριτικές.

Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με όλες τις αξιολογήσεις που υποβάλατε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Προβολή πλήρους κριτικής για να δείτε ακριβώς αυτό ή να επιλέξετε το προϊόν που αξιολογήσατε για να δείτε τη σελίδα λεπτομερειών του.

Δείτε Κριτικές στην εφαρμογή για κινητά

Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon για κινητά και μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ.
Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Amazon στην επάνω δεξιά γωνία. Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα στην κορυφή που θα σας ενημερώνει ότι αυτή είναι η ιδιωτική προβολή του δημόσιου προφίλ σας.

Στην ενότητα Δραστηριότητα κοινότητας, επιλέξτε Προβολή: Όλη η δραστηριότητα και επιλέξτε Κριτικές.

Στη συνέχεια, θα δείτε όλες τις αξιολογήσεις που υποβάλατε. Μπορείτε να πατήσετε Εμφάνιση πλήρους κριτικής ή να επιλέξετε το προϊόν για να δείτε τη σελίδα λεπτομερειών του.

Τι είναι μια τηλεόραση υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) 4K;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια κριτική του Amazon

Ίσως έχετε αφήσει μια θετική κριτική για ένα προϊόν και έχετε αλλάξει γνώμη. Ή ίσως κάνατε το αντίθετο και αφήσατε μια αρνητική κριτική και έχετε αλλάξει γνώμη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τις δικές σας κριτικές εύκολα.

Επεξεργαστείτε ή διαγράψτε μια κριτική στον Ιστό

Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Amazon.com, αποκτήστε πρόσβαση στις κριτικές σας στο δημόσιο προφίλ σας όπως περιγράφεται παραπάνω.

Είτε επιλέξτε τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία μιας κριτικής είτε χρησιμοποιήστε την ενότητα Δείτε την πλήρη κριτική.
Στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία κριτικής ή Επεξεργασία. Για να καταργήσετε την κριτική, επιλέξτε Διαγραφή κριτικής ή Διαγραφή και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη διαγραφή.

Εάν επιλέξετε να επεξεργαστείτε την κριτική, θα δείτε την κριτική σας, συμπεριλαμβανομένων αστεριών, φωτογραφιών και γραπτού περιεχομένου καθώς την υποβάλατε. Κάντε τις αλλαγές σας και επιλέξτε Υποβολή.

Επεξεργαστείτε ή διαγράψτε μια κριτική στην εφαρμογή για κινητά

Ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Amazon για κινητά, αποκτήστε πρόσβαση στις κριτικές σας όπως περιγράφηκε προηγουμένως.

Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία μιας κριτικής ή επιλέξτε Εμφάνιση πλήρους κριτικής.
Επιλέξτε Επεξεργασία κριτικής ή Επεξεργασία. Για να καταργήσετε την κριτική, επιλέξτε Διαγραφή κριτικής ή Διαγραφή και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη διαγραφή.

Εάν αποφασίσετε να επεξεργαστείτε την κριτική, κάντε τις αλλαγές σας και επιλέξτε Υποβολή.

Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να υποβάλετε μια κριτική στο Amazon, είτε προσθέτετε απλά αστέρια είτε κάνετε τα πάντα και συμπεριλάβετε μια φωτογραφία και μια γραπτή κριτική. Να είστε χρήσιμοι στους συναδέλφους σας αγοραστές με μια σταθερή και ειλικρινή κριτική.

Αναρωτιέστε πώς να μην σας εξαπατήσουν στο Amazon ; Σας καλύψαμε.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *