Πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία από το Android

Πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία από το Android

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις όπου ξοδεύουμε ώρες δημιουργώντας ένα έγγραφο, βίντεο ή εικόνα, μόνο για να δούμε ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο για να σταλεί ως συνημμένο email.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να στείλετε αρχεία σε συνημμένα email, τα βοηθητικά προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων για Android έχουν κάποιου είδους όρια για το μέγεθος του αρχείου. Για να εξαλείψετε τέτοια πράγματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που σας επιτρέπουν να στέλνετε μεγάλα αρχεία από το Android σας.

Πως να στείλετε μεγάλα αρχεία ως συνημμένα email

Οι καλύτερες εφαρμογές για αποστολή μεγάλων αρχείων από το Android

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για μια τέτοια κατηγορία εφαρμογών, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να στέλνετε μεγάλα αρχεία από το smartphone Android σας. Ας τσεκάρουμε.

1. sendbig

Το SendBig είναι ενας ευκολός τρόπος για να στείλετε τα αρχεία σας σε όλο τον κόσμο χωρίς εφαρμογή . Μοιραστείτε μεγάλα αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο έως και 30 GB δωρεάν. Η κοινή χρήση αρχείων έγινε εύκολη!

2. SugarSync

Το SugarSync δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων. είναι μια εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων, φωτογραφιών, μουσικής και άλλων σε οποιαδήποτε συσκευή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να συγχρονίσετε τα σημαντικά αρχεία σας στο cloud, να τραβήξετε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών στο Android σας και να συγχρονίσετε πολλούς φακέλους ταυτόχρονα. Έχετε ακόμη την επιλογή να σκουπίσετε τα δεδομένα σας σε περίπτωση κλοπής τηλεφώνου ή απώλειας δεδομένων.

3. Αρχεία από την Google

Το Files by Google είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που παρέχει πολλές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας, να βρίσκετε αρχεία πιο γρήγορα, να μοιράζεστε αρχεία εκτός σύνδεσης με άλλους και πολλά άλλα.

Αν μιλάτε για κοινή χρήση αρχείων, το Files by Google σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα ή εφαρμογές με άλλες κοντινές συσκευές. Η ταχύτητα κοινής χρήσης αρχείων είναι αρκετά γρήγορη και δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του αρχείου.

4. Google Drive

Η γνωστή υπηρεσία Google Drive είναι μια φανταστική εναλλακτική σε όλες αυτές τις υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων. είναι εύκολο να στείλετε αρχεία μέσω αυτού.

Πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο σας, να λάβετε τον σύνδεσμο για πρόσβαση σε αυτό και να το μοιραστείτε με το άτομο που μπορείτε, και αυτό είναι. Οι άλλοι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο προφίλ σας.

5. Αποστολή οπουδήποτε

Το Send Anywhere είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android στη λίστα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων, καθώς χρησιμοποιεί WiFi direct για τη μεταφορά αρχείων.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Send Anywhere για να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ Android και υπολογιστή. Εναλλακτικά, το Send Anywhere διαθέτει επίσης μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που μπορείτε να αγοράσετε για να αποθηκεύσετε τα σημαντικά αρχεία σας.

6. FilestoFriends

Αυτή είναι μια άλλη καλή εφαρμογή, αλλά με ορισμένους περιορισμούς. Με το FilestoFriends, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία έως και 1Gb δωρεάν. Ωστόσο, αυτό προσφέρει επίσης ένα πακέτο Plus που σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία έως και 5 GB και παρέχει ορισμένες άλλες υπηρεσίες premium. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο εάν αναζητάτε έναν εύχρηστο τρόπο για να μοιράζεστε μεγάλα αρχεία.

7. SuperBeam

Το SuperBeam είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για τοπική κοινή χρήση. Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων για τοπική κοινή χρήση, τότε το SuperBeam μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί WiFi direct για κοινή χρήση αρχείων και η ταχύτητα κοινής χρήσης αρχείων είναι επίσης αρκετά υψηλή.

Εφόσον πρόκειται για τοπική εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων, τόσο ο παραλήπτης όσο και ο αποστολέας πρέπει να έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή SuperBeam στη συσκευή τους. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για χρήση, αλλά εμφανίζει ορισμένες διαφημίσεις.

8. AirDroid

Το AirDroid είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση μεγάλων αρχείων. Το υπέροχο με το AirDroid είναι ότι μπορεί να προσπελαστεί μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού υπολογιστή.

Εκτός αυτού, το AirDroid είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Mac, Linux, Android, Windows κ.λπ. Έτσι, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αρχείων σε αυτές τις πλατφόρμες.

Ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος μεταφόρτωσης ανά μεταφορά σε αυτην την υπηρεσια;Η δωρεάν έκδοση PRO προσφέρει 30 GB συνολικής μεταφόρτωσης αρχείων. Ενώ για την κανονική έκδοση, τα 5 GB είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να στέλνετε μεγάλα αρχεία από το Android. 

καλύτερες εφαρμογές Android Cleaner

Οι  καλύτερες εφαρμογές Android για αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Πώς να μοιράζεστε μεγάλα βίντεο στο Discord

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *