Πώς να συγχωνεύσετε το Instagram και το Messenger

Η Meta, πρώην Facebook, Inc., κατέχει τόσο το Instagram όσο και το Messenger και οι δύο εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα κειμένου.

Στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Direct Message (DM) για να συνδεθείτε με τους οπαδούς σας μέσω συνομιλίας. Στο Messenger, συνδέεστε με τους φίλους σας στο Facebook. Δεδομένου ότι η ίδια εταιρεία κατέχει και τις δύο εφαρμογές, διαθέτει μια δυνατότητα συγχώνευσης διαθέσιμη για τους χρήστες.

Μια δυνατότητα στο Instagram σάς επιτρέπει συγχωνεύστε τον λογαριασμό σας Instagram με το Messenger για την παροχή απρόσκοπτων επιλογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτή η δυνατότητα κυκλοφόρησε το 2020, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν το Instagram και το Messenger.

Οι χρήστες ανταποκρίνονται γρήγορα στην προτροπή και πολλοί επέλεξαν να μην συγχωνευθούν. Για πολλούς χρήστες, η διατήρηση του Instagram και του Messenger ξεχωριστά είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ άλλοι μπορεί να βρουν αυτή τη νέα λειτουργία πολύ χρήσιμη.

Διαβάστε επίσης :Πώς Διαγράφω την προσωρινή μνήμη εφαρμογης Instagram σε Android και iPhone

Πώς να προσθέσετε Voiceover στο Instagram Reel

Τι κάνει αυτή η ενοποίηση;

Προτού προχωρήσετε και συγχωνεύσετε το Instagram και το Messenger, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι επιτρέπει αυτή η ενοποίηση και πώς θα σας ωφελήσει.

Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας στο Instagram από την εφαρμογή Messenger και αντίστροφα. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα λαμβάνετε επίσης αιτήματα μηνυμάτων και επιλογές συνομιλίας μέσω βίντεο από οποιονδήποτε λογαριασμό στο Facebook.

Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Messenger στο smartphone σας. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instagram για να απαντήσετε σε μηνύματα Messenger. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Instagram, αλλά είναι κρυμμένη βαθιά κάτω από τις ρυθμίσεις.

Instagram και Messenger

Συγχώνευση Instagram και Messenger

Τώρα που ξέρετε τι κάνει η λειτουργία, ίσως θέλετε να συγχωνεύσετε το Instagram και το Messenger. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα που σας επιτρέπουν συγχώνευση Instagram και Messenger. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε στο Instagram.com.

2. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Περισσότερο.

3. Από το μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

4. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Κέντρο Λογαριασμών Σύνδεσμος.

5. Στο Κέντρο Λογαριασμών, κάντε κλικ στο Προσθήκη λογαριασμών.

6. Στη συνέχεια, στο μήνυμα Επιλέξτε το λογαριασμό που θέλετε να προσθέσετε, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη λογαριασμού Facebook‘.

7. Τώρα, θα δείτε μια οθόνη που σας ζητά να συνεχίσετε με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Απλά κάντε κλικ στο Συνέχεια ως (Όνομα προφίλ).

8. Στη συνέχεια, για να ενεργοποιήσετε τις συνδεδεμένες εμπειρίες, κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

9. Στην προτροπή Ρύθμιση του Κέντρου Λογαριασμών, κάντε κλικ στο ‘Ναι, ολοκληρώστε τη ρύθμισηκουμπί ‘.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να συγχωνεύσετε το Instagram και το Messenger. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση τόσο στα εισερχόμενα του Messenger όσο και στο Instagram από μία μόνο εφαρμογή.

Πώς να επιβεβαιώσετε τη συγχώνευση;

Εάν θέλετε να μάθετε εάν η συγχώνευση είναι επιτυχής, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο πεδίο αναζήτησης και αναζητήστε ένα όνομα προφίλ. Θα το βρείτε αυτό Το Instagram θα δείχνει τους φίλους σας στο Facebook.

3. Απλώς πρέπει να πατήσετε στο όνομα του προφίλ και να τους στείλετε ένα μήνυμα. ο το μήνυμα θα σταλεί στο Messenger.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να συγχωνεύσετε το Instagram και το Messenger. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη συγχώνευση Instagram και Messenger, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σημειώσεις στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *