Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στο τηλέφωνο

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στο τηλέφωνο

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 σε συσκευές Android και iOS.
  • Σε smartphone Android: Ενεργοποιήστε το Bluetooth στο Android τηλέφωνο → Βάλτε Ελεγκτής PS5 σε λειτουργία σύζευξης → Επιλέξτε το χειριστήριο στο smartphone σας → Παίξτε τα παιχνίδια.
  • Σε iPhone και iPad: Ενεργοποιήστε το Bluetooth σε iOS συσκευή → Βάλτε Ελεγκτής PS5 σε λειτουργία σύζευξης → Επιλέξτε το χειριστήριο στη συσκευή σας iOS → Παίξτε τα παιχνίδια.

Το χειριστήριο DualSense PS5 μπορεί να συνδεθεί σε smartphone χρησιμοποιώντας το Bluetooth χαρακτηριστικό. Με αυτό, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας όπως το Fortnite και το PUBG στο smartphone σας με καλύτερο έλεγχο.

Το χειριστήριο DualSense διαθέτει προσαρμοστικούς ερεθισμούς και απτική ανάδραση για να προσφέρει στους χρήστες την πιο εμπλεκόμενη εμπειρία παιχνιδιού. Καθώς το χειριστήριο έχει ενσωματωμένη μπαταρία, μπορείτε συνδέστε το σε οποιαδήποτε συσκευή ασύρματα και παίζουν παιχνίδια.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να αντιστοιχίζετε το χειριστήριο PS5 DualSense με smartphone Android και iPhone χωρίς να χρησιμοποιείτε τα καλώδια USB για να παίζετε παιχνίδια.

Πώς να συνδέσετε τον ελεγκτή PS5 DualSense στο τηλέφωνο Android

Χρησιμοποιώντας την επιλογή Bluetooth, μπορεί κανείς εύκολα να αντιστοιχίσει το χειριστήριο PS5 με ένα smartphone Android. Βεβαιωθείτε ότι το χειριστήριο είναι φορτισμένο. Εάν όχι, φορτίστε το χειριστήριο PS5 σε περισσότερο από 80% για ομαλή σύζευξη.

1. Ενεργοποιήστε το smartphone σας και σύρετε προς τα κάτω για να το αποκτήσετε καρτέλα ειδοποιήσεων.

2. Πατήστε το Bluetooth για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένο, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

3. Στο δικό σας Ελεγκτής PS5πατήστε και κρατήστε πατημένο το Δημιουργία και κουμπί PS μαζί για 5 δευτερόλεπτα ή μέχρι να αναβοσβήσει το μπλε φως στο χειριστήριό σας. Το μπλε φως υποδεικνύει ότι ο ελεγκτής βρίσκεται σε λειτουργία σύζευξης.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Δημιουργία και PS

4. Τώρα, στο smartphone σας, επιλέξτε το Ελεγκτής PS5 από τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών.

5. Μέσα σε δευτερόλεπτα, το χειριστήριο θα αντιστοιχιστεί με το smartphone σας. Ανοίξτε οποιοδήποτε παιχνίδι και παίξτε το με το χειριστήριο PS5

Εάν είστε χρήστης υπολογιστή, μπορείτε να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στον υπολογιστή και να παίξετε τα παιχνίδια με προηγμένα χειριστήρια.

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 με iPhone & iPad

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth για να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στο iPhone. Οποιοδήποτε iPhone τρέχει σε iOS 14.5 ή άλλη νεότερη έκδοση θα μπορεί να ανιχνεύσει τον ελεγκτή PS5. Εάν το τηλέφωνό σας Apple εκτελείται σε iOS 14.4 ή σε οποιαδήποτε παλιά έκδοση, ενημερώστε το iPhone ή το iPad στην πιο πρόσφατη έκδοση.

1. Ανοίξτε Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Ενεργοποιήστε το Bluetooth επιλογή. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Bluetooth από το Κέντρο Ελέγχου.

3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Δημιουργία και κουμπί PS στο χειριστήριο PS5 για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σύζευξης.

4. Στο μενού Bluetooth στο iPhone σας, έχετε Οι συσκευές μου και Αλλες συσκευές επιλογές. Οι συσκευές μου εμφανίζουν τη λίστα των συζευγμένων συσκευών και η ενότητα άλλων συσκευών αποτελείται από συσκευές έτοιμες για σύζευξη.

5. Πατήστε το Ελεγκτής PS5 από την ενότητα άλλων συσκευών στο iPhone σας για να συνδεθείτε.

Μόνο ορισμένα παιχνίδια, όπως το Call of Duty, το GTA: San Andreas και το Asphalt 9: Legends, μπορούν να παιχτούν σε smartphone χρησιμοποιώντας το χειριστήριο PS5. Μην ξεχάσετε να αποσυνδέσετε το χειριστήριο PS5 από το smartphone σας μετά τη συνεδρία παιχνιδιού. Εάν αφήσετε το χειριστήριο ζευγοποιημένο με το smartphone, θα αδειάσει γρήγορα η μπαταρία. Η διαδικασία για την αποσύζευξη του ελεγκτή PS5 από το τηλέφωνο είναι η ίδια με αυτή των βημάτων για τη σύνδεσή του. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο μενού για να επιλέξετε τον ελεγκτή και να τον καταργήσετε τη σύζευξη.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι δυνατή η σύνδεση του ελεγκτή PS5 στο PS4;

Όχι, το χειριστήριο PS5 δεν είναι συμβατό με την κονσόλα PS4. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PlayStation Remote Play, μπορείτε να καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο PS5 με το PS4.

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 σε ένα smartphone με USB;

Για τον συγκεκριμένο σκοπό, χρειάζεστε επιπλέον αξεσουάρ όπως α Προσαρμογέας USB C σε USB (για Android) και α Αντάπτορας Lightning σε USB (για iPhone και iPad).

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *