Ρύθμιση Chromecast

Πώς να ρυθμίσετε το Chromecast το 2023

Γρήγορη απάντηση

  • Χρησιμοποιώντας την Google Home app, μπορείς ρυθμίστε το Chromecast (όλα τα μοντέλα) στην τηλεόρασή σας.

Το Google Chromecast ή το Chromecast είναι ένα συσκευή χύτευσης χρησιμοποιείται για μετάδοση ή προβολή αρχείων πολυμέσων στην τηλεόρασή σας. Για να ρυθμίσετε τις συσκευές Google Chromecast στην τηλεόρασή σας, πρέπει χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Google Home για smartphone για να περάσετε από τις προτροπές στην οθόνη.

Οταν ο Chromecast 1ης γενιάς κυκλοφόρησε, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, με τα πιο πρόσφατα μοντέλα όπως το Chromecast 3rd Gen ή το Chromecast Ultra, η εφαρμογή Google Home για smartphone είναι ο μόνος τρόπος ρύθμισης των συσκευών.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να ρυθμίζετε και να χρησιμοποιείτε τη συσκευή Google Chromecast στην τηλεόρασή σας. Εάν είστε νέος στο Chromecast, σας συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο κριτικής για το Chromecast για να κατανοήσετε καλύτερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Chromecast στο Chrome

Πώς να ρυθμίσετε το Chromecast

Η διαδικασία ρύθμισης που απαιτείται για τη συσκευή Chromecast μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε τρεις ενότητες. Ενσύρματη σύνδεση, προτροπές στην οθόνη και μετάδοση του περιεχομένου. Εάν χρησιμοποιείτε το Chromecast με το Google TV, ανατρέξτε στον οδηγό κριτικής για τη συσκευή Chromecast με Google TV.

Συνδέσεις καλωδίων

1. Συνδέστε τη συσκευή Chromecast στο Θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

2. Στη συνέχεια, συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου USB στο Chromecast και το άλλο άκρο στο καλώδιο τροφοδοσίας.

3. Εάν χρησιμοποιείτε το Chromecast Ultraπρέπει να συνδέσετε το καλώδιο ethernet στο τροφοδοτικό.

4. Τώρα, ενεργοποιήστε την τηλεόραση και το τροφοδοτικό του Chromecast.

5. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, μεταβείτε στην είσοδο HDMI σύνδεσης Chromecast για να ξεκινήσετε τα μηνύματα προτροπής στην οθόνη.

Προτροπές επί της οθόνης

1. Όταν εμφανιστεί το λογότυπο Google στην τηλεόρασή σας, ανοίξτε το Google Home εφαρμογή στο smartphone σας. Εάν δεν έχετε την εφαρμογή, εγκαταστήστε την από το Play Store ή App Store.

Εφαρμογή Google Home

2. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για πρώτη φορά, κάντε κλικ στο Ξεκίνα κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Εάν όχι, θα έχετε την αρχική οθόνη από προεπιλογή.

3. Κάντε κλικ στο Προσθήκη εικονίδιο για να προσθέσετε το Chromecast συσκευή.

4. Το smartphone σας θα αναζητήσει μια κοντινή συσκευή Chromecast. Όταν εντοπιστεί, κάντε κλικ στο Ναί κουμπί.

5. Θα χρειαστεί ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί η σύζευξη. Όταν ολοκληρωθεί η σύζευξη, θα λάβετε το Συνδεδεμένος οθόνη.

6. Στη συνέχεια, θα λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης στην εφαρμογή. Εάν βλέπετε τον ίδιο κωδικό στην τηλεόρασή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι. Εάν όχι, κάντε κλικ στο Οχι κουμπί για να ξεκινήσει ξανά η σύζευξη.

7. Τώρα, θα πάρετε το Βοηθήστε στη βελτίωση του Chromecast οθόνη. Παρακέντηση Ναί για να στείλετε στατιστικά στοιχεία και αναφορές συσκευής στην Google. Εάν όχι, κάντε κλικ στο Οχι ευχαριστώ κουμπί.

8. Στη συνέχεια, επιλέξτε πού βρίσκεται η συσκευή Chromecast στο σπίτι σας και πατήστε το Επόμενο κουμπί.

9. Τώρα, θα εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης WiFi. Επιλέξτε το δίκτυό σας WiFi και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε σε αυτό

10. Μόλις συνδεθεί στο WiFi, θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σας Google. Όταν ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

11. Στο Μείνετε ενημερωμένοι οθόνη, μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέες ενημερώσεις σχετικά με το Chromecast από την Google. Κάντε κλικ Οχι ευχαριστώ να εξαιρεθείτε.

12. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε υπηρεσίες βίντεο για χρήση στο Chromecast. Επιλέξτε τη συσκευή που προτιμάτε και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί για να συνδέσετε τον λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το Οχι τώρα κουμπί για να παραλείψετε τη διαδικασία.

13. Τώρα, θα πάρετε το Ολα τελείωσαν! οθόνη. Κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

14. Τώρα, θα ελέγξει για το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για την ενημέρωση της συσκευής. Όταν ολοκληρωθεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί

15. Στην επόμενη οθόνη, θα λάβετε ένα δείγμα εκμάθησης σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης περιεχομένου βίντεο από εφαρμογές. Αν θέλετε, μπορείτε να παίξετε το εκπαιδευτικό βίντεο. Εάν όχι, παραλείψτε την ενότητα.

Πώς να μεταδώσετε περιεχόμενο στο Chromecast

1. Τώρα, είστε έτοιμοι να μεταδώσετε αρχεία πολυμέσων στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το Chromecast. Πριν από τη μετάδοση, βεβαιωθείτε πάντα ότι το Chromecast και το smartphone σας είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο WiFi.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή ροής στο smartphone σας. Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Plex.

3. Πατήστε το Εκμαγείο εικονίδιο στην εφαρμογή. Η τοποθέτηση του Εκμαγείο Το εικονίδιο ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή.

4. Από τη λίστα των συσκευών, επιλέξτε τη δική σας Chromecast συσκευή.

5. Στη συνέχεια, αναπαράγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο βίντεο από την εφαρμογή. Θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας.

6. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να ρυθμίσετε την ένταση και να ελέγξετε την αναπαραγωγή.

7. Για να σταματήσετε τη μετάδοση, κάντε κλικ στο Εκμαγείο εικονίδιο και πατήστε το Αποσυνδέω κουμπί.

Ανάλογα με τη συσκευή σας, τα βήματα μετάδοσης ενδέχεται να διαφέρουν. Στο Chromecast από Mac, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Για iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Replica.

FAQ

1. Μπορώ να ρυθμίσω το Chromecast χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή Windows ή Mac για να ρυθμίσετε τη συσκευή Chromecast. Χωρίς την εφαρμογή Google Home, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το Chromecast 1st Gen ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Chromecast

 

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5425