Σφάλμα δικτύου JioCinema; 7 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το JioCinema έγινε γρήγορα μια από τις σημαντικότερες και κορυφαίες υπηρεσίες ροής βίντεο της Ινδίας. Εάν διαθέτετε κάρτα SIM Jio, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JioCinema δωρεάν.

Ενώ το JioCinema μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν εάν διαθέτετε κάρτα SIM Jio, για κάποιο περιεχόμενο βίντεο ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή premium. Αυτό που κάνει το JioCinema πιο εκπληκτικό είναι ότι διατηρεί μια βιβλιοθήκη βίντεο που περιλαμβάνει τοπικό και διεθνές περιεχόμενο.

Έχει επίσης δεσμούς με εταιρείες πολυμέσων όπως το HBO για να προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ροή IPL δωρεάν. Ενώ το JioCinema είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας για παρακολούθηση βίντεο, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Όταν η εφαρμογή JioCinema αντιμετωπίζει προβλήματα, ενδέχεται να εμφανίσει σφάλματα δικτύου. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι έλαβαν σφάλμα Jiocinema Network. Έτσι, αν πάρετε επίσης το ‘Σφάλμα δικτύου’ μήνυμα κατά τη ροή βίντεο στο JioCinema, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης :Λήψη JioCinema για υπολογιστή

Σφάλμα δικτύου JioCinema; 7 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα που θα σας επιτρέψουν διορθώστε το σφάλμα δικτύου JioCinema. Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι οι γενικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων. πρέπει να τους ακολουθήσετε όλους. Ας αρχίσουμε.

1) Ελέγξτε εάν η Συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο

Πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν η συσκευή σας, είτε είναι το τηλέφωνό σας είτε η Smart TV, είναι σωστά συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Ακόμα κι αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα διακοπής σύνδεσης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο fast.com για να ελέγξετε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί. Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2) Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας ή άλλες συσκευές

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Εάν τόσο η συσκευή όσο και το διαδίκτυο λειτουργούν καλά, το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το σφάλμα δικτύου Jiocinema είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.

Ίσως το τηλέφωνό σας εμφανίζει σφάλμα δικτύου Jiocinema λόγω προσωρινής βλάβης. Μπορείτε να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα και δυσλειτουργίες επανεκκινώντας τη συσκευή σας.

Έτσι, επανεκκινήστε το τηλέφωνο/φορητό υπολογιστή/Έξυπνη τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή. Εάν είναι δυνατόν, επανεκκινήστε και τον δρομολογητή WiFi.

3) Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή JioCinema

Ελέγξτε εάν το Jiocinema αντιμετωπίζει κάποια διακοπή λειτουργίας διακομιστή

Το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το σφάλμα JioCinema Network είναι να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή σε πραγματικό χρόνο. Οι πιθανότητες είναι ότι οι διακομιστές του JioCinema είναι εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης. Ως εκ τούτου, λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος δικτύου.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή του JioCinems. το πιο εύκολο είναι να το επισκεφτείς Downdetector σελίδα. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών.

4) Αλλάξτε τη σύνδεση δικτύου

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Εάν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε σε WiFi.

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν σφάλματα δικτύου JioCinema με μετάβαση σε διαφορετική σύνδεση δικτύου. Αυτή η μέθοδος συνήθως λειτουργεί και το μήνυμα σφάλματος δικτύου διορθώνεται.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το WiFi ή τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας για να επιλύσετε το πρόβλημα σφάλματος δικτύου της εφαρμογής JioCinema.

5) Απενεργοποιήστε το VPN/Proxy

Απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ασφαλείας/Τείχος προστασίας/VPN

Τα VPN ή οι διακομιστές μεσολάβησης είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος για το πρόβλημα σφάλματος δικτύου JioCinema. Ναι, οι διακομιστές μεσολάβησης και οι εφαρμογές VPN μπορούν να ξεμπλοκάρουν το JioCinema στη χώρα σας, αλλά θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη βίντεο ή σφάλματα δικτύου.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε διακομιστή VPN ή Proxy στη συσκευή σας, μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε. Εάν η απενεργοποίηση δεν βοήθησε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά αυτές τις εφαρμογές. Φροντίστε λοιπόν απενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN/Proxy στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε την εφαρμογή JioCinema.

6) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής/προγράμματος περιήγησης JioCinema

Μια παλιά ή κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών μπορεί επίσης να είναι ένας λόγος για το σφάλμα δικτύου JioCinema. Μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από την παλιά/κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών εκκαθαρίζοντας τα υπάρχοντα αρχεία προσωρινής μνήμης. Εδώ, έχουμε μοιραστεί τα βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής JioCinema στο Android.

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του JioCinema στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιφάνειας εργασίας σας, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής JioCinema στο Android.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής JioCinema στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά Καθαρισμός δεδομένων.Καθαρισμός δεδομένων

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, ανοίξτε την εφαρμογή JioCinema και συνδεθείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτή τη φορά, δεν θα λάβετε το σφάλμα δικτύου. Εάν λάβετε το σφάλμα δικτύου JioCinema σε Smart TV, πρέπει επίσης να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής εκεί.

7) Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή JioCinema

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Jiocinema

Εάν τίποτα δεν βοήθησε στη διόρθωση του προβλήματος σφάλματος δικτύου JioCinema, η μόνη επιλογή που απομένει είναι η επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Επανεγκατάσταση σημαίνει απεγκατάσταση της υπάρχουσας εφαρμογής JioCinema στη συσκευή σας και επανεγκατάσταση της από τα επίσημα App Stores.

Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής JioCinema πιθανότατα θα επιλύσει πολλά ζητήματα, επειδή διαγράφει τα κατεστραμμένα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και άλλες πιθανές διενέξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις μεθόδους εργασίας για τη διόρθωση προβλημάτων δικτύου JioCinema σε Android και έξυπνες τηλεοράσεις. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων του JioCinema. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, φροντίστε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε streaming Cartoon Network στο Roku

Πώς να εγκαταστήσετε το Zeus Network στο Firestick


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *