πράγματα που θα ήθελα να δω στο Nintendo Switch

5 πράγματα που θα ήθελα να δω στο Nintendo Switch

Μια πιο γρήγορη CPU, σίγουρα. Καλύτερα γραφικά, φυσικά. Αλλά ποιες ιδιόμορφες, πρωτοποριακές δυνατότητες θα μπορούσε να φέρει η εξωγενής σκέψη της Nintendo στον διάδοχο του Switch;

1 Το Switch Tablet ως δεύτερη οθόνη

Ένα λευκό Wii U GamePad με μεγάλη οθόνη που περιβάλλεται από joysticks και κουμπιά

Ενώ η Nintendo είχε μεγάλη επιτυχία με κονσόλες όπως το Switch, το DS και το Wii, έχει επίσης παρουσιάσει την περιστασιακή αποτυχία. Το Wii U ήταν ένα σαφές παράδειγμα ενός προϊόντος που είναι εξαιρετικό στα χαρτιά, αλλά λιγότερο όταν παρουσιάζεται στην αγορά. Ένα συγκεχυμένο όνομα και οι αθώοι τίτλοι κυκλοφορίας πρώτου κατασκευαστή οδήγησαν σε χαμηλές πωλήσεις.

Αλλά η βασική ιδέα του Wii U ήταν πρωτότυπη και συναρπαστική: μια δεύτερη οθόνη για την οικιακή σας κονσόλα. το Wii, με λίγο DS. Το Switch ήρθε με δική του οθόνη αφής, αλλά αυτό το υβριδικό προσέφερε πάντα αναπαραγωγή χειρός ή σύνδεση, ποτέ το καλύτερο από τα δύο.

Μια τολμηρή προσέγγιση θα έβλεπε μια νέα σειρά παιχνιδιών με δύο οθόνες, αλλά και μια ανάπτυξη του ευέλικτου σημείου πώλησης του Switch, δίνοντάς μας έναν ακόμη τρόπο παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης :Πώς να συνδέσετε το Wii με τη Samsung Smart TV
Πώς να διαγράψετε παιχνίδια στο Nintendo Switch
Πώς να τραβήξετε βίντεο παιχνιδιού στο Nintendo Switch

2 Μια αναβαθμίσιμη βάση

επίσημος σταθμός σύνδεσης Nintendo Switch
Nintendo

Μία από τις υποσχέσεις ενός υβριδικού συστήματος ήταν ότι προσφέρει φορητότητα όταν το χρειάζεστε και ισχύ όταν έχετε την οικονομική δυνατότητα να μείνετε ακίνητοι. Το Switch δεν το έχει αποδείξει ποτέ αυτό, με ένα αρκετά αναποτελεσματικό dock να λείπει σε ορισμένες προφανείς περιοχές. Δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να χρησιμεύει ως διανομέας για τροφοδοσία και έξοδο βίντεο. Βελτιώνοντας το dock της και εισάγοντας ένα ευρύτερο φάσμα, η Nintendo θα μπορούσε να κάνει σε όλους μας τεράστια χάρη.

Φυσικά, η τεχνολογία πρέπει να το υποστηρίζει, αλλά ένα dock με αναβαθμίσιμο CPU ή GPU θα ήταν στην κορυφή της λίστας μου. Θα ήθελα επίσης να δω περισσότερες επιλογές βίντεο: 1440p, 4K και 8K αν είναι δυνατόν. Η βάση θα μπορούσε ακόμη και να υποστηρίξει πιο εντυπωσιακές επιλογές ήχου ή άλλα περιφερειακά και αξεσουάρ συνολικά.

3 Πλήρης Υποστήριξη για Τρέχουσες Αγορές Eshop

Καθώς οι ψηφιακές αγορές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, περισσότεροι από εμάς συγκεντρώνουμε μεγάλες βιβλιοθήκες παιχνιδιών και ανακαλύπτουμε νέους τρόπους ενοικίασης και κοινής χρήσης παιχνιδιών. Η συμβατότητα προς τα πίσω είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ και είναι ένα ισχυρό σημείο πώλησης, κάτι που οι σημερινοί κάτοχοι του Switch ελπίζουν ότι θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Η Nintendo θέλει να δοκιμάζει την υπομονή μας, κυκλοφορώντας remaster μετά από remaster, και κάθε αναθεώρηση της κονσόλας τείνει να εισάγει τον δικό της μοναδικό τρόπο παιχνιδιού Super Mario Bros (1985). Αλλά θα ήθελα η εταιρεία να ωθήσει πραγματικά τη βάρκα και να αγκαλιάσει τη μόνιμη ιδιοκτησία ψηφιακών τίτλων, ξεκινώντας από αυτή τη γενιά.

4 Βελτιωμένες λειτουργίες στιγμιότυπου οθόνης και βίντεο

Όταν εξετάζω ένα παιχνίδι, βγάζω πολλά, πολλά στιγμιότυπα οθόνης. Και τα στιγμιότυπα οθόνης μπορεί να είναι χρήσιμα σε μια σειρά από σενάρια: κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατήρηση ημερολογίου και χρήση ως βοήθημα για το παιχνίδι, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Πραγματικά, όμως, χρειαζόμαστε κάτι πιο ριζοσπαστικό, πιο Nintendo-y. Τι θα λέγατε για την εγγενή ροή, με όλα όσα χρειάζεστε για να μοιραστείτε μια συνεδρία παιχνιδιού στο Twitch, για παράδειγμα; Ή μια κεντρική, παγκόσμια βάση δεδομένων εικόνων για κοινή χρήση της προόδου, με αυτόματο ιστορικό διαθέσιμο στους συνδρομητές;

Μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την επιστροφή μιας σωστής κάμερας, τόσο αξιαγάπητης όσο είναι το JoyCon IR.

5 Περισσότερα από ένα κουλοχέρη καρτών παιχνιδιού

shutterstock_1447447304

Πίσω στην εποχή της ακμής των συμπαγών δίσκων, ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά ήταν η εναλλαγή δίσκων ή η θήκη πολλών δίσκων που έδινε πρόσβαση σε πολλά άλμπουμ ταυτόχρονα. Ποτέ δεν ήθελα μια αντίστοιχη κονσόλα όσο με το Nintendo Switch.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών μου μπορεί να είναι ψηφιακά, αλλά έχω και μια αξιοπρεπή φυσική βιβλιοθήκη. Η εναλλαγή καρτών παιχνιδιών μπορεί να είναι δυσάρεστη και η μεταφορά τους καθιστά πολύ πιο εύκολο να χάσετε. Για να λύσετε και τα δύο προβλήματα, γιατί να μην προσθέσετε απλώς μια δεύτερη υποδοχή κάρτας; Ή ένα τρίτο, ένα τέταρτο…

Αυτό πιθανότατα δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας επιθυμιών όλων, αλλά πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος σε αυτήν την περίπτωση για περισσότερες από μία θέσεις καρτών.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *