Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στο PS5

Βασικά σημεία

  • Συνδέστε το χειριστήριο PS5 στο PS5: Συνδέστε το χειριστήριο PS5 στο PS5 χρησιμοποιώντας α καλώδιο USB → Πατήστε το Κουμπί PS → Αποσυνδέστε το καλώδιο USB.
  • Ζεύγος πρόσθετων ελεγκτών PS5: Απενεργοποίηση πρόσθετων ελεγκτών → Μετάβαση σε Ρυθμίσεις αξεσουάρ Γενικός Αξεσουάρ Bluetooth → Πατήστε κοινή χρήση και κουμπί PS μαζί → Επιλέξτε ελεγκτές για να τους αντιστοιχίσετε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το χειριστήριο PS5 DualSense είναι ένα από τα πιο προηγμένα gaming hardware που διατίθενται στον κόσμο του gaming. Για να γνωρίσετε τις προηγμένες δυνατότητες του χειριστηρίου, πρέπει πρώτα να το συνδέσετε στην κονσόλα παιχνιδιών PS5. Η σύνδεση του ελεγκτή PS5 στην κονσόλα είναι απλό και απλό.

Μπορεί να έχετε συνδέσει το χειριστήριο PS5 στο PS5 σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB κατά την αρχική διαδικασία εγκατάστασης του PS5. Αυτός είναι ο κύριος τρόπος συγχρονισμού ενός ελεγκτή PS5 με μια κονσόλα PS5. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να προσθέσετε περισσότερα από ένα χειριστήρια στην κονσόλα PS5 σας, είναι δυνατό μόνο με ένα χειριστήριο που έχει ήδη αντιστοιχιστεί.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία σύζευξης ενός χειριστηρίου ή πολλών ελεγκτών στο PS5 σας.

Πώς να επαναφέρετε τον ελεγκτή PS5 DualSense

Πώς να συνδέσετε τον ελεγκτή PS5 στο PS5

Όπως και κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του PS5, θα πρέπει να συνδέσετε το χειριστήριό σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB για να το συγχρονίσετε με την κονσόλα PS5. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Βεβαιωθείτε ότι η κονσόλα PS5 είναι ενεργοποιημένη.

2. Συνδέστε το χειριστήριο DualSense στο PS5 χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.

3. Εάν ο ελεγκτής είναι απενεργοποιημένος, πατήστε το Κουμπί PS για να ενεργοποιήσετε το χειριστήριο. Η φωτεινή γραμμή και η ενδεικτική λυχνία LED της συσκευής αναπαραγωγής θα ανάψουν, υποδεικνύοντας ότι το χειριστήριο είναι ενεργοποιημένο.

Ελεγκτής DualSense

4. Μόλις ενεργοποιηθεί το χειριστήριο, αποσυνδέστε το καλώδιο USB.

Πώς να αντιστοιχίσετε πρόσθετα χειριστήρια PS5

Μπορείτε να συνδέσετε και να συγχρονίσετε έως και 4 ελεγκτές PS5 σε μία κονσόλα. Ωστόσο, για να αντιστοιχίσετε ένα πρόσθετο χειριστήριο με το PS5 σας, τουλάχιστον ένα χειριστήριο PS5 θα πρέπει να έχει ήδη αντιστοιχιστεί με το PS5.

1. Τα πρόσθετα χειριστήρια πρέπει να είναι απενεργοποιημένα για να τα προσθέσετε στο χειριστήριο PS5. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί PS για να απενεργοποιήσετε τα χειριστήρια PS5 εάν είναι ενεργοποιημένα.

2. Τώρα, με το ζευγαρωμένο χειριστήριο, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις.

3. Επιλέξτε το αξεσουάρ μενού.

4. Κάντε κλικ στο Γενικός και επιλέξτε Αξεσουάρ Bluetooth.

Αξεσουάρ Bluetooth - Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στο PS5 (2)

5. Στον πρόσθετο ελεγκτή, πατήστε το Κουμπιά κοινής χρήσης και PS για να θέσετε αυτά τα χειριστήρια PS5 σε λειτουργία σύζευξης.

6. Με το συνδεδεμένο ελεγκτή, επιλέξτε τους άλλους ελεγκτές όταν εμφανίζονται στην περιοχή Βρέθηκαν εξαρτήματα.

Γιατί ο ελεγκτής μου PS5 δεν συνδέεται στο PS5 μου

Μερικές φορές μπορεί να συναντήσετε μερικά σφάλματα και προβλήματα κατά τη σύνδεση του ελεγκτή PS5 στην κονσόλα. Αυτά τα σφάλματα μπορεί να προκύψουν λόγω σφαλμάτων λογισμικού ή τεχνικών σφαλμάτων. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, δοκιμάστε τις ακόλουθες διορθώσεις εάν το χειριστήριο PS5 δεν συνδέεται με το PS5 σας.

FAQ

1. Είναι δυνατή η σύνδεση του ελεγκτή PS5 στο PS4;

Όχι. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του ελεγκτή PS5 στο PS4.

2. Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στην κονσόλα PS5 χωρίς καλώδιο;

Για να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στην κονσόλα χωρίς καλώδιο USB μέσω Bluetooth, πρέπει να έχετε ήδη ένα άλλο χειριστήριο ζευγοποιημένο με την κονσόλα. Διαφορετικά, ένα καλώδιο USB είναι η μόνη επιλογή για τη σύζευξη ενός ελεγκτή με μια κονσόλα PS5.

3. Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 σε ένα smartphone;

Για να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 με το smartphone Android ή το iPhone σας, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε το χειριστήριο PS5 και να πατήσετε το Κουμπιά κοινής χρήσης και PS για να το θέσετε σε λειτουργία σύζευξης. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις Bluetooth του smartphone σας και να συνδέσετε το χειριστήριο στη συσκευή σας.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε το χειριστήριο του PS5 όταν είναι ζευγοποιημένο

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στον υπολογιστή

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν χειριστήριο PS5 στο Mac ή τον υπολογιστή σαςShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *