Πώς να ρυθμίσετε το VPN στο iPhone (iOS 17)

Πώς να ρυθμίσετε το VPN στο iPhone(iOS 17)

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για διάφορους λόγους. Ας υποθέσουμε ότι περιηγείστε στον Ιστό και ξαφνικά συναντάτε έναν ιστότοπο που απέτυχε να ανοίξει λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να συνδεθείτε σε μια εφαρμογή VPN και να αλλάξετε διακομιστές για να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο.

Άλλοι λόγοι για τη χρήση ενός VPN περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας ασφαλούς σύνδεσης μέσω του Διαδικτύου, την απόκρυψη της διεύθυνσης IP, την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και την εξάλειψη ενός ευρέος φάσματος παρακολούθησης από την ιστοσελίδα.

Ενώ το VPN είναι καλό και διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι το VPN και πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα;

Διαβάστε επίσης:Πώς να απαντήσετε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου στο iPhone;

Τι είναι ένα VPN;

Το VPN είναι βασικά ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο που καλύπτει τη διεύθυνση Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) σας. Κρύβει τη διεύθυνση IP σας και δυσκολεύει την παρακολούθηση.

Δεδομένου ότι αλλάζει τη διεύθυνση IP της συσκευής σας και την κάνει να φαίνεται σαν να προέρχεται από διαφορετική τοποθεσία, μπορεί να ξεκλειδώσει διάφορους ιστότοπους.

Το VPN για iPhone κάνει επίσης το ίδιο και διασφαλίζει τη φύλαξη των δεδομένων σας. Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία VPN;

Η αγορά μιας υπηρεσίας VPN είναι αρκετά εύκολη. απλά πηγαίνετε στον ιστότοπο του παρόχου VPN, αγοράζετε το πρόγραμμα VPN, κατεβάζετε την εφαρμογή και αρχίζετε να τη χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε μια υπηρεσία VPN. Υπάρχουν ορισμένα κρίσιμα σημεία που πρέπει να εξετάσει ένας χρήστης πριν αγοράσει οποιαδήποτε υπηρεσία VPN, όπως το επίπεδο κρυπτογράφησης, η ταχύτητα VPN και η διαθεσιμότητα διακομιστή και άλλα.

Σε ένα από τα άρθρα μας, αναφέραμε όλους τους σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια υπηρεσία VPN. Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο εδώ.

Πώς να συνδέσετε VPN στο iPhone (Εφαρμογές)

Όπως το Android, εκατοντάδες εφαρμογές VPN είναι επίσης διαθέσιμες για iPhone. Θα βρείτε εφαρμογές VPN στο Apple App Store. μερικά είναι δωρεάν, ενώ άλλα είναι premium.

Εάν θέλετε τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να αγοράσετε μια αξιόπιστη premium εφαρμογή VPN για χρήση στο iPhone σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τα βήματα για τη χρήση του ProtonVPN στο iPhone, το οποίο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

1. Ανοίξτε το Apple App Store στο iPhone σας.

2. Τώρα αναζητήστε την εφαρμογή VPN θέλετε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήσαμε το ProtonVPN. Πατήστε Παίρνω για να κατεβάσετε την εφαρμογή VPN στο iPhone σας

Παίρνω

3. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή VPN στο iPhone σας. Θα σας ζητηθεί συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό. Εάν έχετε αγοράσει ένα πρόγραμμα VPN, συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε.

συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό

4. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να δείτε το κύρια διεπαφή του ProtonVPN.

κύρια διεπαφή του ProtonVPN

5. Επιλέξτε τον διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε και πατήστε Συνδέω-συωδεομαι.

Συνδέω-συωδεομαι

6. Τώρα, το iPhone θα σας ζητήσει να προσθέσετε τη διαμόρφωση VPN. Πατήστε Επιτρέπω.

Επιτρέπω

7. Αυτό θα συνδεθεί στον διακομιστή VPN. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ανοίγοντας το iPhone σας Κέντρο ελέγχου. ο Το εικονίδιο VPN θα εμφανιστεί στην κορυφήκάτω από τις πληροφορίες του δικτύου σας.

Το εικονίδιο VPN θα εμφανιστεί στην κορυφή

8. Για να κλείσετε τη Σύνδεση VPN, πατήστε στο Αποσυνδέω κουμπί.

Αποσυνδέω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα VPN σε ένα iPhone με τη βοήθεια μιας εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή.

Τρόπος μη αυτόματης διαμόρφωσης VPN στο iPhone

Ενώ η σύνδεση μέσω μιας εφαρμογής για κινητά είναι εξαιρετικά εύκολη, δεν έχουν όλοι οι πάροχοι VPN μια αποκλειστική εφαρμογή. Εάν έχετε τη διαμόρφωση VPN, μπορείτε να διαμορφώσετε μη αυτόματα τις παραμέτρους του VPN σε ένα iPhone.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε στο VPN & Διαχείριση Συσκευών.

VPN & Διαχείριση Συσκευών

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο VPN.

VPN.

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Προσθήκη διαμόρφωσης VPN.

Προσθήκη διαμόρφωσης VPN

6. Τώρα, επιλέξτε το Τύπος και συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πάρετε αυτές τις λεπτομέρειες από τον ιστότοπο του αγαπημένου σας παρόχου VPN ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη και να ζητήσετε τη διαμόρφωση.

συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες

7. Αφού συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία, πατήστε Εγινε.

8. Τώρα επιλέξτε το VPN που διαμορφώθηκε πρόσφατα και επιτρέπω ο Κατάσταση μεταβάλλω. Εάν όλα όσα έχετε εισαγάγει είναι σωστά, θα συνδεθείτε στο VPN χωρίς σφάλμα.

Κατάσταση

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο και να συνδεθείτε σε ένα VPN σε ένα iPhone.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε ένα iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη σύνδεση σε ένα VPN στο iPhone σας. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης: Τρόπος εξαγωγής επαφών από το iPhone (iOS 17)

Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό από το YouTube στο iPhone

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *