Πώς να προσθέσετε ζουμ στο Microsoft Outlook

Η διαδικτυακή συνάντηση δεν τελειώνει. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Microsoft Teams , πιθανότατα χρησιμοποιείτε το Zoom για να προγραμματίσετε συσκέψεις και να πραγματοποιήσετε κλήσεις βιντεοδιάσκεψης. Η δημιουργία νέων συσκέψεων στην πύλη ιστού Zoom είναι αρκετά εύκολη στη ρύθμιση. Ωστόσο, η ημέρα σας εξακολουθεί πιθανώς να εκτελείται από το Microsoft Outlook και το ημερολόγιό του.

Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να δημιουργήσετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη με όλες τις λεπτομέρειες μέσα στο Outlook; Λοιπόν μπορείς. Υπάρχει ένα πρόσθετο του Outlook για ζουμ που μπορεί να προστεθεί τόσο στην έκδοση web όσο και στην έκδοση για υπολογιστές του Outlook.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Zoom

Εγκαταστήστε το πρόσθετο ζουμ για το Microsoft Outlook Desktop

Για να εγκαταστήσετε το Zoom για το Outlook, πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε ένα email της Microsoft όπως @live.com, @outlook.com ή ακόμα και @hotmail.com ή έναν λογαριασμό email εργασίας ή σχολείου που αποτελεί μέρος των υπηρεσιών Microsoft 365. Το πρόσθετο Zoom λειτουργεί για εκδόσεις Outlook 2016, 2019 και Office 365 τόσο σε Mac όσο και σε Windows.

Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του Outlook , βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην καρτέλα Αρχική σελίδα και επιλέξτε Λήψη πρόσθετων .

Θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου μπορούν να βρεθούν πρόσθετα και σύνδεσμοι. Αναζητήστε το Zoom και επιλέξτε Zoom για το Outlook .

Θα ανοίξει η σελίδα πρόσθετου Zoom for Outlook . Επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη .

Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα εγκατασταθεί το πρόσθετο Zoom. Μπορείτε να το καταλάβετε από τον μπλε κύκλο με ένα λευκό σημάδι επιλογής δίπλα στη λέξη Προστέθηκε . Κλείστε το παράθυρο.

Πίσω στο Outlook, ίσως περιμένετε να δείτε το πρόσθετο ζουμ από το κουμπί Λήψη πρόσθετων, αλλά δεν θα το κάνετε. Για να το δείτε, ανοίξτε το Ημερολόγιο του Outlook και δημιουργήστε μια νέα σύσκεψη ή εκδήλωση. Στην καρτέλα Εκδήλωση , θα δείτε τα κουμπιά  Προσθήκη σύσκεψης ζουμ και Ρυθμίσεις .

Χρησιμοποιείτε το Zoom στη δουλειά ή στο σχολείο; Μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε συσκέψεις Zoom αμέσως. Το Zoom θα σας συνδέσει μέσω των πολιτικών ενιαίας σύνδεσης ή SSO του οργανισμού σας. Εάν όχι, ελέγξτε το SSO δεν λειτουργεί; ενότητα παρακάτω για βοήθεια.

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook με προσωπικό λογαριασμό Microso ft, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Zoom. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και θα εμφανιστεί το παράθυρο σύνδεσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο Κρατήστε με συνδεδεμένο, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέεστε κάθε φορά που ανοίγετε το Outlook και θέλετε να προσθέσετε μια σύσκεψη Zoom.

Ίσως δεν έχετε λογαριασμό που σχετίζεται με τη Microsoft ή λογαριασμό Zoom. Επιλέξτε Εγγραφή για να αποκτήσετε ένα. 

Εάν ο λογαριασμός σας Zoom είναι εγγεγραμμένος σε λογαριασμό Gmail, επιλέξτε Google . Θα σας μεταφέρει σε μια σύνδεση Google για να εγγραφείτε στο Zoom με το Outlook σας.

SSO δεν λειτουργεί;

Εάν δείτε το σφάλμα Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το Outlook όταν κάνετε την πρώτη σας σύσκεψη Zoom, δοκιμάστε αυτά τα βήματα προτού επικοινωνήσετε με το γραφείο βοήθειας του οργανισμού σας. 

Για κρατικούς οργανισμούς, πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από Zoom.us σε Zoomgov.com . Το Zoom.us χρησιμοποιείται για ιδιωτικές βιομηχανίες και σχολεία. Για να το αλλάξετε, επιλέξτε Zoom.us και επιλέξτε Zoomgov.com στο αναπτυσσόμενο μενού.

Δεν είναι αυτό το θέμα; Κάντε κύλιση πιο κάτω και επιλέξτε SSO .

Δοκιμάστε να εισαγάγετε το όνομα τομέα της εταιρείας σας στον τομέα. πεδίο zoom.us και, στη συνέχεια, επιλέξτε Συνέχεια . Ο τομέας είναι πιθανόν ο ίδιος με τον ιστότοπο της εταιρείας. Εάν είναι mycompany.com, τότε εισαγάγετε το τμήμα mycompany . Εναλλακτικά, επιλέξτε Δεν γνωρίζω τον τομέα της εταιρείας .

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Συνέχεια . Το πρόσθετο Zoom θα προσπαθήσει να βρει τον τομέα της εταιρείας σας και να τον εφαρμόσει.

Απεγκαταστήστε το πρόσθετο ζουμ για το Microsoft Outlook Desktop

Όταν θέλετε να απεγκαταστήσετε το πρόσθετο Zoom, είναι εύκολο να το κάνετε.

Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του Outlook , βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην καρτέλα Αρχική σελίδα και επιλέξτε Λήψη πρόσθετων .

Θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου μπορούν να βρεθούν πρόσθετα και σύνδεσμοι. Αναζητήστε το Zoom και επιλέξτε Zoom για το Outlook .

Ανοίγει η σελίδα πρόσθετου Zoom for Outlook. Επιλέξτε Κατάργηση .

Σε λίγα δευτερόλεπτα, καταργείται η εγκατάσταση του πρόσθετου Zoom. Μπορείτε να το καταλάβετε από το μπλε κουμπί Προσθήκη . Κλείστε το παράθυρο.

Εγκαταστήστε το πρόσθετο ζουμ για το Microsoft Outlook Web

Μπορεί να γνωρίζετε το Microsoft Outlook Web ως Outlook 365 στο Web ή ως Outlook Web Access. Το Outlook Web Access (OWA) είναι το παλιό Outlook για το web και το πρόσθετο Zoom Outlook δεν θα λειτουργήσει για αυτό. Ωστόσο, θα λειτουργήσει στον νέο ιστό του Outlook.

Ανοίξτε το Outlook web και μεταβείτε στο Ημερολόγιο . Επιλέξτε Νέο συμβάν και μετά Περισσότερες επιλογές .

Στο δεξιό άκρο της γραμμής εργαλείων, επιλέξτε το κάτω βέλος ( ˅ ) και μετά Κλασική κορδέλα .

Επιλέξτε Λήψη πρόσθετων στη γραμμή εργαλείων.

Αναζητήστε για Ζουμ και επιλέξτε Ζουμ για το Outlook .

Επιλέξτε Προσθήκη για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Ολοκληρώθηκε όταν δείτε το παράθυρο Προστέθηκε . Κλείστε το παράθυρο.

Θα δείτε το πρόσθετο Zoom στη γραμμή εργαλείων web του Outlook τώρα. 

Απεγκαταστήστε το πρόσθετο Zoom για το Microsoft Outlook Web

Αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με την απεγκατάσταση του πρόσθετου Zoom από την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας. Επιστρέψτε στο Ημερολόγιο του Outlook , επιλέξτε ή ξεκινήστε μια νέα σύσκεψη και επιλέξτε Λήψη πρόσθετων όπως όταν το εγκαταστήσατε. Βρείτε και ανοίξτε το Zoom για το Outlook και επιλέξτε Κατάργηση για να το απεγκαταστήσετε. 

Τώρα κάνετε ζουμ

Μόλις αποκτήσετε το πρόσθετο Zoom για το Microsoft Outlook, θα μπορείτε εύκολα να προσθέσετε συσκέψεις Zoom, να ελέγξετε τις λεπτομέρειες και τις ρυθμίσεις συσκέψεων και να προσθέσετε συσκέψεις Zoom σε υπάρχοντα συμβάντα ημερολογίου. Είναι απλό και το Zoom λειτουργεί.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το πάγωμα του ζουμ

Zoom στο Roku

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *