σχέδια ή ιδέες του Κάστρου Minecraft

8 σχέδια ή ιδέες του Κάστρου Minecraft που πρέπει να δοκιμάσετε

Λένε ότι το σπίτι ενός ατόμου είναι το κάστρο του, αλλά στο Mojang Minecraft, μπορείτε να χτίσετε ένα κάστρο για να είναι το σπίτι σας. Είτε το χτίζετε στον Κάτω Χώρο είτε σε ένα βουνό, αυτοί οι χοντροί τοίχοι είναι ιδανικοί για να κρατάτε έξω από τα όχλη.

Εδώ είναι οκτώ από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές Minecraft για κάστρα που έχουμε δει από YouTubers με εξίσου εντυπωσιακούς αριθμούς συνδρομητών.

Μερικά από τα κάστρα που επισημαίνονται εδώ είναι λίγο τρομακτικά, ακόμα κι αν ακολουθήσετε τα σχέδια κατά γράμμα. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε με ένα απλό κάστρο;

Υπάρχουν πολλά απλά σχέδια κάστρων στο διαδίκτυο, αλλά ένα εξαιρετικό για να ξεκινήσετε είναι το Easy Starter Castle for Survival του Gorillo. Αυτό το κάστρο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να το χτίσετε σε λειτουργία επιβίωσης αντί για δημιουργική λειτουργία. Το Gorillo έχει επιλέξει υλικά που είναι σχετικά εύκολο να τα αποκτήσετε νωρίς στη λειτουργία επιβίωσης, επομένως δεν είναι απλώς ένα ωραίο μέρος για να μείνετε μια νύχτα, είναι μια βάση επιβίωσης που θα κρατήσει αυτούς τους όχλους Creeper μακριά από το κρεβάτι σας.

Πώς να αποφύγετε την κλοπή ταυτότητας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πηγή εικόνας: Gorillo

Το κάστρο έχει έναν μικρό πύργο και τείχη ύψους τριών τετραγώνων. Υπάρχουν μόνο μερικά βασικά δωμάτια, οπότε πραγματικά μοιάζει περισσότερο με ένα σπίτι Minecraft σε στιλ κάστρου, αλλά φαίνεται πολύ πιο όμορφο από τις βασικές καλύβες που οι περισσότεροι από εμάς κατασκευάζουμε νωρίς στη λειτουργία επιβίωσης του Minecraft. Σε σύγκριση με αυτό, αυτός είναι ο γύρος της πολυτέλειας.

Το να χτίσεις ένα κάστρο είναι ωραίο, αλλά πρέπει ακόμα να το χτίσεις στο ίδιο χώμα που χρησιμοποιούν οι αγρότες για να πλακώσουν τα σκαριά τους. Εάν θέλετε πραγματικά να κοιτάξετε από ψηλά τους πληβείους, γιατί να μην χτίσετε ένα κάστρο που επιπλέει στον ουρανό;

Τώρα, αυτό δεν είναι μια κατασκευή για άτομα με λιποθυμία. Το Twin Saw έχει σπάσει το μάθημά του σε πολλά μέρη όπου θα μάθετε πρώτα πώς να κατασκευάζετε τις τέσσερις πλωτές ράβδους (το ίδιο σχέδιο επαναλαμβάνεται τέσσερις φορές) και στη συνέχεια το πραγματικό κεντρικό κάστρο. Είναι μια σειρά με πέντε μέρη βήμα-βήμα, οπότε δεν πρέπει να αισθάνεστε χαμένοι. Ωστόσο, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε και τα πέντε μέρη πριν ξεκινάτε να χτίζετε, καθώς προσθέτουν κάποιες διορθώσεις σε επόμενα βίντεο για τις οποίες θα θέλετε να μάθετε.

Πίστωση εικόνας: Twin Saw

Στο Μέρος Ε του σεμιναρίου, μπορείτε να δείτε ότι το εσωτερικό του κάστρου είναι στην πραγματικότητα απλώς ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος, αλλά θα πρέπει να είναι εύκολο να τον προσαρμόσετε σε όποια δωμάτια μπορεί να χρειαστείτε. Αυτή είναι κυρίως μια εξωτερική, αισθητική κατασκευή, αλλά μπορείτε πάντα να φτιάξετε ένα ωραίο μεγάλο δωμάτιο θρόνου για τον εαυτό σας.

Τις περισσότερες φορές όταν χρησιμοποιείτε τη λέξη «κάστρο», οι άνθρωποι σκέφτονται αμέσως ένα ευρωπαϊκό κάστρο ή ένα φανταστικό κάστρο που προέρχεται από ευρωπαϊκά κάστρα. Φυσικά, οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχτισαν το λειτουργικό ισοδύναμο των κάστρων και η Ιαπωνία είναι αρκετά διάσημη για αυτές τις όμορφες κατασκευές.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τα βασικά μεσαιωνικά κάστρα, δεν είναι ακριβώς προφανές πώς να αποκτήσετε σωστά ένα κάστρο ιαπωνικού στιλ. Το LionCheater έχει καταλήξει σε ένα μικρό, σχετικά εύκολο σχέδιο που αποτυπώνει την ουσία αυτού που κάνει αυτά τα κάστρα τόσο ξεχωριστά.

Πώς να παίξετε το Minecraft με φίλους: υπολογιστή, κινητό και κονσόλα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πίστωση εικόνας: LionCheater

Το εσωτερικό δεν χρειάζεται να γράψετε πολλά, ειδικά επειδή αυτό είναι ένα τόσο μικρό παράδειγμα αυτής της αρχιτεκτονικής. Αλλά αν μπορείτε να φτιάξετε αυτήν τη μικρότερη έκδοση, δεν είναι σημαντικό άλμα να την αναβαθμίσετε για τα δικά σας μεγαλύτερα σχέδια.

Αγαπάμε απόλυτα αυτό το αξιολάτρευτο μικρό κάστρο. Θυμίζει εκείνα τα εξαιρετικά απλουστευμένα μοντέλα κτιρίων LEGO. Έτσι, αυτή η μικρή κατασκευή του κάστρου lo-fi δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα μαγικό σπίτι, αλλά απλά δείτε το!

Πίστωση εικόνας: MythicalSausage

Επίσης, αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο εάν δεν έχετε χρόνο και θέλετε απλώς να φτιάξετε κάτι δροσερό. Είναι αρκετά μικρό για να είναι εφικτό στην επιβίωση, αν θέλετε να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας. Η λίστα των υλικών είναι πραγματικά μέτρια σύμφωνα με τα πρότυπα του κάστρου Minecraft. Το όλο πράγμα χωράει σε μπλοκ 17×25. Θα μπορούσατε ακόμη και να προσθέσετε μια μικροσκοπική τάφρο και ένα λιθόστρωτο δρόμο για να ολοκληρώσετε την ψευδαίσθηση.

Το Minecraft μπορεί να φαίνεται σαν ένα παιχνίδι που δεν περιορίζει το τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες του, αλλά μέχρι την ενημέρωση 1.18, υπήρχε ένα σημαντικό όριο στο πόσο ψηλά μπορούν να είναι οι βουνοκορφές σε έναν κόσμο που δημιουργείται. Με αυτό το όριο τώρα αυξημένο, μπορείτε να φτάσετε στον ουρανό και να κοιτάξετε κάτω από την πλαγιά του βουνού σε όποιο όμορφο βιότοπο με βουνά σωστού μεγέθους αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε.

Η διάταξη του BigTonyMC είναι αρκετά απλή, με ένα κύριο δωμάτιο, έναν πύργο, μια αποθήκη και σκάλες στον επόμενο όροφο, που έχει την είσοδο στον πύργο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σεμινάρια που έχουμε δει και είναι αρκετά εύκολο να το ακολουθήσετε. Το καλύτερο από όλα, αν το ακολουθήσετε ακριβώς, θα καταλήξετε σε ένα κάστρο που έχει όμορφη υφή και έχει ένα πλήρως διακοσμημένο εσωτερικό.

Χρειάζεται κάποια εισαγωγή το κλασικό σχολικό κάστρο από το εξαιρετικά διάσημο franchise των μάγων; Αν δεν ξέρετε τι είναι το Χόγκουαρτς ή ο Χάρι Πότερ, τότε αυτό το κάστρο μπορεί να μην είναι και τόσο ιδιαίτερο για εσάς. Αλλά ακόμη και μεμονωμένα, αυτό είναι απλώς ένα απίστευτο έργο.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Ray Tracing στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Planet Dragonod κάνει πραγματικά τα αδύνατα δυνατά για να αναδημιουργήσει τη μαγική σχολή κινηματογράφου με όλα τα κτίριά της. Μας αρέσει ιδιαίτερα που γίνεται σε κλασικό στυλ Minecraft, χωρίς όλες τις νεότυπες λειτουργίες Minecraft που αρέσουν στα παιδιά αυτές τις μέρες.

Πίστωση εικόνας: Planet Dragonod

Προσοχή, πρόκειται για ένα τεράστιο έργο και το σεμινάριο περιλαμβάνει πολλά βίντεο. Μπορείτε να καταλάβετε απλώς κοιτάζοντας τη διάταξη της βάσης στο πρώτο βίντεο ότι πρόκειται να είναι μια μακροπρόθεσμη κατασκευή. Ωστόσο, είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για κάστρο Minecraft που έχουμε δει και εκτελείται τόσο καλά.

Η πραγματική ομορφιά του είναι ότι μπορείτε να τρελαθείτε με τα πακέτα υφής και τις τροποποιήσεις του βιώματος για να μετατρέψετε αυτό το γυμνό Hogwarts σε ό,τι γυαλιστερό όραμα θέλετε να δείτε. Ο σχεδιασμός του κάστρου είναι τόσο διαχρονικός όσο οι ταινίες.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών (συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των παππούδων σας) μπορούν να αναγνωρίσουν αμέσως τη σιλουέτα του Κάστρου της Disney. Λοιπόν, λέμε «κάστρο», αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο παλάτι. Ωστόσο, αυτό είναι απλά εντυπωσιακό, επειδή αυτή η φανταστική κατασκευή είναι μια φανταστική ιδέα κατασκευής, ειδικά αν αγαπάτε τα κάστρα πύργων.

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις για τη δημιουργία του κάστρου του Disney World στο Minecraft. Διαλέξαμε το εξαιρετικό σχέδιο του Bubbaglubba. Αυτό το κάστρο μοιάζει με την πραγματική συμφωνία, αλλά λειτουργεί έξυπνα για να δημιουργήσει την εντύπωση ενός τεράστιου κάστρου της Disney, χωρίς να είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται. Κατά ειρωνικό τρόπο, έτσι ακριβώς είναι σχεδιασμένο ένα πραγματικό κάστρο της Disney World.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον κόσμο” στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πίστωση εικόνας: Bubbaflubba

Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο του κάστρου βασίζεται στο κάστρο της Σταχτοπούτας, το οποίο είναι ίσως το πιο εμβληματικό από τα κάστρα της Disney. Οι παίκτες του Minecraft που θέλουν να δοκιμάσουν τη δική τους κατασκευή θα πρέπει να ετοιμαστούν για ένα άγριο σχέδιο κάστρου Minecraft ύψους 60 μπλοκ και μεγέθους 44×41 μπλοκ. Αυτό το όμορφο κάστρο είναι ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από το σκάψιμο ενός ακόμη μεσαιωνικού μπουντρούμι.

Αν ψάχνετε για κάτι κατευθείαν από τις ιστορίες του Βασιλιά Αρθούρου, τότε αυτό το μεσαιωνικού στιλ κάστρο του Stevler δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο. Έχει όλα όσα χρειάζεται ο εκκολαπτόμενος άρχοντας, με κεντρικό κτίριο, πύργο μάγου, μεσαίο πύργο, μικρό πύργο και πρακτικούς χώρους όπως στάβλο για άλογα, στρατώνες και αποθήκη για χρήση ως αποθηκευτικούς χώρους.

Ο Stevler χρησιμοποίησε το Πακέτο shaders BSL για να αποκτήσετε αυτήν ακριβώς την εμφάνιση, αλλά φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πακέτο θέλετε ή απλώς να μείνετε με την προεπιλεγμένη εμφάνιση του Minecraft. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ανίχνευση ακτίνων αν έχετε την GPU για αυτό.

Πίστωση εικόνας: Stevler

Η λίστα υλικών σε αυτό το σεμινάριο του κάστρου δεν περιέχει πολλά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν εξωτικά. Είναι κυρίως πέτρα, πέτρινα τούβλα, ξύλο ελάτης και μερικές άλλες μικρές πινελιές. Ο Stevler κάνει πολλά με μια μάλλον στενή ποικιλία υλικών.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε οποιαδήποτε συσκευή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν μπορείτε να πάρετε αρκετά από τον κόσμο του Minecraft;

Το Minecraft φαίνεται πραγματικά σαν μια άπειρη παιδική χαρά και πάντα υπάρχει κάτι νέο να μάθεις στο παιχνίδι. Έχουμε ένα σωρό υπέροχα σεμινάρια για να διευρύνετε τις δεξιότητές σας:

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Απλώς αναζητήστε το “Minecraft” στον ιστότοπο και θα βρείτε σεμινάρια και καταπληκτικούς οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αγαπημένο παιχνίδι στον κόσμο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *