Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο τηλέφωνο Samsung

Κανείς δεν θέλει να χαθεί το τηλέφωνό του, είτε Android είτε iPhone. Ωστόσο, τι γίνεται αν το τηλέφωνό σας έχει ήδη χαθεί και δεν μπορείτε να το βρείτε;

Εάν το τηλέφωνό σας που λείπει είναι Android, μπορείτε να το εντοπίσετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εύρεση των συσκευών μου της Google. Το Find My Devices της Google θα λειτουργεί με όλα τα τηλέφωνα Android, αλλά ορισμένοι κατασκευαστές τηλεφώνων όπως η Samsung έχουν το δικό τους σύστημα παρακολούθησης τηλεφώνου.

Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο τηλέφωνο Samsung

Οι χρήστες της Samsung έχουν μια λειτουργία που ονομάζεται SmarThings Find, η οποία μοιάζει πολύ με το Find Devices της Apple και το Find My Phone της Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SmartThings Find για να εντοπίσετε τη συσκευή Samsung που λείπει, χαθεί ή κλαπεί

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Πώς να αδειάσετε τα σκουπίδια στο τηλέφωνο Samsung (Όλες οι μέθοδοι)

Τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν λειτουργούν στο τηλέφωνό σας Samsung; Δοκιμάστε αυτές τις 12 διορθώσεις

Ενεργοποιήστε την Εύρεση SmartThings στο τηλέφωνο Samsung

Προτού επιχειρήσετε να παρακολουθήσετε το χαμένο ή χαμένο τηλέφωνό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η δυνατότητα είναι ήδη ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας. Εάν η δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη, αλλά το τηλέφωνο είναι μαζί σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το SmartThings στο τηλέφωνο Samsung Galaxy.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Samsung.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Βιομετρία και Ασφάλεια.

Βιομετρία και Ασφάλεια

3. Στην ενότητα Βιομετρικά και Ασφάλεια, βρείτε το Βρείτε το κινητό μου και αγγίξτε το.

Βρείτε το κινητό μου

4. Στην οθόνη Find My Mobile, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα.

ενεργοποιήστε την εναλλαγή

5. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Remote Unlock, Send Last Location και Offline Finding.

ενεργοποιήστε την εναλλαγή

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Find My Mobile σε ένα smartphone Samsung Galaxy.

Βρείτε το χαμένο ή χαμένο σας τηλέφωνο Samsung Galaxy

Εάν η λειτουργία Find My Mobile είναι ήδη ενεργοποιημένη στο τηλέφωνο Samsung Galaxy που λείπει, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να το εντοπίσετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Συνδεθείτε κουμπί και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Samsung.

Συνδεθείτε

2. Θα ανοίξει η διεπαφή ιστού SmartThings Find. Το συνδεδεμένο τηλέφωνο Samsung Galaxy σας θα βρίσκεται στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Επιλέξτε τη συσκευή.

Επιλέξτε τη συσκευή

3. Επιλέγοντας τη συσκευή θα αναζητηθεί η τοποθεσία και θα εμφανιστεί η Πληροφορίες Τοποθεσίας σε ζωντανό χάρτη.

Πληροφορίες Τοποθεσίας

Πώς να λάβω πληροφορίες τοποθεσίας χαμένου ή χαμένου τηλεφώνου Samsung;

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή ιστού του SmartThings Find, η οποία εμφανίζει τη συσκευή σας Samsung Galaxy, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τις πληροφορίες τοποθεσίας.

Επιλέξτε τη συσκευή

Για να ανακτήσετε τις πληροφορίες τοποθεσίας του χαμένου ή κλεμμένου τηλεφώνου Samsung Galaxy σας, επιλέξτε το τηλέφωνο στο αριστερό παράθυρο.

Αφού επιλέξετε, μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες του τηλεφώνου, όπως το ποσοστό της μπαταρίας, τον χρόνο τελευταίας ενημέρωσης και μερικές άλλες επιλογές, στη δεξιά πλευρά.

Παρακολούθηση Τοποθεσίας

Για να ανακτήσετε τις πληροφορίες τοποθεσίας, κάντε κλικ στο Παρακολούθηση Τοποθεσίας επιλογή. Τώρα, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας για το τηλέφωνο που λείπει κάθε 15 δευτερόλεπτα. Απλώς κάντε κλικ στο Start.

Η τοποθεσία θα ενημερώνεται κάθε 15 λεπτά

Το SmartThings Find θα συνδεθεί στο τηλέφωνό σας και το Η τοποθεσία θα ενημερώνεται κάθε 15 λεπτά. Για να σταματήσετε την παρακολούθηση του τηλεφώνου σας Samsung Galaxy, κάντε κλικ στο Να σταματήσει.

Η τοποθεσία θα ενημερώνεται κάθε 15 λεπτά

Αυτό είναι! Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να παρακολουθείτε το τηλέφωνο Samsung Galaxy που λείπει με τη βοήθεια του SmartThings Find. Η υπηρεσία web θα ενημερώνει αυτόματα την τοποθεσία του τηλεφώνου σας κάθε 15 λεπτά.

Πώς να παίξετε ήχο στο τηλέφωνό σας που λείπει;

Αρχή

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού κρατήσατε το τηλέφωνο Samsung Galaxy, κάντε κλικ στο Κουδούνισμα. Στο μήνυμα Κουδούνισμα του τηλεφώνου σας, κάντε κλικ στο Αρχή.

Αρχή

Αυτό θα αρχίσει να κουδουνίζει το τηλέφωνο για περίπου 1 λεπτό στη μέγιστη ένταση, ακόμα κι αν το τηλέφωνο έχει ρυθμιστεί σε Δόνηση ή Σίγαση.

Για να σταματήσετε την αναπαραγωγή ήχου στο τηλέφωνό σας που λείπει, πρέπει να το ξεκλειδώσετε ή να πατήσετε το κουμπί Έντασης. Αυτό θα σταματήσει το κουδούνισμα του smartphone Samsung Galaxy που λείπει.

Το να κουδουνίζετε το τηλέφωνό σας εξ αποστάσεως με τη μέγιστη ένταση θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ιδέα εάν τοποθετήσετε λάθος το τηλέφωνο Samsung Galaxy.

Πώς να κλειδώσετε το κλεμμένο smartphone Samsung;

Εάν υποψιάζεστε ότι το τηλέφωνο Samsung Galaxy σας δεν έχει χαθεί αλλά κλαπεί, πρέπει να το κλειδώσετε αμέσως για να προστατέψετε τα δεδομένα σας. Για να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας, πατήστε στο Κλειδαριά επιλογή στο SmartThings Find.

Κλειδαριά

Εάν το τηλέφωνό σας είναι ήδη κλειδωμένο, κάντε κλικ στο δίπλα παρέχετε μια επαφή και μήνυμα έκτακτης ανάγκης. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο που έχει κλέψει τη συσκευή σας ή εάν κάποιος τη βρει, θα μπορεί να διαβάσει το μήνυμα και να επικοινωνήσει μαζί σας.

παρέχετε μια επαφή και μήνυμα έκτακτης ανάγκης

Αφού συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες, κάντε κλικ στο Κλείδωμα. Αυτό θα κλειδώσει αμέσως τον αριθμό τηλεφώνου Samsung Galaxy που λείπει με το PIN που έχετε ορίσει. Η οθόνη κλειδώματος θα εμφανίσει την επαφή έκτακτης ανάγκης και το μήνυμα.

Πώς να διαγράψετε δεδομένα στο κλεμμένο τηλέφωνο Samsung Galaxy;

Εάν πιστεύετε ότι δεν θα πάρετε ποτέ πίσω το τηλέφωνο Galaxy που έχετε κλέψει ή χαθεί, συνιστάται να διαγράψετε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό.

Με τη βοήθεια του SmartThings Find, μπορείτε να διαγράψετε εξ αποστάσεως όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο Samsung Galaxy. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ανοίξτε τον ιστότοπο SmartThings Find και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Samsung.

Διαγραφή δεδομένων

Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το τηλέφωνο Samsung Galaxy στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Διαγραφή δεδομένων. Εάν είναι ενεργοποιημένος ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό που αποστέλλεται στις συσκευές σας.

Μόλις τελειώσετε, θα δείτε την προτροπή Διαγραφή δεδομένων τηλεφώνου. προτού κάνετε κλικ στο Διαγραφή, σημειώστε ότι αυτό θα επαναφέρει τα εργοστασιακά δεδομένα του τηλεφώνου σας Samsung Galaxy. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε ξανά το κλεμμένο τηλέφωνό σας. Εάν θέλετε να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Διαγραφή.

Τι είναι το Extend Life Battery στο SmartThings Find;

Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο SmartThings Find

Θα βρείτε μια επιλογή εκτεταμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας στον ιστότοπο SmartThings Find. Αυτή η δυνατότητα υποτίθεται ότι επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας ενεργοποιώντας τη Λειτουργία Μέγιστης Εξοικονόμησης Ενέργειας.

σύμφωνος

Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα δεν είναι συμβατή με τηλέφωνα Galaxy αρχικού επιπέδου. εξαρτάται από τη συσκευή και το λογισμικό. Η λειτουργία εξοικονομεί ουσιαστικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας και σας δίνει περισσότερο χρόνο για να την εντοπίσετε όταν λείπει.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο smartphone Samsung Galaxy. Με τη βοήθεια του Samsung SmartThings Find, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα τηλέφωνά σας που λείπουν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τον εντοπισμό του τηλεφώνου Samsung που λείπει, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας

13 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *