Πώς να σερφάρετε στον internet ανώνυμα

Πώς να σερφάρετε στον internet ανώνυμα το 2024 (Ιδιωτική περιήγηση)

Περίπου δύο στους τρεις ανθρώπους στον κόσμο χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο στην καθημερινή ζωή. Σε αυτόν τον Παγκόσμιο Ιστό, πολλοί οργανισμοί δημιουργούνται για την πρόληψη παράνομων δραστηριοτήτων όπως η πειρατεία και η τρομοκρατία.

Ομοίως, ορισμένες κατασκοπευτικές οργανώσεις έχουν δημιουργηθεί για την παρακολούθηση περιστασιακών χρηστών του Διαδικτύου. Τέτοιες υπηρεσίες κατασκοπείας μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τις δραστηριότητες της συσκευής και του Διαδικτύου σας.

Για να αποφευχθεί μια τέτοια παρακολούθηση, χρειάζεται να εφαρμόσετε μερικά βήματα ασφαλείας. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο.

1. Χρήση ( proxy )τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης Web

Οι διακομιστής μεσολάβησης Ιστού είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος κρυφής περιήγησης στο διαδίκτυο. Αυτοί οι ιστότοποι μεσολάβησης παρέχουν μια εναλλακτική διεύθυνση του ιστότοπου στον οποίο θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Λήψη του προγράμματος περιήγησης Tor για Windows & MAC

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι μεσολάβησης ιστού όπως το Proxify, το Anonymouse ή το Hide My Ass. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε εύκολα να έχετε ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτοί οι διακομιστής μεσολάβησης έχουν ορισμένα μειονεκτήματα, καθώς η ταχύτητα περιήγησης μπορεί να είναι αργή.

Proxify

Proxify

Είναι μια ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να σερφάρει στον Ιστό ιδιωτικά και με ασφάλεια. Μέσω του Proxify, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους, αλλά δεν μπορούν να σας αναγνωρίσουν ή να σας παρακολουθήσουν με μοναδικό τρόπο.

Το Proxify αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας και η κρυπτογραφημένη σύνδεσή μας αποτρέπει την παρακολούθηση της κυκλοφορίας του δικτύου. Μόλις χρησιμοποιήσετε το Proxify, μπορείτε να σερφάρετε κανονικά και να ξεχάσετε ότι είναι εκεί, προστατεύοντάς σας.

anonymouse

Ανώνυμος

Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς να αποκαλύπτετε προσωπικά στοιχεία. Είναι γρήγορο, εύκολο και προσβάσιμο. Για να ξεκινήσετε το σερφάρισμα, εισαγάγετε το όνομα του ιστότοπου και πατήστε το κουμπί «Σερφάρετε ανώνυμα».

Hide My Ass

Κρύψτε τον κώλο μου

Μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την τοποθεσία (διεύθυνση IP) στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ένας από τους διάσημους ιστότοπους μεσολάβησης ιστού που σας βοηθούν να παρακάμψετε τους διαδικτυακούς περιορισμούς για πρόσβαση σε ξένους ιστότοπους. Μπορείτε να αποφύγετε τους χάκερ και να απολαύσετε απόλυτη ασφάλεια, ακόμη και σε δημόσιες συνδέσεις wifi.

2. Προσαρμοσμένοι ανώνυμοι διακομιστές μεσολάβησης

Μερικές φορές, εάν οι ιστότοποι μεσολάβησης δεν λειτουργούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τυπικό διακομιστή μεσολάβησης για να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο και να έχετε ασφαλή πρόσβαση.

Για να περιηγηθείτε, πρέπει να επιλέξετε κάποιους μη αυτόματους μεσίτες από το διαδίκτυο και να τους ορίσετε ως τον προεπιλεγμένο διακομιστή μεσολάβησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πρέπει να αλλάξετε τον αντιπρόσωπο στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να ρυθμίσετε έναν μη αυτόματο διακομιστή μεσολάβησης.

Ρυθμίσεις Google Chrome

Ρυθμίσεις Google Chrome

1. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων

2. Τώρα, βρείτε το Δίκτυο και κάντε κλικ Αλλάξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.

3. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στο Ρυθμίσεις LAN και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την επιλογή Διακομιστής μεσολάβησης

Πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης και τη θύρα εδώ. Μπορείτε να αναζητήσετε γρήγορα οποιοδήποτε διακομιστή μεσολάβησης και θύρα επισκεπτόμενοι Proxynova και επιλέγοντας μεσίτες υψηλής ταχύτητας.

3. Χρήση της επέκτασης Google Chrome

Το να έχετε ένα VPN κατά την περιήγηση στο Google Chrome είναι απαραίτητο εάν θέλετε να περιηγηθείτε χωρίς να αφήσετε κανένα ίχνος πίσω σας. Τα VPN παρέχουν ασφάλεια και απόρρητο κατά την περιήγηση. Επιπλέον, μπορούν να ανοίξουν τοποθεσίες που περιορίζονται στο δίκτυο Wi-Fi ή LAN στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σας.

Σύνδεση VPN

Γεια σας vpn

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις και είναι δημοφιλής σε πολλούς χρήστες. Παρέχει πολλούς διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε και μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε οποιαδήποτε χώρα στη λίστα για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους. Επομένως, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Περιήγηση σε

Περιήγηση σε

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και γρήγορη επέκταση VPN για το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome, τότε το Browsec μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η επέκταση παρέχει τέσσερις δωρεάν διακομιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Zenmate

Zenmate

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο VPN για το Google Chrome σας που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους στο wifi του σχολείου ή του κολεγίου σας.

Το ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς και ιδιωτικοί στο διαδίκτυο ενώ έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε. Το ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN εμπιστεύονται πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες

Μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτησή μας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες επεκτάσεις που σας βοηθούν να περιηγείστε ανώνυμα στο διαδίκτυο: 10 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

4. Χρήση VPN για Windows

Χρήση VPN για Windows

Έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN για τον υπολογιστή σας με Windows που θα σας εξασφαλίσουν πολύ, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και λήψη αρχείων που καθορίζονται για τη χώρα. Μεταβείτε στην ανάρτησή μας – Το καλύτερο VPN για τα Windows σας για ανώνυμη περιήγηση, για να μάθετε το VPN.

PureVPN

Καθαρό VPN

Αυτή η εφαρμογή VPN προστατεύει την ταυτότητα, τα δεδομένα και το δίκτυό σας με εξαιρετικά ασφαλή κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου. Το PureVPN αντικαθιστά την πραγματική σας IP με μία από τις άφθονες IP, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο ελεύθερα παραμένοντας εντελώς αόρατοι.

IP Vanish

IP Vanish

Το IP Vanish είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στον Ιστό. Αυτό είναι γνωστό για την παροχή της ταχύτερης ταχύτητας. Με ένα premium πρόγραμμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 40.000 κοινόχρηστες IP και 850+ διακομιστές VPN σε περισσότερες από 60 χώρες.

ExpressVPN

ExpressVPN

Το δίκτυο του ExpressVPN είναι ασφαλισμένο με SSL με κρυπτογράφηση 256-bit. Αυτό το VPN είναι τέλειο για όσους θέλουν να ασφαλίσουν τον υπολογιστή, το tablet, το smartphone ή τον δρομολογητή τους με ένα μόνο κλικ. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το VPN εκτελείται απρόσκοπτα στο παρασκήνιο, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο χωρίς διακοπές.

5. Σερφάρετε στο Web ανώνυμα σε Android

Περιηγηθείτε στον Ιστό ανώνυμα στο Android

Σε αντίθεση με τους υπολογιστές, υπάρχουν VPN και για συσκευές Android. Αυτό σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και να κατεβάσετε αρχεία που καθορίζονται για τη χώρα στο Android σας. Μεταβείτε στην ανάρτησή μας – Το καλύτερο VPN για το smartphone Android σας Για να περιηγηθείτε ανώνυμα για να μάθετε τις καλύτερες εφαρμογές VPN για το Android σας.

Betternet

Betternet

Λοιπόν, το Betternet VPN είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN. Δεν μπορείτε να δείτε διαφημίσεις, αρχεία καταγραφής ή όρια χρησιμοποιώντας αυτό το VPN. Προστατεύουν το απόρρητο και την ταυτότητά σας. Το απεριόριστο δωρεάν VPN σάς επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους σε συνδέσεις ISP και wifi.

Proton VPN

Proton VPN

Το Proton VPN προέρχεται από την ομάδα πίσω από την Proton Mail, μια από τις καλύτερες κρυπτογραφημένες υπηρεσίες email. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για Android που σας δίνει έναν επιλεγμένο αριθμό διακομιστών VPN.

Απεριόριστα δεδομένα, κρυπτογραφημένοι διακομιστές πλήρους δίσκου, προστασία από διαρροές DNS, υποστήριξη διαίρεσης σήραγγας και άλλα είναι μεταξύ των δωρεάν λειτουργιών VPN που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες.

Αν και το Proton VPN είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν VPN, μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες αγοράζοντας το premium πρόγραμμα του. Το premium πρόγραμμα ξεκλειδώνει 1400+ διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 60+ χώρες, σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και 10 συσκευές, κοινή χρήση αρχείων και υποστήριξη P2P κ.λπ.

Turbo VPN

Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης Turbo VPN

Το Turbo VPN είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι μια εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή VPN που σας δίνει δωρεάν πρόσβαση σε πολλούς διακομιστές σε όλες τις χώρες.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης VPN, αλλά μπορείτε να επιλέξετε μόνο από τις περιορισμένες επιλογές. Θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να είστε ανώνυμοι κατά την περιήγηση στον ιστό.

Ναι, μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλους τους διακομιστές και πολλές εκπληκτικές δυνατότητες αγοράζοντας μια premium συνδρομή στο Turbo VPN.

6. Περιηγηθείτε στο Web ανώνυμα σε iPhone

Σερφάρετε στο Web ανώνυμα στο iPhone

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone και θέλετε να μάθετε για τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές VPN, διαβάστε το άρθρο μας – VPN για iPhone Για ανώνυμη περιήγηση. Εδώ, έχουμε παραθέσει μερικές καλύτερες εφαρμογές VPN για το iPhone σας για ανώνυμη περιήγηση.

Express VPN

Express VPN

Το Express VPN είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για σχεδόν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, MAC και iOS. Όσον αφορά την πλατφόρμα iOS, το Express VPN παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές iOS VPN και είναι γνωστό για την παροχή απορρήτου στους χρήστες του.

Nord VPN

Nord VPN

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο VPN, χρησιμοποιήστε το Nord VPN. Το Nord VPN παρέχει δυναμικά εφαρμοσμένη κρυπτογράφηση. Έχει επίσης πολιτική μηδενικής καταγραφής και οι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιούν το Nord VPN σε τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Το NordVPN είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι καλά σχεδιασμένο.

IP Vanish

IP Vanish

Αν ψάχνετε για έναν εξαιρετικά γρήγορο πάροχο VPN, χρησιμοποιήστε το IPVanish. Το IPVanish διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες και παρέχει πολιτική μηδενικής καταγραφής. Το λογισμικό διαθέτει μια τακτοποιημένη διεπαφή που είναι εύκολη στη χρήση.

7. Χρήση Tor σε υπολογιστή

Χρήση Tor σε υπολογιστή

Το Tor είναι ένα δίκτυο που διευθύνεται από εθελοντές σε όλο τον κόσμο. Κάθε εθελοντής εκτελεί ένα ρελέ, έναν υπολογιστή που εκτελεί λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου Tor.

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor συνήθιζε να συνδέεται με πολλά ρελέ, σκουπίζοντας εντελώς το ίχνος του και καθιστώντας δύσκολο να καταλάβεις πού και ποιος είσαι. Το Tor είναι πολύ αποτελεσματικό και σας βοηθά να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

Έχουμε δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σχετικά με την πρόσβαση στον σκοτεινό ιστό ενώ παραμένετε Ανώνυμος με τον Tor. Θα ήταν αν επισκεφτείτε το άρθρο μας Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Dark Web χρησιμοποιώντας το Tor.

8. Χρήση Tor σε Android και iPhone

Χρήση Tor σε Android και iPhone

Όπως έχουμε ήδη πει, η ικανότητα του δικτύου TOR. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο Tor σε Android και iOS. Δημοσιεύσαμε ένα άρθρο σχετικά με το Πώς να εγκαταστήσετε το Tor σε smartphone Android και iOS.

Συχνές Ερωτήσεις:

Μπορείς να σερφάρεις ανώνυμα;

Ναι, μπορείτε να σερφάρετε ανώνυμα στον Ιστό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά εργαλεία και υπηρεσίες. Τα εργαλεία που έχουμε μοιραστεί σε αυτό το άρθρο σας επιτρέπουν να γίνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

Πώς μπορώ να μπω σε έναν ιστότοπο χωρίς να το ξέρει κανείς;

Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι η καλύτερη για επίσκεψη οποιουδήποτε ιστότοπου χωρίς να αφήνετε κανένα ίχνος. Οι εφαρμογές VPN είναι διαθέσιμες τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά. Μοιραστήκαμε επίσης μερικά από τα καλύτερα VPN που μπορούν να σας κάνουν ανώνυμους.

Μπορεί να παρακολουθηθεί η ανώνυμη περιήγηση;

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή ιδιωτικής περιήγησης ενός προγράμματος περιήγησης ιστού μπορεί να παρακολουθηθεί. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν καθιστά ιδιωτική τη συνεδρία σας. Απλώς αφαιρεί τα αποθηκευμένα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη όταν κλείνετε την καρτέλα.

Το VPN είναι εντελώς ανώνυμο;

Ενώ τα VPN προορίζονται για απόρρητο, μπορούν να σας κάνουν ανώνυμους. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με τα δωρεάν VPN που ονομάζονται “πτώσεις VPN” που μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP στον ιστότοπο ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Για να αποφύγετε τέτοιες πτώσεις σύνδεσης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια premium υπηρεσία VPN με διακόπτη kill.

Είναι το Tor πιο αξιόπιστο από VPN/Proxy;

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι πιο αξιόπιστο και ιδιωτικό από ένα VPN ή διακομιστή μεσολάβησης επειδή σας συνδέει με πολλούς αναμεταδότες αντί για έναν μόνο διακομιστή VPN. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα του TOR είναι η χαμηλή ταχύτητα και η αστοχία σύνδεσης.

Αυτός είναι ένας πλήρης οδηγός για ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο σε Android, iPhone και Windows. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει. Θα ήσασταν πρόθυμοι να το μοιραστείτε με τους φίλους σας;

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *